İnşallah ben orada olacağım köfte az olsa ne çok olsa ne değilmi arkadaşlar önemli olan orada hep beraber birlik ve düzen içerisinde birbirimiz ile eğlenceli vakit geçirebilmek gerekirse bende hakkımı yemem arkadaşlarıma dağıtırım yani allah için söyleyin yapmam mı...:D
Nizipden Duyurular Etkinlikler
korkma admin gelmiy bu hafta :)
bu dediğin durum eğer evli kişilerin ikiside çalışıyorsa eğer elbirliği ile yemek sorunu aşmalrı demektir. eğerki sadece erkek çalışıyosa bayanın yemek yapması demektir bence:)
Geleneksel c.tesi çiğ köfte partisi 8
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Ben saat20,30 gibi orada olurum gelirsem artık kapı dışı etmezsiniz umarım.
cadde27;167248 wrote:Ben saat20,30 gibi orada olurum gelirsem artık kapı dışı etmezsiniz umarım.
korkma admin gelmiy bu hafta :)
tabi abi senden bize kalmazki sünnetlemek sevaptır haaaYılmaz Korkmaz;167246 wrote:İnşallah ben orada olacağım köfte az olsa ne çok olsa ne değilmi arkadaşlar önemli olan orada hep beraber birlik ve düzen içerisinde birbirimiz ile eğlenceli vakit geçirebilmek gerekirse bende hakkımı yemem arkadaşlarıma dağıtırım yani allah için söyleyin yapmam mı...:D
bak gel sen salata felan yaparsın sitede seni meşhur ederim haasecretgarden;167241 wrote:ayy mavi sahin ben mutfaktan hiç anlamam valla birileri yapsa ben yesem yani öyle :))) yaa aslında mutfak görevi dogustan erkeklere verilseydi keske Allahım ne güzel olurdu :(
ya secret dikkat edersen en iyi yemek yapanlar erkeklerdir ve aşçıdır ve otellerde iş niyetiyle çalışır bırakta evdede bayanlar yapsın değilmi hep erkeklerde olmazki:D ben yemek yaparım ama mecbur kaldığımda o ayrı bir konu tabiii:)
zaten bi meshur olmadığımız kadlı bide meshur oluyumda site kitlensin dimi yada cöker yıgılmadan dolayı ehuehueheuemavi_şahin;167260 wrote:bak gel sen salata felan yaparsın sitede seni meşhur ederim haa
tamam kabul... ben iyi yemek yapamıyorum erkekler bu konuda daha iyi yalan söyleyemem ozaman bu güzel görevi erkekler yapsınlar kadınlarda yeme kısmında yardımcı olsunlar.....:)benbaskan;167262 wrote:ya secret dikkat edersen en iyi yemek yapanlar erkeklerdir ve aşçıdır ve otellerde iş niyetiyle çalışır bırakta evdede bayanlar yapsın değilmi hep erkeklerde olmazki:D ben yemek yaparım ama mecbur kaldığımda o ayrı bir konu tabiii:)
Bayanlarında katılımı olacaktır ileriki günlerde, o zaman secret ve arkadaşlarıda gelirler.
secretgarden;167314 wrote:tamam kabul... ben iyi yemek yapamıyorum erkekler bu konuda daha iyi yalan söyleyemem ozaman bu güzel görevi erkekler yapsınlar kadınlarda yeme kısmında yardımcı olsunlar.....:)
bu dediğin durum eğer evli kişilerin ikiside çalışıyorsa eğer elbirliği ile yemek sorunu aşmalrı demektir. eğerki sadece erkek çalışıyosa bayanın yemek yapması demektir bence:)
Kısmetse gelmeye çalışacağım...
İnşallah yarın bende geleceğim.
Siz değerli dostlarımdan iki hafta ayrı kalmaya dayanamadım:)
inşallah bu toplantıda sitemizin sorunlarını dile getirip güzel bir toplantı yaparız.
Siz değerli dostlarımdan iki hafta ayrı kalmaya dayanamadım:)
inşallah bu toplantıda sitemizin sorunlarını dile getirip güzel bir toplantı yaparız.
herkes çig köfte partisindemi suan:)
resimleri atın siteye haaaa bizde bakalım neler yapmıssınız hehehe
resimleri atın siteye haaaa bizde bakalım neler yapmıssınız hehehe
mehmet abi sen niye gelmedin yaaamehmet karakas;166388 wrote:25 ekim 2008 de başlayan çiğ köfte partimiz bu hafta Derviş dörtbudak ve Gökhan Dokuyucu(ögretim görevlisi:) tarafından düzenlenmektedir
Yatsı namazından sonra gece yarısına kadar
Tarih 7 şubat 2009 Cumartesi
Saat Yatsıdan sonra yani 7:30 -12 arası
YER: HEP OSMANLI PARKI:)
Eski resim adresi geçersiz.
Eski resim adresi geçersiz.
Saldıray mustafanın özel anları:)

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.