fatih abi bir an bana saldırdı zor tuttularfsoyarik;164484 wrote:İBO kudurdunmu le
Nizipden Duyurular Etkinlikler
tmm tmm kalsın :p

bunu eklemeyi unutmuşum :)
Gökhan'la ben düzenliyoruz bu hafta:)konuyu sen aç mehmet
Geleneksel C.tesi Çiğ Köfte Partisi 7
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
mavi_şahin;164345 wrote::p
birisi bana ben fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum dedi onun fotoğraflarını o neden le yayınlamadım :p ama akşam yayınlayacam ....
tmm tmm kalsın :p
Ya arkadaş bende çok severim ama gel gelelim bir türlü katilmak kismet olmuyor. :(
şakası bile kötü gökhanım..:) Allah muhafaza!Gökhan Dokuyucu;164372 wrote:hacım mustafa ne güzel içmişin öyle ayranı ama arahı gibi görnüyor fotoda:D
adminim etkinliği canlı yayınlamanız bizleri mutlu etti.
her ne kadar aranızda olamasakta bu şekilde bir nevzede olsa ordaki ortamı bizleri tadtırıp bu sıcaklığı bizleri yansıttıgınız için teşekkürlerimizi sunarız.
yüce rabbim bu kardeşliği hiç bir zaman bozmasın. emeğinize ve yüreğinize sağlık..
her ne kadar aranızda olamasakta bu şekilde bir nevzede olsa ordaki ortamı bizleri tadtırıp bu sıcaklığı bizleri yansıttıgınız için teşekkürlerimizi sunarız.
yüce rabbim bu kardeşliği hiç bir zaman bozmasın. emeğinize ve yüreğinize sağlık..
amin dogan inşallah bizlerde birgün katılırız, gerci cumali culluk kesecek ben gelirsem:D
bunu eklemeyi unutmuşum :)
gene yaptın ha yapacagını :p
sana söylemiştim
bende sana sölemiştim ama dur ustunden bır gun gecsınde :D
tekrar yüklerim
Köfteciler.Sıra kimde ise konu açsın:)
mehmet karakas;166332 wrote:Köfteciler.Sıra kimde ise konu açsın:)
Gökhan'la ben düzenliyoruz bu hafta:)konuyu sen aç mehmet
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.