Nizip.com
Üye ol
ilanlar

Satılık Fotoğraf Makinasi OLYMPUS X-720

Görüntülenme: …

Satılık
handan_istanbul Üye
müslüm akpek;230007 wrote:Ben başka bir makina almıştım ama kazık yedim, kutunun içinden şarj makinası ve hafıza kartı çıkmadı ayrıca hafıza kartı yuvasıda kırık çıktı, satan kardeşimizin ara sıra kulaklarını çınlatıyorum, keşke Mehmetin sattığı bu makinayı alsaydım.

tüketici hakları derneğine başvurdunuz mu? bu tür konularda ciddi ciddi çok yardımları oluyor...bazen süreç uzun olsada sonunda kazanan siz oluyorsunuz:)

ilan tarihine bakmadım hakikaten makine çoktan gitmiştir zaten kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem bu bakımdan ii olmuş:)
müslüm akpek Üye
handan_istanbul;230016 wrote:tüketici hakları derneğine başvurdunuz mu? bu tür konularda ciddi ciddi çok yardımları oluyor...bazen süreç uzun olsada sonunda kazanan siz oluyorsunuz:)

ilan tarihine bakmadım hakikaten makine çoktan gitmiştir zaten kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem bu bakımdan ii olmuş:)

Tabiki hayır, makinanın faturasını bile alamadım, elimde belge olmayınca, olmadı.
M.KÜÇÜK Üye
Senin gibi bir adam böyle bir hatayı nasıl yapar anlayamadım, karnın açtı heralde.:)
müslüm akpek Üye
M.ENES;230042 wrote:Senin gibi bir adam böyle bir hatayı nasıl yapar anlayamadım, karnın açtı heralde.:)

Haklısın ama oldu işte.Güvendik adama.
mustibalci Üye
müslüm akpek;230043 wrote:Haklısın ama oldu işte.Güvendik adama.

Marka SONY'mi ?
handan_istanbul Üye
müslüm akpek;230040 wrote:Tabiki hayır, makinanın faturasını bile alamadım, elimde belge olmayınca, olmadı.

sağlık olsun...bende bu hatayı defalarca yaptığım için şimdi tercihim teknoloji marketler...fatura almamak gibi bir şansınız olmuyor ve sorunla karşılaşıncada garanti belgesiyle işi halledebiliyorsunuz böylece tüketici derneğine gerek duymadan da işinizi kendiniz halledebiliyorsunuz.
ben makinemi aldığım ilk gün ne akılla bilmiyorum sigara dumanını çekmeye çalışmıştım sigaraya ne kadar yaklaşmışsam lens üzerinde yanık izleri oluştu...eeee o kadar para vermişsiniz ilk günden de böyle bir aptallığı nasıl yapacağınızı sindiremediğinizden hemen garanti belgesine sarılıp firma yetkilileriyle konuştum. ilk başta hatamı söylemedim tabi incelemeye aldılar ve lensi değiştireceklerini söylediler nikon gibi bir firmadan böyle bir lensin çıkması imkan sınırları içinde değil tabi...lensi beklerken vicdanım el vermedi...lensin geldiği haberini alınca yetkililere ben yalan söyledim dedim ve durumu anlattım onlarda anlayışla karşıladılar ve lensi getirin bir bakalım neler yapabiliriz aldım gittim tabi firmada ki adam bir bez aldı ve üzerine hafifce tükürerek lensi bastıra bastıra sildi bi baktım lekeler gitmiş:) kemaret tükürüktemi bezdemi yoksa vicdanımın sesinde mi anlamadım tabi:) pc ekranında o noktaları çok büyütmedikçe belli olmuyor fotoda ama yalanı sürdürüp yeni lensi alsaydım vicdanım ölene dek beni rahatsız edecekti...en azından şimdi gönlüm ferah...
müslüm akpek Üye
handan_istanbul;230047 wrote:sağlık olsun...bende bu hatayı defalarca yaptığım için şimdi tercihim teknoloji marketler...fatura almamak gibi bir şansınız olmuyor ve sorunla karşılaşıncada garanti belgesiyle işi halledebiliyorsunuz böylece tüketici derneğine gerek duymadan da işinizi kendiniz halledebiliyorsunuz.
ben makinemi aldığım ilk gün ne akılla bilmiyorum sigara dumanını çekmeye çalışmıştım sigaraya ne kadar yaklaşmışsam lens üzerinde yanık izleri oluştu...eeee o kadar para vermişsiniz ilk günden de böyle bir aptallığı nasıl yapacağınızı sindiremediğinizden hemen garanti belgesine sarılıp firma yetkilileriyle konuştum. ilk başta hatamı söylemedim tabi incelemeye aldılar ve lensi değiştireceklerini söylediler nikon gibi bir firmadan böyle bir lensin çıkması imkan sınırları içinde değil tabi...lensi beklerken vicdanım el vermedi...lensin geldiği haberini alınca yetkililere ben yalan söyledim dedim ve durumu anlattım onlarda anlayışla karşıladılar ve lensi getirin bir bakalım neler yapabiliriz aldım gittim tabi firmada ki adam bir bez aldı ve üzerine hafifce tükürerek lensi bastıra bastıra sildi bi baktım lekeler gitmiş:) kemaret tükürüktemi bezdemi yoksa vicdanımın sesinde mi anlamadım tabi:) pc ekranında o noktaları çok büyütmedikçe belli olmuyor fotoda ama yalanı sürdürüp yeni lensi alsaydım vicdanım ölene dek beni rahatsız edecekti...en azından şimdi gönlüm ferah...

Kutlarım sizi.
mustafasahin Üye
müslüm abi gel sana benim makinayı satım
180 kagıt sony dsc730 az kullanılmış 1 gb hafıza 1 yıl garanti 7,2 mp.
nizipli_mehmet Üye
mustfa senın kullandıgın makinamı?
mustafasahin Üye
nizipli_mehmet;231211 wrote:mustfa senın kullandıgın makinamı?

he yorum nizip comdan emekli olacak ya

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim