Genel kültür düzeyleri sadece pop şarkıcılarının isimleri ve şarkı sözleriyle kısıtlıdır. Ne politika, ne spor, ne bilim hakkında bir kaç cümle bir şey söyleyebilirler. Söyleyemezler çünkü kapasiteleri buna yetmez. Bunun için çaba da harcamazlar zaten. Buna mukabil türk erkeğini aptal olmakla ve kadınları seks aracı olarak görmekle suçlarlar. Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. Ulan ne varda neyi keşfedecek erkekler? Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.
Genç Muhabbet
haklısın çok fazla zekiler nasıl kesfedilsin çok z<or
Ben şu ana kadar Einstein ayarında bir kadın duymadım hiç. Hele ki çevremde ” Şu kadın ne akıllı ama” türünden bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Duyduklarım genelde “Şu kadın ne kadar güzel” , “Şu kadın ne kadar uyanık” türünden nitelik içermeyen şeylerdi:)
Maço gözüyle bayanlar
Görüntülenme: …
Bençe . türk kızı 1.90 boyunda, manken fiziğinde yakışıklı, kariyeri ve iyi bir eğitimi olan zengin genç erkeklerle evlenmek istediğini söyler. Bu yüzden belli bir yaşa kadar kimseyi beğenmez. Fakat sonunda Şifo Mehmet boyunda, tipsiz, eğitimsiz, beş kuruşsuz tiplerle evlenirler. İşin ilginç yanı, mutlu olduklarını söylerler. Aradan geçen bir kaç yıl sonra çocuk olur ve geçim derdi başlar. Ondan sonra ya kaçarlar ya da zavallı şifoya boşanma davası açarlar
lover_halil;163628 wrote:Tipik türk kızı çok zekidir. Genel kültürleri bizden fazladır . hem politika, hem spor,hem bilim hakkında çok şey söyleyebilirler. Söyleyemezler çünkü kapasiteleri bundan cok fazladır. Bunun için çaba da harcamazlar zaten. Buna mukabil türk erkeğini aptal olmakla ve kadınları seks aracı olarak görmekle suçlarlar. Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. ? Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.
haklısın çok fazla zekiler nasıl kesfedilsin çok z<or
Genel kültürü zehir gibi olan istisna kızlar vardır. Fakat bunlar da ya çirkindir, ya ruh hastasıdır. Kendi içinde sorunlarını aşamamış sürekli dışarıyı suçlayan tiplerdir.secretgarden;163639 wrote:sizlerin spordan aldığı futboldan ötesi bişey değildir onuda anne kardes küfür ederek mahvedersniz zaten politika yaparsınız ama genelde kendinizi kandırırsınız bilim hakkında kız erkek ayrımı yapmam cok yanlıs olur sizden çok daha zeki bayanların olduguna kalıbımı basarım çünki.. dedikoduyu bayanlara yapıstırırsınız sizler onlardan daha agırını bile yaparsınız egolarınızı tatmin etmek için yani. savasırsınız ve insan öldürürsünüz bayan savascılar erkeklerin yarısı kadar bile dedğildir sizde biliyosunuz bayanlar olmasaydı dünyada nezaket diye bi kavramda olmazdı onuda bizlerden ögrendinşz ehuheuheuee
Ben şu ana kadar Einstein ayarında bir kadın duymadım hiç. Hele ki çevremde ” Şu kadın ne akıllı ama” türünden bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Duyduklarım genelde “Şu kadın ne kadar güzel” , “Şu kadın ne kadar uyanık” türünden nitelik içermeyen şeylerdi:)
Gizlibahçeyi kızdırmayın, kadınlar her zaman doğruyu söyler doğruyu görür.
gizli bahçeyi kızdırmak ta güzel oluyor baksana peeeeehh:Dmüslüm akpek;163645 wrote:Gizlibahçeyi kızdırmayın, kadınlar her zaman doğruyu söyler doğruyu görür.
ben hem çok güzel hemde cok zeki bayanlarda gördüm kendimde dahil sizin gözleriniz bozuksa ben ne yapabilirim
evet en güzel tespitmüslüm akpek;163645 wrote:Gizlibahçeyi kızdırmayın, kadınlar her zaman doğruyu söyler doğruyu görür.
