Genç Muhabbet aglama duvarı
Görüntülenme: …
güzel hareketler.
benimde bi arkadaşım bu tür hareketleri çok profesyonelce yapıyor. arabayla otobana çıktığı zaman resmen yolda oyun oynuyor :)
doganesmeray;167239 wrote: güzel hareketler.
benimde bi arkadaşım bu tür hareketleri çok profesyonelce yapıyor. arabayla otobana çıktığı zaman resmen yolda oyun oynuyor :)
evet ya ben begeniyorum böyle sürenleri:p
degişik geliyo bana
bide suna baaaaaaaak
[url]http://video.eksenim.mynet.com/oner1994/Japanese_Drift/42759/ [/URL]
bunu yapanlar gercekmi ben daha trafige bile çıkamıyorum yahuuu:)
bu akşam hiç duygusal moda giresim yok ehueheheuheuheuheu
is te mi yo rum
bu resimdekilerin ne olduğu hakkında fikri olan varmı??
kuslar kalp olmus:)
busenaz;167198 wrote: doğan kardeşim önce hak etmen lazım bi çal bakim güzel olursa didim bak benim sözüm söz.ahanda bu kadar millet şahit
ben çalmadan bana wersen olmazmı :D
yaa ben en cok enstrümanlar arasında yan flütü seviyorum yaa bayılıyorum resmen:)
boroboro Üye
2009-02-05 18:59:21 #167274
ağlama duvarı değil..geyik duvarı olmuşş..buraya giren arkadaş lar..en romantık ve duygusal halinizle geliniz buraya..gözyası hazır beklesinn..girince bu konua sayfa acılır acılmaz salya sümük ağlamaya başlayın hemen....zuahhahahahah
secretgarden;167271 wrote: yaa ben en cok enstrümanlar arasında yan flütü seviyorum yaa bayılıyorum resmen:)
peki çalmayı bılıyon mu yan flut :p
hayır calamıyorum denedim ama beceremedim:)
boroboro haklısın ya buraya sadece ağlamaya gelelim ben biraz duygusallasıyım geliyim tekrar tamammı..:)
ilginçtir ki yapmayı bılmedıgın seye nasıl bayılıyorsun veya sevıyorsun sorsam nasıl olur :)
bilmem zaten yapamadığım seyler ilgimi ceker hep müzik aleti yada arabayı süper kullanmak gibi :)))))))))
boroboro;167274 wrote: ağlama duvarı değil..geyik duvarı olmuşş..buraya giren arkadaş lar..en romantık ve duygusal halinizle geliniz buraya..gözyası hazır beklesinn..girince bu konua sayfa acılır acılmaz salya sümük ağlamaya başlayın hemen....zuahhahahahah
bu konuda sana katılıyorum bora. buraya gelenler ağlamak için gelsin arkadaşlar. ıngaa ıngaaa ınggaaaa ıngaa eheuheheuheuhe :)
( bu arada bundan sonra sana kısaca bora diyelim boroboro )
boroboro Üye
2009-02-05 20:04:31 #167300
doganesmeray;167299 wrote: bu konuda sana katılıyorum bora. buraya gelenler ağlamak için gelsin arkadaşlar. ıngaa ıngaaa ınggaaaa ıngaa eheuheheuheuhe :)
boro olsun ya...:) nizipli mehmet geyik muhabetı yapıyor bir öncekı sayfada..diğer konuda..bana akıl verıyor..geyık muhabetıne cevırmeyın dıye.
orası zaten geyik muhabbeti ile dolu.
hadiyin canlı yayına gidek. iki hanek edek orda
doganesmeray;167299 wrote: bu konuda sana katılıyorum bora. buraya gelenler ağlamak için gelsin arkadaşlar. ıngaa ıngaaa ınggaaaa ıngaa eheuheheuheuhe :)
bor minerali de diyebiliriz dogan ehuehueheu
busenaz Üye
2009-02-06 15:47:43 #167424
doganesmeray;167205 wrote: yaw ne haketmesi. sen sabahtan beri köçekleri gibi yerinde durmadan oynuyorsun zaten :) kele daha saa ne edim anam ben..
kele gardaşım daha ne oynadık ya hepsi iki döndük.bak zaten kafam fena bozuk açılmak için oynuyom ona görem.bi ağlamaya başlıyarsam susturamazsın beni
busenaz;167424 wrote: kele gardaşım daha ne oynadık ya hepsi iki döndük.bak zaten kafam fena bozuk açılmak için oynuyom ona görem.bi ağlamaya başlıyarsam susturamazsın beni
tamam işte ağlamak istiyorsan tam yerine ğeldin burası ağlama yeri :)
belki seni ğüldüremem ama sennlle ağlayabilirim :) :D
busenaz Üye
2009-02-06 16:04:44 #167428
dur önce bi ağlama moduna gireyim biri bana acıklı bişeyler anlatsın.
gız anam sende aglıcaksan agla işte ha :)
siz bayanlara aglamak için sebep gerekmez...
busenaz Üye
2009-02-06 16:09:16 #167430
ne gıcıksın yaaaaaaaaaa.
busenaz;167430 wrote: ne gıcıksın yaaaaaaaaaa.
bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.