KONUYA BAK YA NEREYE GELDI:))
ama gercekten güzel bilgilerdi en cok dikkatimi ceken konularindan biri bu biride karpuz secme konusuydu hatirladinmi :)))karpuz secerken yapilan hareketler konusunda:)))) hani bize akil verdigin konu
hani esegin aklina karpuz kabugu getirdigin konu vardi ya o iste:)))
bi de tabii bu konu süper
sakalli0727;171935 wrote:KONUYA BAK YA NEREYE GELDI:))
ama gercekten güzel bilgilerdi en cok dikkatimi ceken konularindan biri bu biride karpuz secme konusuydu hatirladinmi :)))karpuz secerken yapilan hareketler konusunda:)))) hani bize akil verdigin konu
hani esegin aklina karpuz kabugu getirdigin konu vardi ya o iste:)))
bi de tabii bu konu süper
Allah seni varya ne etmesin :))))))))))
tamam sus sildim ben o kısmı düzelttim hatırlatma simdi gözlerimdden yas geldi ya neyse aglama duvarına gel bura saglık kösesi:)
egzemada bende egzama sorunu vardı bu yuzden ameliyat oldum orada yazılanlarda sadece pehriz kısmı dogru sudan uzak dursun yazılmış doktor özellikle dediki gunde bi kaç defa o kısımım iyice yıka sabunlar diye:)
nizipli_mehmet;172179 wrote:bi bulaşmadığı o kalmıştı abi :p
:p
bilgi belki eksik olabilir ama yanlıs değil benim bildiğim bunun özel bi losyonu var yaglı yiyeceklerden uzak dur strese girme ok:) bu konudaki bilgim bu kadar maalesef benim:)
secretgarden;172213 wrote::p
bilgi belki eksik olabilir ama yanlıs değil benim bildiğim bunun özel bi losyonu var yaglı yiyeceklerden uzak dur strese girme ok:) bu konudaki bilgim bu kadar maalesef benim:)
bu aralar cok yemek yiyorum ama yemek te istemiyorum malum kızlar göbekli şişman erkekleri pek gözleri tutmuyorr:)) he bide saclarımda dökülüyor varsa bir losyon bende istiyorum:))
GencOoO;172241 wrote:bu aralar cok yemek yiyorum ama yemek te istemiyorum malum kızlar göbekli şişman erkekleri pek gözleri tutmuyorr:)) he bide saclarımda dökülüyor varsa bir losyon bende istiyorum:))
bende tam tersi az yiyorum yemek çok yemek istiyorum ama yiyemiyorum... yemege hemen baslamadan önce su iç ama ortasında değil basında... bide yemek yemek psikolojiylede alakalı yemegin ortasında doydum de ve buna inandır kendini beyin o iletiyi alıyo eminol ve kalk doymus oldugunu görceksin az ve sık yemen lazım tek çözüm bu... sac dökülmesi ırside olabilir streslede alakalı olabilir bunun için dr. a git gec kalmadan yani gec kalınca basa dönmek zordur cünki... :))))))))))))))))