Nizip.com
Üye ol
Resmi Kurumlar

Onarım Gören Okullarımız.

Görüntülenme: …

Metin Kılıçparlar Üye

2003 yılından bu yana küçük ve büyük onarım gören okullarımız mevcuttur. Bu onarımlar;Sobalı ısınma sisteminden, kaloriferli ısınma sistemine geçiş,çatı aktarımı,wc onarımı, iç dış boya, ihata duvarı yapımı, kalorifer sistemivb. çalışmalardır.
Resim kaynağı
.
Metin Kılıçparlar Üye

DAYIDAĞI İ.Ö.O..
2 DERSLİKLİ OKULDAN 5 DERSLİKLİ OKULA .

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ.

Dayıdağı Köyü İ.Ö.O. Birleştirilmiş sınıflı ikili eğitim yapan köy okulundan;Fen ve Teknoloji Labaratuarı,Bilgi Teknoloji Sınıfı,Kütüphane ve çok amaçlı salonuve kaloriferli ısınma sistemi ile müstakil modern bir okulolarak 2006-2007 öğretim yılında normal eğitime geçmiştir...

.
SARAY İ.Ö.O..

1 DERSLİKLİ OKULDAN 4 DERSLİKLİ OKULA.

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ.

Saray Köyü İ.Ö.O. 1 derslikli 100 öğrencisi olan soba ile ısınan Birleştirilmiş sınıflı ikili eğitim yapan köy okulundan;Fen ve Teknoloji Labaratuarı,Bilgi Teknoloji Sınıfı,Kütüphane ve çok amaçlı salonu, kaloriferli ısınmasistemi ile müstakil modern bir okulolarak 2006-2007 öğretim yılındahizmete girmiştir..

Edited by - Metin Kılıçparlar on 12/12/2006 7:47:11 PM
Metin Kılıçparlar Üye

.
CUMHURİYET LİSESİ.

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ.

Cumhuriyet Lisesi;binanın dış duvar boyası Nizip Belediyesi tarafından onarılıp boyanmış,iç wc ve onarımları milli eğitim tarafından ihale edilip onarılmıştır..

.

.

.
nizipli_mehmet Üye
syn.METİN
nizipli_mehmet Üye
HOCAM BU TAMIRATLAR NEDEN OKUL TATIL OLDUGUNDA YAPILMAZ DIYE HEP MERAK ETMISIMDIR
Metin Kılıçparlar Üye
Yatırım çalışmaları belli bir proğram dahilinde yapılır.Onarımların yapılması için ödeneğin gelmesi, ihale aşamaları, yüklenici tarafından sözleşme imzalama süresi ve iş teslimi için verilen süreler gibi uzun zaman alacak işlemler nedeniyle inşaat faaliyetleriöğretim yılı içerisine sarkmaktadır.Ama şunu belirteyim yapılan inşaat çalışmaları eğitim öğretimi aksatmamaktadır.
Metin Kılıçparlar Üye

DURAKLI İ.Ö.O..

.

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ.

Duraklı Köyü İ.Ö.O. ;çatı onarımı iç ve dış boya, tahta olan pencerelerin pwc olarak değiştirilmesi ve wc onarımı yapılmıştır..

.

.
mehmet gül Üye
EGİTİM DÜZEYİMİZİN ÇOK DÜŞÜK OLDUGU ÜLKEMİZDE EGİTİME VERİLEN BU DESTEK ÇOK GÜZEL..ÇAKILACAK BİR ÇİVİ DAHİ EGİTİME DESTEKTİR.ALLAH YAPANDANDA YAPTIRANDANDA RAZI OLSUN.ELİNİZE YÜREGİNİZE SAGLIK.EYVALLAH.
alibey2727 Üye

Emeginize saglık abi Fakat ; Abi Eml’de okur iken kışın ortasında pencereler degiştirildi bu 3-4 hafta sürdü inanın ders adına bişeyler yapmak imkansızdı... o zaman idarecilerimizle bu konuyu konuşdugumuzda bahsetimişleridi fakat hatırladıgım kadarısıyla ödenek yıl içerisinde veriliyor ve harcanmassa geri alınıyor gibi bi mazurat vardı ve okulun pencere degişimleri kışın ortasında yapılmak zorunda kalındı. .

Bunun önüne gecilmesin bir yolu yokmu hep böylemi gidecek, birileri bu konuyla ilgilense hakikatan iyi olacak....
coskun Üye

Öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyorum allah razi olsun. .

Fakat benim gibi söze başlayıp sonra ammaaa şöyle olsaydı böyle olsaydı demekçok doğru değil. Nizip tarihinde yapılan derslik sayısı çok kısa bir sürede fazlasıyla yapıldı tabiki kışa denk gelecek sıcağa denk gelecek sadece okul tatil dönemi beklense bu kadar hizmeti yapmak çok zor olacaktı. Takdir ve teşekkür edip desteklemek lazım. .
mehmet2763 Üye

EĞİTİM ADINA YAPILAN BU YENİLİKLERİ TAKTİR EDİYORUM. TADİLATIN EĞİTİM DÖNEMİNE DENK GELMESİ DE BENCE SORUN OLMAMASI GEREK. BU YIL BİRAZ AKSİLİK YAŞANACAK AMA BİTTİĞİNDE UZUN YILLAR YARAR SAĞLAYACAKTIR. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

.

.
nizipli_mehmet Üye

hocam pekı bu odenek alma işlemını okul tatılken mı yapılıyor yoksa meb kendı kafasına gore mı yapıyor..

