Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Aracımı Bulana Ödül Vereceğim !

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

27 Ocak 2009 Salı günü Atatürk Mahallesi Şıh Baba sokak’ta park halinde bulunan 27 NL 472 plakalı Ford Transit 27 Ocak 2009 Salı günü kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındı. Gece 02.00 sıralarında aracını park ederek eve çıktığını söyleyen araç sahibi Seyit Ahmet Pamuk, sabah saatlerinde evinin önündeki park halindeki aracını her zaman ki yerinde göremeyince soluğu Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğünde aldı. Çalınan aracın sahibi Seyit Ahmet Pamuk, aracının kilitli olduğu halde hırsız yada hırsızlar tarafından çalındığını belirterek gerek Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri araştırma yapıyor gerekse sokak sokak gezerek bende arıyorum şeklinde konuştu. Eğer aracımı gören veya yerini bulan varsa onları da ödüllendireceğim diyerek vatandaşlardan yardım istedi.

Devamı İçin Tıklayınız...
Mir'at Üye
ya abi geçmiş olsun bu tür olayları malesef ki cok duyar olduk... insallah bulunur
secretgarden Üye
bu hırsızlardan nefret ediyorum yaa kilitli aracı bile calacak akla sahipsiniz eliniz ayagınızda tutuyo gidip calıssanıza sinir oldum yine.. insallah hemen bulunur arac..
müslüm akpek Üye
Aracın modeli ve rengi belirtilmemiş.
Türkiyede sigortasız yaşanmaz, kaskonu yaptırıp evinde rahat uyuyacaksın, aldığım gün akşam çalınan arabam aklıma geldikçe çıldırıyorum, allah zaten bunların belalarını veriyor, çaldıkları arabalardan aldıkları üç kuruşuda uyuşturucuda harcıyorlar.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim