Yok artık biz abartık ama kekini :D:D
Yuhh bee walla ben sordum en fazla 400 falan oda 7,0 üstü 12 dijital zoom mu ne ya beni kandırdılar ya sizi?Ama kimi bilmiyorum:D
Hacım inan mama meselesi değil kör cahil biride değiliz sadece birimizi kandırmaya çalıştılar diyorum ya seni ya beni bana 400 TL civarı falan dediler sende 750TL diyince şok oldum ...
nizipli_mehmet;167273 wrote:abi alacaksan bendeki ni kaçırma derim gerçektende çok guzel makına
Fazla anlamam ama buradaki fotoğrafçılar makinayı alırken dikkat etmem gereken 2 noktayı söylediler biri hızlı kaydetmesi yani çekimden sonra bekliyorsun kaydetmesini bu arada ikinci pozu kaçırıyorsun, iki pikseli yüksek olsun dediler, bu makinanın pikseli biraz düşük kaydetme zamanınıda bilmiyorum. Yani ben biraz daha kaliteli birşey alacağım.
anı fotoğrafları için idare eder bir makine, manzara ve hareketli fotolarda zevk vermez. okul fotoları falan çekilecekse tamam ama geziye çıkıp manzara börtü böcek çekerim diyenler için basit kalır...nikon veya canon dan vazgeçmeyin derim...
Ben başka bir makina almıştım ama kazık yedim, kutunun içinden şarj makinası ve hafıza kartı çıkmadı ayrıca hafıza kartı yuvasıda kırık çıktı, satan kardeşimizin ara sıra kulaklarını çınlatıyorum, keşke Mehmetin sattığı bu makinayı alsaydım.