Hem zeki hem yakışıklı biri var.
evet oda müslüm abi:))
sayın müslüm akpek ben çe taraf tutunuz ortadan konuşmadınız bizimde haklı oldugumuz noktalar vardır az da olsa es geçmisiniz:)müslüm akpek;163645 wrote:Gizlibahçeyi kızdırmayın, kadınlar her zaman doğruyu söyler doğruyu görür.
valla ben göremedim haklı bi kısım taraf tutmuyoki gayet objektif işte müslüm abinin yazıları ehuheuheuee benimle zıtlasma yalnız kalırsın ehuheuheuee:))))
Teveccühün için teşekkür ederim ama , ben değilim adminimiz Mehmet Akpek.secretgarden;163653 wrote:evet oda müslüm abi:))
mehmet akpek sizin neyiniz abi soy adlarınız aynıda??
halil kardesim $u aptal yazdigin kismi silermisin.
ssecret sende kopyaladiginda silinmesi gerekenleri sil
biz tartisin dedik birbirinize hakaret edin demedik
yoksa konuyu kaldircam
ayrica
secret hem yakiskkli hem zeki görmemissin demekki 6 noktaya üyesin:)))
ssecret sende kopyaladiginda silinmesi gerekenleri sil
yoksa konuyu kaldircam
ayrica
ehuheuheuee ya sus bi saka yaptım alla alla sakallı desene halile kadnlar herseyi bilir felan diyeeesakalli0727;163660 wrote:halil kardesim $u aptal yazdigin kismi silermisin.ssecret sende kopyaladiginda silinmesi gerekneleri sil
yoksa konuyu kaldircamayrica
kadinlarin tek bildigi gercek;hicbirseyi bilmemeliridir
çok kızdım 2 kişi olabilirsiniz ama 2 ye 1 olduğumu düsünmeyin burda arkamda benim görüslerimi savunacak çok insan var ehuheuee pardon 2 ye 2 müslüm abide benden taraf:)))sakalli0727;163666 wrote:kadinlarin tek bildigi gercek;hicbirseyi bilmemeliridir
ferhat dogan akhe abi boroboro ziya nerdesiniz yaa gelinsene ehuehuheuee
baksana hemcinslerin bile gelmiyor
biz erkeklerden yardim istiyorsun ühüh ühüh :))
biz erkeklerden yardim istiyorsun ühüh ühüh :))
o saydıgın isimler oldugum yere gelemezler peeeeeh:):p malesef tek kaldın yenildinsecretgarden;163673 wrote:ferhat dogan akhe abi boroboro ziya nerdesiniz yaa gelinsene ehuehuheuee
nedenmiş o??????????lover_halil;163677 wrote:o saydıgın isimler oldugum yere gelemezler peeeeeh:):p malesef tek kaldın yenildin
Ben Yazdıktan sonraya bakınız ___?:) Komiksiniz Peeeeeeeeehsecretgarden;163681 wrote:2. sayfaya bak??
evet dogru zekiyizdirlover_halil;163628 wrote:Tipik türk kızı çok zekidir Genel kültür düzeyleri oldukca yüksektir. hem politika, hem spor, hem bilim hakkında çok sey bilirler Söyleyemezler çünkü kapasiteleri bundan çok fazladır. Bunun için çaba da harcamazlar zaten. Buna mukabil türk erkeğini aptal olmakla ve kadınları seks aracı olarak görmekle suçlarlar. Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.
bugunluk bu kadar yeter sinirlendirdigimiz
dozaji asarsak intihar ne eder falan Allah korusun
bide mektup birakir ölümümden nizip com sorumludur diye:)))
bayan sonucta normal
ya da elektirik diregine cikar
cagirin kaymakami cagirin savciyi cagirin belediye baskanini cagirin admini der
ya konu kaldirilir yoksa atlarim der
yaparmi yapar secret bu :)))
dozaji asarsak intihar ne eder falan Allah korusun
bide mektup birakir ölümümden nizip com sorumludur diye:)))
bayan sonucta normal
ya da elektirik diregine cikar
cagirin kaymakami cagirin savciyi cagirin belediye baskanini cagirin admini der
ya konu kaldirilir yoksa atlarim der
yaparmi yapar secret bu :)))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.