Nizip İlçemizde yayınlanan bazı yerel gazetelerde yer alan Nizip Belediye Başkan Adayları ile ilgili olarak çıkan haberlerle Türkiye Muhtarlar Derneği Nizip Şubesi’nin ve Yönetim Kurulu’nun bir ilgisi ve bu konuda alınmış bir kararı kesinlikle yoktur. bu haberlerde Nizip Fevkani Mahallesi muhtarı İ. Halil Polat’ın Aday olduğu söylenmektedir. bu haberler Sadece Sn. Muhtarımız İ. Halil Polat’ı bağlar bu konuyu şimdiden gündeme getirmenin bir anlamı yoktur. Sn. İ. Halil Polat Fevkani Mahallesi’nin başarılı bir muhtarıdır, iyi bir muhtardır, derneğimizin bir üyesidir kendisinin adaylığını saygıyla karşılıyoruz. tekrar ediyorum Konu ile ilgili olarak Derneğimizin ve Yönetim Kurulumuzun bir ilgisi yoktur Kamuoyuna saygılarımla....
Sevgili kardeşim beni böyle bir makama layık gördüğünüz için size minnettarım.Ancak şu anda belediyenin başında başarılı bir başkanımız vardır.Benim görevim istasyon mah.muhtarlığı ve NİZİP MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞIDIR.Öyle bir makamda gözümüz yoktur.Saygılarımla.DEDE KILIÇ
ilk yazılarınızda dede kılıç olmadığınızı sandım çünkü hep bir eleştiri vardı eğer dedekılıç olsa zaten o akp grubu üyesiydi kolaylıkla derdini başkana anlatır diyordum birde muhtarlar başkanı başkan onu dinlemesinde kimi dinlesin diyordum ..
muharım şimdi sizin sorunlarınız neler bizimle paylaşırsanız inşallah bir çözüm üretebiliriz hep beraber...
Gerçekten en çok sorumluluk alan kurumlardan biride Muhtarlar çok zor şartlarda hizmet veriyorlar. onları takdir etmemek elde değil bir çok muhtar gördüm Nizipte hemen bir çoğunun bilgisayarı yok buda ne kadar zor olduğunu gösteriyor bulunduğumuz bilgi çağında ...
zaten halilpolat adayım derken muhtarlar derneği arkamda demiyorku zaten derneğin bu konuda karar alma gibi yetkisi yoktur muhtarlar derneği resmi olarak siyasi bir karar alamaz