Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi :D D:
desene nizip böyle bir tehlike ile yüz yüze..
nizip yolları artık daha tehlikeli oldu ben artık nizipe gelmem cadde orda oldugu sürece :D
cadde27;168325 wrote:Artık benimde ehliyetim var .Cadde her yerde sokaklarda:)
Ayağınızı denk alın kendinize muhayyet olun!
sen geç kalmışsın bea :D bende 6 aydır ehlıyet var hatta ilk ceza puanının yedim bile ehliyete senden önce tehlike saçılmaya başlandı yani meral etme :p
nizip yollarının öğrenmekten kolay ne var ki her mahalleyi her sokağını adım adım biliyorum yani hemde her yerini çoğu zaman gezmekten ayaklarım ağrıyordu bundan 3 hafta önce tabi iş için gezıyordum onda :p
nizipli_mehmet;168365 wrote:sen geç kalmışsın bea :D bende 6 aydır ehlıyet var hatta ilk ceza puanının yedim bile ehliyete senden önce tehlike saçılmaya başlandı yani meral etme :p
Hacım ben A2+B aldığımdan geç kaldım yoksa 7. ayda yazıldım...
secretgarden;168474 wrote:ay nasıl yapıyolar bunu ya müslüm abi çok hos yaaaaaaa:)))))
Sen İstanbuldaki fuarda yapılan gösterileri görmeliydin, ben bile şaşırdım adam neredeyse, ön tekeri yere hiç deydirmedi, çok zevkli ben 4 gün fuardan çıkamadım ofise bile ara sıra geldim.:p
ferhat;168622 wrote:Ben E aldim ilk sinavda kazandim :) direksiyon sinavi tam bir komediydi iki vites otobusle sinav oldum hayali yolcu alip indirdim :D
heheh senınkıde guzelmıs abi hayali bile güzel olsa gerek :p
Ehliyet sınavları her zaman komedi oluyor zaten, ben yıllardır araba ehliyetiyle motosiklet kullandım adamlar bana birgün artık kullanamazsın A2 ehliyet alman lazım dediler yasa değişmiş sanıyorum böyle komediler sadece Türkiyede olur.
Bende baş vurdum yazılıdan 100 aldım direksiyona geldi sıra dersanenin bir motosikletiyle sınava girdim komisyondaki hocaların A2 ehliyetleri yoktu buda yetmiyormuş gibi hiçbiri hayatında motosiklete binmemişlerdi. Burası Türkiye.