Nizipden Duyurular Etkinlikler Geleneksel c.tesi çiğ köfte partisi 8
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
25 ekim 2008 de başlayan çiğ köfte partimiz bu hafta Derviş dörtbudak ve Gökhan Dokuyucu(ögretim görevlisi:) tarafından düzenlenmektedir
Yatsı namazından sonra gece yarısına kadar
Tarih 7 şubat 2009 Cumartesi
Saat Yatsıdan sonra yani 7:30 -12 arası
YER: HEP OSMANLI PARKI:)
İnş. Gelicem Gökhan hocamın çiğ köftesini yim barimm:D
cadde27;166389 wrote: İnş. Gelicem Gökhan hocamın çiğ köftesini yim barimm:D
Menüde sadece çay var ona göre:)
Yok gelmim o zaman:P
Gel seninlede tanışalım.Hep aynı kişiler geliyor.
Zaten şakasındayım; geliriz inş. plan yapmıyacam cumartesi sırf sizin için.
cadde27;166396 wrote: Zaten şakasındayım; geliriz inş. plan yapmıyacam cumartesi sırf sizin için.
iyi soınunda seni görecem hee
mehmet abi bu sefer fotoğraf çekemeyecem galiba makinamı abim aldı sivasa gitti ne zaman geleceği belli değil işallah cuamartesi gelir :)
ferhat Üye
2009-02-02 22:46:03 #166426
valla bir akıl diyor atla arabaya git Nizip'e :P belli olmaz yine de bakarsiniz gelirim.
mahmut Üye
2009-02-02 23:07:28 #166427
gel gel sen:D
Gelemiyorum İstanbulda Motosiklet Fuaru var görevliyim.
müslüm akpek;166446 wrote: Gelemiyorum İstanbulda Motosiklet Fuaru var va görevliyim.
kolay gelsin müslüm abi ama sizi aramızda görmek isterdik
arkadaşlar affınıza sığınarak bu hafta ben toplantıya katılamayacağım. Bir kişi derviş abiye ortak olursa sevinirim.
selamlar.
Öyle işmi olur gökhan.Geçen haftada yoktun.
Nizipte olsam hiçbir toplantıyı kaçırmazdım Nizipliler buluşmaların kıymetini bilin.
mavi_şahin;166402 wrote: iyi soınunda seni görecem hee
mehmet abi bu sefer fotoğraf çekemeyecem galiba makinamı abim aldı sivasa gitti ne zaman geleceği belli değil işallah cuamartesi gelir :)
Haha gelmiyorum ya ne işimm varrr:D Cumartesi sevgililer günümüşşş paln yapıyozz:D Gökhan hocamında var galiba aynı işş:):D
iyi ama sevgililer günü bu cumartesi değilki.
haftaya cumartesi :)
sobelendin bi yere kaçamazsın cadde :)
tühh beee:D
Yakayı ele verdik.
Biz bu hafta prova yapıcazz.
mavi_şahin;166402 wrote: iyi
inş. bu hafta sonu gelmez :D abın bızde rahat ederız bende getırmem makınayı nasıl olsa bı sen getırıyon bu hafta herkes rahat yani kimseye malzeme yok :p
nizipli_mehmet;166675 wrote: inş. Bu hafta sonu gelmez :d abın bızde rahat ederız bende getırmem makınayı nasıl olsa bı sen getırıyon bu hafta herkes rahat yani kimseye malzeme yok :p
az önce abimden konuştum cuma günü saaf saah 7 30 da buraymış canımmm :d :d :d
sen abının su numarasını wersene bana :p
Kambersiz düğün olmaz ama sanırım çok geç vakitte gelirim. Umarım bana köfte ayırırsınız. Hatta Gökhan'ın hakkınıda bana ayırın.
coskun Üye
2009-02-04 08:19:57 #166770
Gökhan kardeşim ısrarla gelmeni istiyorum. Geç saatlere doğru llahtan bir mani olmazsa geleceğim.
Orhan Çelik;166735 wrote: Kambersiz düğün olmaz ama sanırım çok geç vakitte gelirim. Umarım bana köfte ayırırsınız. Hatta Gökhan'ın hakkınıda bana ayırın.
Siteye günlük giriş 15 bini geçti.Duyurulur:)
Benim hakkımıda Orhana verin.
busenaz Üye
2009-02-04 13:51:40 #166846
bende gelmek istiyorum şu meşhur çiğ köfte partinize.bayanlara açıkmı?
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.