Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

idama mahkum adamda denenen akıl almaz deney

Görüntülenme: …

doganesmeray Üye
İdam mahkumu olan bir adam üzerinde bilimadamları bir deney yapmaya karar verirler. Mahkuma onu neşter ile bileklerini keserek öldüreceklerini söylerler. Adama bir kaç gün süre verip ölüm şeklini benimsemesini sağlarlar.

İdam anı gelip çatınca adamı bir sedyeye yatırıp gözlerini ve kollarını bağlarlar. Adama son duasını yapması için biraz süre verirler.

Mahkum hazır olduğunu söyleyince bileklerini plastik neşterlerle kesermiş gibi yaparlar. Bu esnada da bir yeni kesilmiş bir koyundan alınmış sıcak kanı mahkumun bileklerine akıtmaya başlarlar. Bu olaylar sonucunda mahkum bir süre titreyerek ve bağırarak can verir
sakalli0727 Üye
garip ama buna benzer baska bir olay biliyorum
adam sicaktayken donup ölüyor
cünkü $artlandirmi$ kendini
fakat burda alti cizilmesi gereken bir olay ise bunlarin ispati yoktur
ruh bedenden can olarak cikar !
ruhla beyinin alakasi nedir burda?
beyin $artlaniyorsa ! ruh beyinden ayri degilmidir?
amannnn ince i$ler bu i$ler benim aklim basmaz
müslüm akpek Üye
Demekki insanoğlunun beyniyle yapamayacağı şey yok, artık şu beynimizi çalıştırsak.
ferhat Üye
müslüm akpek;163231 wrote:Demekki insanoğlunun beyniyle yapamayacağı şey yok, artık şu beynimizi çalıştırsak.
Aynen müslüm abi. Mucize derler mucize olur, İspat isterler ispatlanır ve dediğin gibi Beynin gücünü ve yapabileceklerini farkederler ama Kimse Kullanmayı bilmez.
coskun Üye
Konuda idam edilen şahıs beyinden ziyade ödünden dolayı ölmüştür. Keşke br öd analizi yapsalardı. Muhakkak patlamıştır. :) ))))
ferhat Üye
coskun;163249 wrote:Konuda idam edilen şahıs beyinden ziyade ödünden dolayı ölmüştür. Keşke br öd analizi yapsalardı. Muhakkak patlamıştır. :) ))))
Allahım ya.. Coskun abi nerden cikardin bunu. Ama mantıklı dediğin. :D:D:D
doganesmeray Üye
adamın ölüm nedeni psikolojik :)
coskun Üye
Ferhat kardeşim yani bana bu şekil mantıklı geldi dimi? :) ))
secretgarden Üye
Evet ben cok önceden okumustum yazıyı bi deneydede belli insanları alıyolar ve kendilerine alkol verdiklerini söylüyolar ama aslında alkolsüz içicek veriyolar bi müddet sonra içen insanlar ciddi ciddi sarhos oluyo.. Yani gercekten insan beyni sartlandırmaya çok acık ve beyine hangi iletiyi nasıl gönderirseniz gönderin direk alıyo mesela gün içerisinde olumsuz seyler söylemeyin kendinize misal ''aslında cok zor da değil ama yinede ben bunu yapamam'' dediğinizde beyin diger bütün kelimeleri atıyo direk oradaki ''yapamam'' kelimesini alıyo yada kilo vermek isteyen insanlar belli bi yemek yedikten sonra doymadıgı halde tam olarak yemegin yarısında evet ben doydum iletisini beyine göderir ve sofradan kalkarsa bi müddet sonra doydugunu anlıyo..
nizipli_mehmet Üye
bende daha önceden okumustum bunu bı yerde kişiyi psikolojikmen yıkmayı amaçlamıslar...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim