Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

DSP'nin Adayı Şerif Kara

Görüntülenme: …

canelsgorta Üye
müslüm akpek;168036 wrote:Akçakentle ilgili projelerinizi bekliyoruz.
müslüm bey bende kızılcakent doğumluyum...oralar bizim yörelerimiz...elbette seninle birebir görüşeceğim.akçakent sahipsizmi gündemini takip ettim...önerilerinize açığım,saygılarımlaa:)
mehmet karakaş Üye
Şerif bey kendinizi tanıtırmısınız?
rasimm Üye
Hayırlı Olsun Şerif Bey....
Allah Hakkımızda Hayırlısını versin.....
canelsgorta Üye
mehmet karakas;168044 wrote:Şerif bey kendinizi tanıtırmısınız?
Nizip doğumluyum,ilk orta öğrenimimi Nizip'te liseyi Adana borsa lisesinde okudum. Çukurova üniversitesi İşletme fakültesi mezunuyum.1990 yılından bu yana SM.Mali Müşavir olarak Nizip te kendi adıma çalışıyorum. evliyim 2.çocuk babasıyım, ingilizce biliyorum.
siyasi olarak, Nizip'te SHP gençlik kolları başkanlığı, shp-chp birleşmesinden sonra chp de yöneticilik yaptım, son iki yıldan bu yana Nizip DSP ilçe başkanlığı yaptım.
sakalli0727 Üye
sayin $erif Kaya öncelikle hayirli olsun
en azindan internet kullanmayi bilen halkla diyalog kuran bir baskan adayisiniz
sizde biliyorsunuzki yaris ta belki sansiniz az olabilir
siyaset yapmak tabiki yarisi kazanmak degildir
yarismak bile siyaset yapmaya yeterlidir demokrasi olmaz yaris olmazssa
en azindan yaris yok diye kimse kendini rahat hissetmez
önemli olan memlekete hizmettir
siz burada bizle iciceyken lütfen projelerinizi aciklarsaniz,
kazanamasaniz bile ilerde kazancak olana bakin iste serif beyin projeleri bunlardi diye örnek gösterebiliriz
kazanirsanizda vaadinizi size hatirlatiriz
özgecmisinizi de okudum fakat bilirsiniz ki bizde lakap var hala acaba kimlerdensiniz ?
ayrica sizi öncedende takip eden biri olarak kesinlikle diyorumki sizin adiniza asla siyaset bulastirmiyordunuz yorumlariniza ama yanlislari gösteriyordunuz örnegin yapilasma durumuyla ilgili
her ne kadar o konu hakkinda sizinle ayni fikirde olmasamda sizin dogrunuzu anlattiniz en azindan
yanlisi begenmemek illa muhalefet olmak degildir
dogruya dogru yanlisa yanlis demedikce partizanlik sürdügü müddetce biz asla kendimize gelemyiz
bunu akp dp diger partileri savunan arkadasalrda benimsemeli
akp limi olabilir ama akpnin yanlisinida söylemeli yeri gelince yada chpli olsa da yanlisini söylemeli
kraldan cok kralci olmak bizi felakete götürür

yazmiyordum ben derslerim dolayisiyla ama bu konuya yazmam lazim diye yazdim
canelsgorta Üye
müslüm akpek;168036 wrote:Akçakentle ilgili projelerinizi bekliyoruz.
müslüm bey,akçakent sorunu olarak nizip çayından bahsediyorsun sanırım...biz 20 ye yakın arkadaşlarımla yanlış hatırlamıyorsam 2000 yıllarında Nizip çevre ve kültür derneğini kurmuştuk.derneğin kurucuları arasında mimar mühendis (çevre dahil) de varlardı.Nizip çayıyla ilgili olarak bizler hep kağıt fab.olarak biliyorduk, çevre müh.arkadaşların teknik aletleriyle ölçüm yapmışlardı, kızılcakent köyüyle turlu köyü arasında ki zehirli (bitkileri)atıkların, kızılcakentle-akçakent arasındaki bölümden,daha fazla olduğunu tesbit etmiştik. sorunu derinleştirdiğimizde Gaziantep organize sanayi bölgelerinin atık suları olduğunu tesbit etmiştik.Buraya kadar ki sorun Gaziantep B.şehir belediyesine ait diye düşündük, ama daha sonra kızılcakent ile akçakent köylerinin mücavir alan içerisine girmesi nedeniyle bu köylerin alt yapıları hazırlanmadan yüzeysel borular döşenerek, evlerdeki wc lerin foseptiklerini açıktan nizip çayına dökümü sağlanmış, sağlanan bu pis sular hancağız baraj göletine dökülmwsi planlanmış, nerden baksan elinde kalan bişey,,ki bu sularla köylüler tarlaları işleyip bostancılık yapıyorlar, benim kardeşim hala kızılcakent te çiftçilik yaptığı için biliyorum. bu sularla yazları domates biber patlıcan v.s kışları turp soğan gibi işleri ekip topluyorlar. yiyorlar ve satıyorlar, gördüğünüz gibi, sorun çok ve gerçekten ilgilenmesi ve çözülmesi gereken bir dert. Bu sorunu kesinlikle projemize "akçakent-kızılcakent ve nizip çayı projesi olaeak işleyeceğiz.saygılar sunuyorum.......................
müslüm akpek Üye
Şerif bey gördüğüm kadarıyla konuyu daha önce incelemişsiniz, Nizip cayı boyunca bu çaya akıtılan tüm atık suların islahı ve kanalizasyon şebekesinin oluşturulması yıllardır ihmal edilmiş hep akan su pislik tutmaz mantığıyla bu işler yapılmış, Gaziantep organize sanayi bölgesinin atıkları Nizip çayını kirlettiği gibi kağıt fabrikasınında atıkları yıllarca tek su kaynağımız olan Nizip çayını kirletmiştir son görüşmemizde kağıt fabrikası arıtma tesisini hizmete soktu ve Gaziantep sanayiside arıtma tesisini çalıştırmaya başladı yani artık bu çayda kirlilik olmamamsı gerekiyor ama hala suyu kahverengi akıyor bana bunu biri açıklasın, ben sanayinin geceleri bu arıtmayı çalıştırmadığını gözlerimle gördüm, bunun acil çözülmesi ve denetimin arttırılması gerekiyor. Ayrıca Akçakentin acilen içme suyu projesinin yapılarak çözülmesi gerekiyor Akçakentin en büyük sorunları inşallah bu konularda projeleriniz vardır.
yalnız kurt Üye
nizip ve niziplilere hayırlı olsun

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim