Nizipden Duyurular Etkinlikler
hacım mustafa ne güzel içmişin öyle ayranı ama arahı gibi görnüyor fotoda:D

kayamat nickli hocamın bize sürpriz yapıp onurlandırması , beni çok mutlu etti. Demekki birşeyleri aşmışız, insanlar nizip.com'u kendi çevreleri olarak görmeye başlamışlar ve tek tek davet etmeye gerek kalmıyor. En azından bir çayımızı içerek bizlere destek veriyor, motive ediyorlar.
Geleneksel C.tesi Çiğ Köfte Partisi 7
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Afiyet Olsun Bize Kısmet Olur İnşaAllah....
resimler güzel olmuş tabi mustafa işine gelenleri atmış o ayrı mesele :p
Yanınızda olmayı çok isterdim.Selamlar
Fatih abi Mayıs ayında inşallah yanına gelecegiz.
Güzel bir geceydi emeği geçenlere teşekkürederim.
Sayının az olması önemli değil, buluşmaların devamlı olması önemli, katılamadığım için üzgünüm, admini çok düşünceli gördüm hayırdır.
Valla sayı azda olsa allem edip kallem edip malı götürmüşler, ne diyelim afiyet olsun.
:p
birisi bana ben fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum dedi onun fotoğraflarını o neden le yayınlamadım :p ama akşam yayınlayacam ....
nizipli_mehmet;164247 wrote:resimler güzel olmuş tabi mustafa işine gelenleri atmış o ayrı mesele :p
birisi bana ben fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum dedi onun fotoğraflarını o neden le yayınlamadım :p ama akşam yayınlayacam ....
İnşallah mehmet kardeşim yalnız otobüste çigköfte partisi isterim ha ona göre.Selamlar
anlaşılan gelmek farz oldu :)fsoyarik;164352 wrote:İnşallah mehmet kardeşim yalnız otobüste çigköfte partisi isterim ha ona göre.Selamlar
mavi_şahin;164120 wrote:
hacım mustafa ne güzel içmişin öyle ayranı ama arahı gibi görnüyor fotoda:D
aboww kollara bak hele iyi ki gelmemişim:D:D şaka tabii tuncayın elinden zehir olsa yerim. Admin bu fotoyu görünce şaşırmıştır :Dben salatayı elimle yapıyorum diye baya bunalıma girmişti:Dmavi_şahin;164123 wrote:
Sanki bu defa köfte biraz çokca olmuştu :)Emeği geçen tüm yetkililere teşekkür eder şükran ve minnetlerimizi sunarım bir başka köfte gecesinde görüşmek üzere esen kalınız
Emeği geçen yetkililer lafına çok güldüm.
afiyet olsun paşalar :) hiç biriniz dememişsiniz ki; bizim akhenaton köfteyi çok sever, birazcık götürelim diye:(
sen gelecektin hani :Dakhenaton;164460 wrote:afiyet olsun paşalar :) hiç biriniz dememişsiniz ki; bizim akhenaton köfteyi çok sever, birazcık götürelim diye:(
biliyorsun çalışıyorum o saatte...
yorumm araya bir şeyler ataydın osman abiyide alıp gelmeliydin köftemiz çok tu gelen kimse yoktuakhenaton;164462 wrote:biliyorsun çalışıyorum o saatte...
kayamat nickli hocamın bize sürpriz yapıp onurlandırması , beni çok mutlu etti. Demekki birşeyleri aşmışız, insanlar nizip.com'u kendi çevreleri olarak görmeye başlamışlar ve tek tek davet etmeye gerek kalmıyor. En azından bir çayımızı içerek bizlere destek veriyor, motive ediyorlar.
gelecek sefere inşallah
akif abi hocamızı ben davet etmiştim zaten :):)admin;164466 wrote:[ı][ımg]https://www.nizip.com/gallery/files//7943-137.jpg[/ımg][/ı]
[ı]kayamat nickli hocamın bize sürpriz yapıp onurlandırması , beni çok mutlu etti. Demekki birşeyleri aşmışız, insanlar nizip.com'u kendi çevreleri olarak görmeye başlamışlar ve tek tek davet etmeye gerek kalmıyor. En azından bir çayımızı içerek bizlere destek veriyor, motive ediyorlar.[/ı]
bu bıçapı ibrahim abinin eline kim verdi bana saldırdı yawww
İBO kudurdunmu le
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.