Resim kaynağı Bağımsız Nizip Belediye Başkan Adayı Adnan Sönmez, seçim çalışmalarına hız verdi. Nizip Sanayi Sitesinde işyeri bulunan kaporta ustası Adnan Sönmez, Nizip Belediye Başkanlığı gibi kutsal görev uğruna Nizip ve Nizip’liler için aday olduğunu söyleyerek Halkın kendisine karşı büyük bir teveccühü olduğunu belirtti. Halkın kendisini istediğini ve destekleyeceklerini ifade eden Bağımsız Aday Sönmez, sözlerine şöyle devam etti. Eğer seçimi kazanırsam Nizip için Nizip’liler için büyük projelerim var. Bunları derhal hayata geçireceğim. Bunlardan bir tanesi Nizip İlçesine Baklava Fabrikası açarak istihdam sağlamak, daha sonra Turizmden, Yol yapımına önem vereceklerini söyleyerek Nizip Zeugma’yı 2. Dubai haline getireceğim ve fakirinden yaşlısına kadar her kesimden insanların yanında olacağım. Tek hedefim Nizip Belediye Başkanı olmaktır dedi.
helal olsun sana be abi. yağmasan bile gürlemişsin ya yeter.
çokda güzel bir projelere değinmiş baklava fabrikası kurup isdihdam saglamak ve zeugmayı dubaiye çevrmek..
abi haberlerde izledim bu abiyi. helal olsun ama adayın cok güzel planları var. ne diyim yolu acık olsun şu lafı soyledi nizipte siyasetten anlayan yok arastrma yaptım, yeri geldim mi devlet arşivlerine verecem dedi... :))
:o bence nizipin şu an hali daha güzel biz hep hayalimizdeki nizip i yaşamak istiyoruz hani bir laf varya gelmesekte gitmesekte gitmesekte o köy bizim köyümüz dür ben nizipi hakikaetten seviyorum saygılar
müslüm akpek;168561 wrote:Akçakentle ilgili yine birşey yok.
abi nasıl yok yaaa teessüf ederim adnan ustamız akçakent ile olan projesini gecen haftalarda açıkladı akçakent köprüsüne 2 adet trübün koyarak akçakent ve akevlerin elektrigini çok cüzzi bir ücretle tüm köylülerinin hizmetine sunacaktır:) o bir beyin o bir adnan ustaa!!! o bir akçekentli !!!! ha bu arda bide araba tasarımına girecektir kendisi buyur kendi kulaklarında dinle :) [URL]http://www.nizipdenge.com/yeni/nizipe-bagimsiz-belediye-baskan-adayi.html[/URL] buyur abicim iyi seyirler :)
Sayın adnan usta,şu dubai projesini biraz daha açarsanız sevinirim.
Dubai de yüksek,çok katlı binalar var bildiğim kadarı ile.oteli,iş merkezi vs.vs. Zeugma için böyle bir şey düşünmüyorsunuzdur umarım.yolunuz açık olsun.
Bazı arkadaşlarımız konuya biraz mizahi yönden bakıyorlar. Ancak, bence şunu da düşünmek gerekir. Sayın Adnan Sönmez gerçekten çok büyük bir medeni cesaret örneği göstermiştir. Parti teşkilatlarının desteklerini(maddi ve manevi) alarak aday olarak karşımıza çıkan diğer adayların karşısına halk desteğini alarak ve kimselere dokunmadan kendi projelerini dile getirerek çıkması onun yüreğinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Tebrik ediyorum. Allah yardımcın olsun Adnan Sönmez...
abı bızde tebrık edıyoruz medenı cesaretınden dolayı ama yanı sadece demekle olmuyor bıraz acsa veya neler yapacagından bahsetse bızde saygı duyacaz ama beklıyorum Memet abının röportaj yapmasını...