Yukarıda alıbeyın dedıgı gıbı bende EML nın o tamırı esnasında bız camsız sınıflarda ders yapmak zorundaydık kımse yerınden dahı kımıldayamaycak kadar durgundu....
Metin Kılıçparlar Üye

.
HÜSEYİN YALÇIN ÇAPAN LİSESİ.

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ.

Tahta olan pencereler pwc yaptırılmış,okul pansiyonunun güneş enerjileri değiştirilmiş, konferans salonu kurulmuş, dış cephe boyanmıştır.İnşaat çalışmaları okullar tatil iken yapılmış ve eğitim öğretim aksatılmamıştır..
Metin Kılıçparlar Üye

TATLICAK İ.Ö.O..

2 DERSLİKLİ BRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULDAN 11 DERSLİKLİ MÜSTAKİL OKULA.

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

Tatlıcak Kasabası İ.Ö.O. Birleştirilmiş sınıflı ikili eğitim yapan okuldan;Fen ve Teknoloji Labaratuarı,Bilgi Teknoloji Sınıfı,Kütüphane ve çok amaçlı salonuve kaloriferli ısınma sistemi ile müstakil modern bir okulolarak 2005-2006 öğretim yılında normal eğitime geçmiştir...

.

.

.

.
Metin Kılıçparlar Üye

OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI .

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Eski

Yeni

.

.

Dersliklerdeki bütün ders araç gereçleri yenilendi Pansiyon binasında 100 kişilik koğuş sisteminden 4-6 kişilik oda sistemine geçildi.

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Eski

Yeni

.

Sınıf perdeleri ve panoları yenilendi Pansiyon binasına ayakkablıklar konuldu.Oturma alanları oluşturuldu

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Yeni

Yeni

Yenilen kütüphaneye 1000 kitap eklenerek aktif hale getirildi. Pansiyon binasında banyolar kız-erkek ayrılarak yenilendi

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Eski

Yeni

Genişletilen bilgisayar odasında u oturma sistemi oluşturuldu Pansiyon binasındave eğitim binasında lavabolar yenilendi.

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Yeni

Yeni

Yemekhane yenilendi. İşlik binası yenilendi

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Eski

Yeni

Spor odası ve tiyatro sahnesi yenilendi. Okul bahçesinde uygulama(sera-kümes) alanları olşuturuldu.

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Yeni

Yeni

Yeni

Yeni

Öğretmenler Odası yenilendi. Okul bahçesinde peyzaj çalışması yapıldı.

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Eski

Yeni

Eski ve bozuk jeneratör yenilendi. İdareci Odaları nezih bir ortam haline getirildi.

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Eski

Yeni

Öğrencilerin kullandığı bahçe muslukları yenilendi. Yemekhane içerisine yeni mutfak gereçleri alındı.

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Resim kaynağı

Eski

Yeni

Yeni

Yeni

.

Nizip Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretime açıldığı günden bu yana ilk defa 2005 yılında onarım gördü,deprem güçlendirmesi ve resimlerdeki çalışmalar yapılmıştır..
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Ellerinize sağlık. İnsan bunları ne zaman yaptılar diye sormadan edemiyor.
ibrahim şimşek Üye

Okul adına,Eğitim adına yapılan bu hizmetlerden dolayı emeği geçenlere teşekürler.Gerçekten yaılan işler önemlidir.Artık bir çok okulun içi, çevresi eğitime hazır hale getirtilmiştir.TEMİZ BİR OKULUMUZ-TEMİZ BİR ÇEVREMİZ-TEMİZ BİR BAHÇEMİZ- VAR ARTIK-diyerek bunları koruyup kollamakta bizlerin görevi...***HER KESİN ELİNE SAĞLIK***.

******Her an Heşfetmek İçin Bak***** .
alibey2727 Üye

Coşkunbey ne yani fikrimizidemi söylemeyelim!.

Lütfen atın şu at gözlüklerinizi artık sisteme dahil olmak onun yolundan başkasına sapmamanızı gerektirmez. .

Dikkat dersen aklımıza takılan soruları sorduh daha iyisi için fikrimizi söyledik. .
mehmet2763 Üye

Yapılan bu yenilikler süper olmuş. yatılı bölge okulları çevremizde genelde bakımsız olarak bilinir. Yukarıdaki fotoğraflardan gördüğüm Özel okul haline gelmiş gibi. Emeği geçen herkese teşekür ediyorum. .
Metin Kılıçparlar Üye

ALTINDAĞ KÖYÜ İ.Ö.O..

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ .

Altındağ Köyü İ.Ö.O. SRAP(Sosyal Riski Azaltma Projesi)kapsamında Nizip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılmıştır..
Metin Kılıçparlar Üye

GÜNALTI ŞEHİT MURAT ÇAVUŞ TORUN İ.Ö.O..

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ.

Günaltı Şehit Murat Çavuş Torun İ.Ö.O. SRAP(Sosyal Riski Azaltma Projesi)kapsamında Nizip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılmıştır..
Metin Kılıçparlar Üye

.

KARABURÇ DERNEK(DİKOLAR) KÖYÜ İ.Ö.O..

Resim kaynağı
Resim kaynağı
.

ESKİ HALİ YENİ HALİ.

Karaburç Dernek (dikolar) Köyü İ.Ö.O. kullanulmaz durumdaki WC’ler modern bir hale getirilmiştir..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim