Saygı değer arkdadaşlar, 6 Yıldır Nizip’te görev yapan, Devlet Hastanesi Uzman Doktorlarından Fatih İZLER beyefendinin, İlçemizde kaldığı süre içerisinde çekmiş olduğu resimleri sitede yayınlamamıza müsaade ettikleri için kendilerine müteşekkiriz..
Bizzat kendi çekmiş olduğu resimlerin içerisinden Nizip’te çekilenleri ayrıca ayıklayarak Sitemizin Resimler Kategorisi içerisinde "Dr. Fatih İZLER’in Şaheserleri" başlığı altında yayınlamak sureti ile sizlere sunuyoruz..
İlk bakışta adeta bir tablo görünümü veren bu fotoğrafları gördüğünüzde sizlerde şaşıracak ve emeğe sayğı için teşekkür edeceğinizden eminim. Resimlerin bir kaçını burada yayınlıyorum. Diğerleri için Resimler kateğorisine bakabilirsiniz..
Fatih beyin resimlerini daha önce başka bir yerde görmüştüm. Gerçekten çok güzel resimler vardı. Sitemizde yayınlanması çok isabetli olur. Hatta bunları kendi arşivime de atacağım inşallah..
Doktor bey gerçekten çok net ve güzel fotoğraflar.Fotoğraf çekmek güzel bir hobidir. Bazen öyle kareler çıkıyor ki profesyonel sanatçıları imrendiriyor. Paylaştığınız için teşekkür ediyor, böyle güzel çalışmalarınız bekliyoruz. Bunların çekildiği mekanlar hakkında da küçük notlar düşerseniz güzel olur. Yoksa biraz gizemlimi olsun ? Saygılar :).
Kısmet olursa birkaç arkadaş resim çekmeye gidelim.
yukardan asagi ilk 2 foto hastane bahcesi, 3. foto barajdan, son olan ise seyir tepesindeki sergi salonundan cekildi...begeni ve katkilariniz icin tesekur ederim.
ilgi gosteren ve begenilerini sunanlara tesekur ederim.
makinem "sony dsc r1" ama sitelerde bazen cep telefonu ile cektigim fotolarda yer almakta.
bu siteler dunya capinda en cok uyeleri olan ve her gecen gun uye sayisi artan siteler olup "Nizip" basligini acmis olmaktan dolayi gurur duydugumu soylemeliyim. Nizipin gerek tarihi gerekse dogal guzelliklerini paylasmak istedim bu sitelerde; ilcenin tanitimina katkida bulundugumu dusunuyorum. fotograf notlarinin özellikle ingilizce yazilmasi da bu nedenledir.
Linklerdeki resimleriinceledim, gerçekten çok güzel resimler tebrik ederim. Demek ki güzel’e bakmak bu. Sevgili Fatih Hocam güzel ilçemizi ancak bu kadar güzel resimleyebilirdi. .