_dilruba_ sizin davetiyeler bende ama getiremedim. daha doğrusu evi bulamayabilirim diye getirmedim. bi gittiğim yeri bidaha bulamıyorum da :)
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Akhenaton Kardeşimizde Evleniyor...
Görüntülenme: …
daha evin yolunu bulamiyon
ne diye evleniyon
akilli ol :))
ne diye evleniyon
akilli ol :))
mavi_şahin unuturmuyum hiç..
ama düğünden sonra radyoyu bırakıyorum. cuma günü son yayınımı yapıcam. o yüzden şimdiki gibi sürekli giremem tabi, ama unutmak asla :)
ama düğünden sonra radyoyu bırakıyorum. cuma günü son yayınımı yapıcam. o yüzden şimdiki gibi sürekli giremem tabi, ama unutmak asla :)
kardes canli yayina geliyorum
gecen sarkimi calcaktin kibariye peri kizini
bir reklam kusagi girdi yeni bitti:))
geliyorum canliya
gecen sarkimi calcaktin kibariye peri kizini
bir reklam kusagi girdi yeni bitti:))
geliyorum canliya
hayırlısı olsun abi yaw radyodan aylık ne kadar para veriyle spiker arıylarmı yeni ben gelimmii:D:D:D
Akhenaton abi,hayırlı uğurlu olsun inş. bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Allah hayırlı etsin imkanı olsa gelmek isterdim ömür boyu mutlu olun inşallah.Selamlar
şaka yapıyom ha ciddiye alma şimdi gidp osman abiyle konuşma şaka yapımm
çekim yapar siteye atarız abifsoyarik;164782 wrote:Allah hayırlı etsin imkanı olsa gelmek isterdim ömür boyu mutlu olun inşallah.Selamlar
fatih abim ve başak Allah razı olsun. darısı bekarların başına :)
fatih abi biliyorum; müsait olsan hiç durmaz gelirdin, sağlık olsun ne diyelim.
senle aramızdaki bağ çok farklı, birbirimizi hiç göremedik ama gördüğümüz birçok insandan daha çok ısındı kalplerimiz. üveys gibi bişey yani :)
fatih abi biliyorum; müsait olsan hiç durmaz gelirdin, sağlık olsun ne diyelim.
senle aramızdaki bağ çok farklı, birbirimizi hiç göremedik ama gördüğümüz birçok insandan daha çok ısındı kalplerimiz. üveys gibi bişey yani :)
hayırlı ugurlu olsun akhe abi mutluluklar dilerim:)
HayırLı UğurLu Olsun. Allah Utandırmasın...
Nerde Görse Bilezik diyor,Korkumdan yazamım, Emmi OğLu Bilezik deelde SinekLi Takarım:D
Nerde Görse Bilezik diyor,Korkumdan yazamım, Emmi OğLu Bilezik deelde SinekLi Takarım:D
Abi bizim davetiyeleri aldık kabul et..başınız bu aralar yeterince taşkalalıdır zaten :)
Hayırlı olsun Sezer.
Bir arkadaşım şaka yollu evli erkeklere hep şunu şöylerdi, Eğer karın güzelse ne işin var düğün evinde, düğün zaten senin evinde yat oyna kalk oyna, eğer karın çirkinse ne işin var ölü evinde, ölü zaten senin evinde yat ağla kalk ağla.
Bu şaka tabi güzellikten kasıt insanın evindeki mutluluğu ve huzuru eğer; evde uyumlu olursa insanlar, evlilik çok güzel bir şey. Fazla uzatmayalım Allah hayırlı geçim versin tebrik ederim.(Hapside gökhanın başına)
Bu şaka tabi güzellikten kasıt insanın evindeki mutluluğu ve huzuru eğer; evde uyumlu olursa insanlar, evlilik çok güzel bir şey. Fazla uzatmayalım Allah hayırlı geçim versin tebrik ederim.(Hapside gökhanın başına)
Allah Hayırlı Uğurlu Etsin
Sezer iyi düşündünmü, son pişmanlık fayda etmiyor.
Sezer kardeş bu bir intihar teşebbüsüdür. :)
Allah hayırlı uğurlu etsin vatana millete Nızamı aleme faydalı bir aile olursunuz inşAllah.
Mustafa bu ne demek ben anlayamadım.Mustafa Bilici;164913 wrote: Nızamı alem.
Alem'e yani dünyaya nizam vermek, düzen getirmek demektir.Emperyalizme karşı gerçek anlamda adaleti, eşitliği getiren alternatif bir sistemdir.
Dostum,
Allah bir ömür boyu ağız tadı ile beraberlik,mutluluk ve saadetler nasip eder inşallah...
Selamlar Saygılar
Allah bir ömür boyu ağız tadı ile beraberlik,mutluluk ve saadetler nasip eder inşallah...
Selamlar Saygılar
Öncelikle akheneton kardeşimizi tebrik ediyoruz. inşallah mutlu mesut vatana millete bayrağa ve ezana hayırlı bir aile olur ki inşallahda olacaktır...Kısmet olurda davet edilirsek icabettede bulunuruz...
Hayırlı olsun, Allah mesud eder İnşaallah aynı zamanda bir yastıkta kocayın.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ALLAH bir yastıkta kocatsın darısı tüm bekARLARA VE BİZE:)))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.