Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Ak Partiye Geçti

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

Nrt Üye
Resim kaynağı

Nizip ilçesinin geniş ailelerinden olan Dağ ailesi tarafından dün Nizip Belediye Başkanı ve Ak Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan ve ekibine bir yemek vererek Ak Partiye geçtiler. Demokrat Partiden Belediye Meclis üyesi adayı olan Fehmi Dağ ve Dağ ailesi fertleri vermiş oldukları 400 kişilik yemekle Ak Partiye geçerek Ak Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğanı destekleme kararı aldılar. Verilen yemek sonrası bir açıklama yapan Nizip Belediye Başkanı ve Ak Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan kendileriyle bir araya gelerek 29 Mart yerel seçimlerinde Ak Partiyi desteleme kararı alan Dağ ailesi ve fertlerine teşekkür etti. Demokrat Partiden Belediye Meclis üyesi adayı olan Fehmi Dağ, yemeğe katılan, Nizip Belediye Başkanı ve Ak Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan’a teşekkür ederek hizmetleriyle Nizip’i değiştiren Akdoğan’ın yanında olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Devamı İçin Tıklayınız...
MuratSahin Üye
Akp Nizip Kurucularindan Demokrat Partisine Gecen Sahisi Neden Aciklamiyorsunuz Tarafli Yayincililik Yapiyorsunuz,Onuda Bütün Halk Biliyor Zaten.Hersey Gelip Gecici Bu Devran Böyle Sürüp Gecmiyecek BAKİ OLAN ALLAH..Haksızlıga Karşı Yazıyorum Parti Purtu Davasi Değil Taraflı Yayıncılık
Kasım Böler Üye
Onu da siz yazabilirsiniz, (söylenti ve iddia şeklinde değil, ispatlı olarak)
dervisdörtbudak Üye
Siyasi konulara mesaj yazma tekrardan serbest mi bırakıldı? Yoksa bi yanlışlıkmı var.
Murat'cığım siyaset parti binalarında yapılıyor. Burada siyaset yok.
mustafasahin Üye
MuratSahin;167967 wrote:Akp Nizip Kurucularindan Demokrat Partisine Gecen Sahisi Neden Aciklamiyorsunuz Tarafli Yayincililik Yapiyorsunuz,Onuda Bütün Halk Biliyor Zaten.Hersey Gelip Gecici Bu Devran Böyle Sürüp Gecmiyecek BAKİ OLAN ALLAH..Haksızlıga Karşı Yazıyorum Parti Purtu Davasi Değil Taraflı Yayıncılık
ewet murat abi onuda sen yaz ama kanıtla
mehmet karakaş Üye
Arkadaşımız doğru yazmış.Nrt taraflı yayın yapıyor.Bence seçim süresi boyunca haber atmasın.
müslüm akpek Üye
Parti değiştirmek bence siyasetin yozlaştığının belirtisidir, partini değiştirmeyeceksin eğer değiştiriyorsan ben çıkar peşinde koştuğunu anlarım.
MuratSahin Üye
ben haberci degilim yörenin tek medyasıda sizisiniz bunuda kanıtlamak sizin işiniz ben fikrimi ve düşünce özgürlüğümü ifade ettim bundada bir sakınca yok
rasimm Üye
MuratSahin;167967 wrote:Akp Nizip Kurucularindan Demokrat Partisine Gecen Sahisi Neden Aciklamiyorsunuz Tarafli Yayincililik Yapiyorsunuz,Onuda Bütün Halk Biliyor Zaten.Hersey Gelip Gecici Bu Devran Böyle Sürüp Gecmiyecek BAKİ OLAN ALLAH..Haksızlıga Karşı Yazıyorum Parti Purtu Davasi Değil Taraflı Yayıncılık

hem böyle diyosun?????
rasimm Üye
MuratSahin;168059 wrote:ben haberci degilim yörenin tek medyasıda sizisiniz bunuda kanıtlamak sizin işiniz ben fikrimi ve düşünce özgürlüğümü ifade ettim bundada bir sakınca yok
Hem de böyle diyorsun bildiğin bir isim varsa yaz öğrenelim??????
Öyle ortaya laf atıp da durma burda her partiden insan yazıyor.....
MuratSahin Üye
müslüm akpek;168058 wrote:Parti değiştirmek bence siyasetin yozlaştığının belirtisidir, partini değiştirmeyeceksin eğer değiştiriyorsan ben çıkar peşinde koştuğunu anlarım.
Sayin Müslüm Akpek Agabey Saygim Var Ama Ben Parti Purtu Davasi Degil Benim Menfatimda Olmadi Olanlar Düsünsün Bir Menfat Beklentisi icindede Degilim Hamdüsenalar Olsun ihtiyacimda Yok ihtiyaci Olan Düsünsün Kimse Kimseyide Satin Alamaz Satin Alinamayacak Tek Sey Onur Ve Gurur Benim Onurum Ve Gururumla Böyle ifade Edemezsin Buna Hakkin Yok..Saygilarimla.
MuratSahin Üye
dervisdörtbudak;167969 wrote:Siyasi konulara mesaj yazma tekrardan serbest mi bırakıldı? Yoksa bi yanlışlıkmı var.
Murat'cığım siyaset parti binalarında yapılıyor. Burada siyaset yok.
Dervis Agabeyim Ozaman Bu Sitede Siyaset Olarak Haber Atilmasin Siyasetler Parti Binasinda Dönüyorsa Burada Siyaset Konusu Olmasin.
müslüm akpek Üye
MuratSahin;168099 wrote:Sayin Müslüm Akpek Agabey Saygim Var Ama Ben Parti Purtu Davasi Degil Benim Menfatimda Olmadi Olanlar Düsünsün Bir Menfat Beklentisi icindede Degilim Hamdüsenalar Olsun ihtiyacimda Yok ihtiyaci Olan Düsünsün Kimse Kimseyide Satin Alamaz Satin Alinamayacak Tek Sey Onur Ve Gurur Benim Onurum Ve Gururumla Böyle ifade Edemezsin Buna Hakkin Yok..Saygilarimla.
Kardeşim kusura bakma.
mustafasahin Üye
MuratSahin;168103 wrote:Dervis Agabeyim Ozaman Bu Sitede Siyaset Olarak Haber Atilmasin Siyasetler Parti Binasinda Dönüyorsa Burada Siyaset Konusu Olmasin.
bence siyasi haber atılsın yoruma kapatılsın daha iyi olur
mehmet karakaş Üye
mavi_şahin;168117 wrote:bence siyasi haber atılsın yoruma kapatılsın daha iyi olur

Atılan haberlerin siyasetle falan ilgisi yok!Akp nin propagandası!Diger rakiplerin niye katılımları şunları bunları böyle atılmıyor?
mustafasahin Üye
mehmet karakas;168120 wrote:atılan haberlerin siyasetle falan ilgisi yok!akp nin propagandası!diger rakiplerin niye katılımları şunları bunları böyle atılmıyor?
yaw yine katogori olarak siyasi haberlere giriyor bende atılmasından yanayım atılsın yoruma kapatılsın
Gökhan Dokuyucu Üye
siyasi haberler kilitlenip atılacaktı bunu ben kilitliyorum bu seferlik.
sitemizde boş yere tartışma olmasından yana değiliz.
sitemizin bir siyasi görüşü yoktur.

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim