Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Türk Eğitim- Sen Tarafından Toplantı Düzenlendi

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

Türk Eğitim- Sen tarafından geçtiğimiz akşam Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Evinde bir toplantı yapıldı. Saat: 19’da başlayan toplantıya Türk Eğitim- Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Kızıklı, Türk Eğitim- Sen Nizip İlçe Temsilcisi Mehmet Karahan ve Öğretmenlerden oluşan Eğitim- Sen üyeleri katıldı. İşyeri temsilcileriyle birlikte yapılan istişare toplantısında Türk Eğitim- Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Kızıklı, tarafından üyelere bilgi verildi.

Devamı İçin Tıklayınız...
muslum.koyuncu Üye
bu sendikaları oldum olası sevmem. sürekli siyaset yapmaktan başka bi işleri yoktur.
mehmet karakaş Üye
................
servet BÜYÜKTEKE Üye
muslum.koyuncu;168718 wrote:bu sendikaları oldum olası sevmem. Sürekli siyaset yapmaktan başka bi işleri yoktur.
siyaset yapmayan sendika biliyormusun arkadaşım.herkesin sevmeside gerekyok.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Birde türk eğitim sen siyasetden daha çok sedikacılık yapıyor siyaset yapsayı bütün üyeleri şimdi bir köşe başı tutmuş olurlardı .şimdi siyaset yapanlar köşe başı tutmaya çalışıyorlar.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Türk eğitim sen siyasetle uğraş saydı şimdi nizip de birinci sendika olurdu
muslum.koyuncu Üye
servet BÜYÜKTEKE;168860 wrote:siyaset yapmayan sendika biliyormusun arkadaşım.herkesin sevmeside gerekyok.

ben de onu diyorum. siyaset yapıyorlar. sadece sendikalar değil, üniversiteler, yargıçlar ve dernekler gibi oluşumlar da kendi üstüne vazife olmadıkları halde siyaset yapıyorlar. işin ilginci siyaset yapması gereken partiler de siyasetin ırzına geçiyor. bu ülkede herkes kendi görevinin en iyisini yapmaya çalışsa bence hiç sorun kalmaz. yani öyle. evet.

mesele a sendikası b sendikası diil. şundan çok bundan az diye bir şey de yok. biri sağa siyaset yapıyor biri sola. sonuçta hepsi siyasetin içinde.

( alt alta farklı mesajlar yazmak yerine sadece bir mesajda yazılsa ne güzel olur. yuvadır kuşlara diyorum.)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim