Fevkani Mahallesinde ikamet eden Ailesi 8 gündür kayıp olan kızları hayatından endişe ediyor. 26 Şubat 2009 Perşembe günü saat 11:00’da ailesinden komşuya gitmek için izin isteyen 17 Yaşındaki ilerleyen saatlere rağmen evine gelmedi. O günden bu yana bir daha geri dönmeyen ve kızları hayatından endişe eden gözü yaşlı aile tüm aramalarına rağmen her hangi bir ize rastlamadıklarını söyledi. Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Sendikası Başkanı Halil Polat, Köy ve Mahalle Muhtarlarına seslenerek resimdeki genç kızı gören veya bilenlerin Jandarma, Polis veya en yakın yetkili mercilere bildirerek Ailesine destek çıkalım çağrısında bulundu.
Basından Nizip Haber
Günlerdir Haber Alınamıyordu - bulundu
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
nizip polisi bulur inşallah başına birşeyler gelmeden
allah sahiplerine yardımcı olsun inşallah kız kardeşimize birşey olmadan tükiyemizin kurtarıcıları olan kahraman polislerimiz bişe olmadan bulacaklardır
inşaallah kısa zamanda bulunur.
Kayıp çok kötü Allah azze ve celle kimsenin başına vermesin inşaallah tez zamanda bulunur.
Inşallah çabuk zamanda bulunur
Rabbim İnsallah tez Zamanda ..kavusturur Allah Kimsenin basına vermesin .....
duallarım sizinle ...
Unutmayalım her Türk Vatandası bir Askerdir Polistir Emniyetin En Büyük destekcisi Biziz Bireysel Olarak Bizde Görevlerimizi yerine getirirsek ben eminimki Bu Güzel Ve Sirin İlçemizdeki Suc Oranında Düsüse desteğimiz büyük olacaktır ..:
sevgi ve saygılarımla
uzun bir zaman oldu bulunmuşmu kızımız bunun hakkında bilgisi olan varmı ve bizimle paylaşırsa sevinirim
hala bulunamamış...
Ya inşallah bulunur allah sahiplerine sabır versin
bulunmuşmu arkadaşlar
daha bulunmamış abi öyle duydum...
aslında fecbookta kübra için fan clup oluştursak belki bir yardımımız dokunabilir aileye..
olabilir valla güzel bir düşünce saol katılıyorum yapalım istersen
valla ailesinden izin falan almak gerekirmi bilmiyorum ama uygun olursa ben grup oluşturabilirim destekleyenler olursa..
tabi bir kaç tanede resim olsa dah ii olur aslında..
ailesine sormanız uygun olur izin vermeden yaparsanız sıkıntı olabilir
Beyler ben urfalıyım bahsetmis oldugunuz kardesimizi urfada gordum.
Balıklıgolde, benzetme felan degil yanında bir erkek vardi cay bahcesinde oturuyorlardi ustunde siyah bir manto vardi. Ben tv de seyrettim kayip ilanını urfa polisinede ark bilgi verdi. umarım ben bu iletiyi yazarken eve donmustur. Allah ailesine sabır versin..
Bu mesaj üzerine bulundu. Bu Konuyu kapattık.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.