Resim kaynağı Daha önceleri ekranlara gelen 55 yaşındaki Seyit Özkarcı yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Nizip Belediyesi tarafından Attarali Meydanında yapılan umumi wc’yi çalıştıran ve Nizip Belediyesi Makine Garajında bulunan kimsesizlere tahsis edilen bölümde kalan şeker ve kalp yetmezliği hastası Seyit Özkarcı, Nizip İlçe Kaymakamı Hakan Yusuf Güner ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan tarafından tüm ihtiyaçları karşılanmıştı. Ancak bu sabah kaldığı yerden çıkmayan Özkarcı, Belediye çalışanları tarafından ölü bulundu. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine bildirilmesi sonucu olay yerine gelen polis inceleme yaptı. Sağlık Ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı Osman Teke tarafından yapılan inceleme sonrası Seyit Özkarcı’nın cenazesi Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yoksulluk, sefalet ve hastalık içinde yaşamını sürdüren attarali meydanının iyi kalpli, zararsız bir kişiliğe sahip at arabacısı seyit abimize allahtan rahmet diliyoruz mekanı cennet olsun. (belediye başkanımızada bu tür insanlaramıza sahip çıktığı için ve yardımlarından dolayıda teşekkür ederim)
Hey koca, Deli Seyit sende bu dünyadan çekip gittin ha... Lakabı Deli Seyitti ama, Rahmetli annesi için yapmayacağı şey yoktu. Onun yapamıyacağı bir iş teklif et yok derse, ona anan hayrına dediğinde dağları sırtına yükleyin taşırdı. Bizzat benim evim taşınırken buzdolabını bu şekilde sırtında 4. kata taşıttım. Allah rahmet eylesin, çok sevdiği annesinin yanında huzur içinde uyusun....
20 yıl öncesinden hatırladım kendisini, Atatürk ilkokulunun orada at arabacılar dururdu o zamanlar ve arabacıların içinde en süslü at arabası onunkiydi, severdim kendisini ama o bunu bilmezdi,çok üzüldüm. Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah.
Allah rahmet eylesin, ölümden de kötü şey yanlızlık, ya sahip çıkılmasaydı başkana teşekkür ederim bu konuda, mekanı cennet olsun, annesini seven onu üzmeyen cennete gider, yolun açık olsun.
En son başkan ve kaymakamla parkta konuşmalrına tanık oldum. Başkan rahmetli Seyit'e yürü seni garaja götürsünler rahat yerde yat uyu demişti. Oda hele şimdilik benim yerim rahat sonra giderim demişti.
Rahmetlinin at arabacılık yaptığı zamanlardaki arabasının süsü hala gözümün önünde hele birde kırbacı vardı başına püskül koymuş deyneğinide siyah-sarı elektrik selobantıyla helezon şeklinde süslemişti.
ALLLAH RAHMET EYLESİN, MEKANI CENNET OLSUN
Maalesef rahmetlinin cenazesine katılan vede cenaze namazını kılan insanların sayısı baya baya azdı.Boşuna dememişler ölüyede sahip lazım, diriyede. Allah kimseyi gariban vede kimsesiz etmesin.