Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Gençler Nizip'de tutulamıyor

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

ferhat Üye
cadde27;162852 wrote:Boş verecek hiç bir şey yok bizim gittiğimiz mekanlar çoq belli cafeler sinema eglence yerleri başka bir yere başka bir niyetle gittiğimiz yok...
Bence bu kısmı bir kez daha düşün.
Ayrıca hep gençler hep gençler demişsin. tamam ben de gencim ama, hiç bu gençlere de iş düşmüyor mu ??? Kaygısına düştüğümüz bu gençlerimiz değil mi memleketinin güzel yerlerini kotuye kullanan? Sinama ve Kafeden başka bir yere gitmiyoruz demişsin, Sinama vardı neden kapandı ? Açılan Türkü kafeler neden kapandı ? Bu soruları hiç kendinize sordunuz mu ? Ancak sorun aradınız neden aradınız. Hangi konuda çözüm ürettiniz, Hangi alanda yıkıcı değil de yapıcı oldunuz ?
iş konusuna gelince şimdiki gençlerimize iş beğendiremiyoruz yalan mı ? ben çok gördüm. Diyorum ki filan yere eleman lazim ücreti şu kadar, ama gencimiz yok ya o iş bana gore değil sevmiyorum vs.
Öncelikle kafamızdan bu soru işaretlerini kaldırmamız gerekiyor ondan sonra eleştiri yapalim. Son olarak hangimiz üzerimize düşen görevi tam olarak yapıyoruz ???
hayri murat bakırcı Üye
ferhat;162868 wrote:Bence bu kısmı bir kez daha düşün.
Ayrıca hep gençler hep gençler demişsin. tamam ben de gencim ama, hiç bu gençlere de iş düşmüyor mu ??? Kaygısına düştüğümüz bu gençlerimiz değil mi memleketinin güzel yerlerini kotuye kullanan? Sinama ve Kafeden başka bir yere gitmiyoruz demişsin, Sinama vardı neden kapandı ? Açılan Türkü kafeler neden kapandı ? Bu soruları hiç kendinize sordunuz mu ? Ancak sorun aradınız neden aradınız. Hangi konuda çözüm ürettiniz, Hangi alanda yıkıcı değil de yapıcı oldunuz ?
iş konusuna gelince şimdiki gençlerimize iş beğendiremiyoruz yalan mı ? ben çok gördüm. Diyorum ki filan yere eleman lazim ücreti şu kadar, ama gencimiz yok ya o iş bana gore değil sevmiyorum vs.
Öncelikle kafamızdan bu soru işaretlerini kaldırmamız gerekiyor ondan sonra eleştiri yapalim. Son olarak hangimiz üzerimize düşen görevi tam olarak yapıyoruz ???

Ne yapmam gerekiyor?
Ben müşteri olarak gidecem daha fazlasını yapamam kii!
İş konusuna gelince şimdi her kes öyle iş beğenmiyor o çoq doğru ama benimle ne alakası var?
Ben iş arıyor olsam kendi mesleğim üzerine elektronik olarak arıyacam kalkıpda fırında ekmek mi yapacam kendi iş alanın olmazsa işde beğenmez...
ferhat Üye
cadde27;162870 wrote:Ne yapmam gerekiyor?
Ben müşteri olarak gidecem daha fazlasını yapamam kii!
İş konusuna gelince şimdi her kes öyle iş beğenmiyor o çoq doğru ama benimle ne alakası var?
Ben iş arıyor olsam kendi mesleğim üzerine elektronik olarak arıyacam kalkıpda fırında ekmek mi yapacam kendi iş alanın olmazsa işde beğenmez...
Cadde Kardeşim ben senin için demiyorum dikkat edersen gençlerimiz diye bahsetmişim buna bende dahil oluyorum.
Meslek konusunda tabiki oyle ama, bu iş konusunda soylediğim kesin bir mesleği olmayan kişileri kapsiyor.
Müşteri olarak başka bişey yapamam demişsin, aslında yapabilirsin. bir çok kişi gittiği mekana zarar vermekten çekinmiyor. bunu yapanları gördğün zaman engel olursan bile yeterli. Buna da şahit oldum. En basit bir örnek olarak internet kafeler.
Kafe sahibi, Kameraları kendi kasasında saklıyor neden ?
cevap : Kamerayı çalıyorlar.
ona cozum buldu kamerayı sabitledi masalara (Yapistirici veya vida ile)
sonuc : Kamera Lensleri sokulup calindi ?
Kulakliklar calindi oda olmadi kabloları kesildi...
Lensi olmayan bir kamera, nede kamerasi olmayan bir lens hiç bir işe yaramazken neden boyle bişey yapiliyor ???. Kafe sahibi ne yapsin para mi kazansin ? zararini mi kapatmaya calissin yoksa iş yerini mi kapatsin ?
ben soyleyeyim : iş yerini kapatsin.
Yoksa başa çıkılamıyor
Bu sadece tek bir int cafe icin ornek.

sağlıcakla.
sakalli0727 Üye
mahmut;162876 wrote:ben gencim ve nizipten memnumum cadde27 :) herkes adına konuşma.

sorun gençlerde değil bence sorun büyüklerde. nizip te herkes birbirini tanıdığı için kimse kız arkadaşıyla veya ailesiyle bir yere gitmeye korkuyor. hemen dedikodusu çıkar. bence nizip önce bunu aşmalı gerisi gelir zaten.

cadde27 durmadan gençlik için ne yaptınız diyor. ben de sana sorayım peki sen nizip için ne yaptın veya büyüklerin için ne yaptın ?

hep suçu başkasında aramayalım birazda kendimizde arayalım.

birde insanlar okuduktan sonra buraya gelip iş yapmıyor diyorsunuz ben olsam bende gelmem. nizip yapılan işin değerini vermiyor.

sen bir iş yapsan. bakıyor para var bilen bilmeyen en az 100 kişi hemen o işi yapmaya başlar kaliteyi düşürüz. ve kazançta azalır.
bende sana sorayim peki mahmut? sen caddenin ekmek askiya uygulamasinin fikir babasi oldugu icin ona tesekkür ettinmi
yada konusuna fikir beyan ettinmi ?ve sonuca ulasuildigindan haberin varmi.gündemi iyi takip etmelisin kardesim
kac gündür o konuyla yatip kalktik cok sükür sonuca bagladik .ama sizlerden hic ses cikmadi .nicin?
burda sahislar üzerine konusmayalim ayrica
ferhat Üye
Ben Nizip'de değilim :(
hayri murat bakırcı Üye
mahmut;162876 wrote:ben gencim ve nizipten memnumum cadde27 :) herkes adına konuşma.

sorun gençlerde değil bence sorun büyüklerde. nizip te herkes birbirini tanıdığı için kimse kız arkadaşıyla veya ailesiyle bir yere gitmeye korkuyor. hemen dedikodusu çıkar. bence nizip önce bunu aşmalı gerisi gelir zaten.

cadde27 durmadan gençlik için ne yaptınız diyor. ben de sana sorayım peki sen nizip için ne yaptın veya büyüklerin için ne yaptın ?

hep suçu başkasında aramayalım birazda kendimizde arayalım.

birde insanlar okuduktan sonra buraya gelip iş yapmıyor diyorsunuz ben olsam bende gelmem. nizip yapılan işin değerini vermiyor.

sen bir iş yapsan. bakıyor para var bilen bilmeyen en az 100 kişi hemen o işi yapmaya başlar kaliteyi düşürüz. ve kazançta azalır.

o zaman büyük çogunluk diyelim sen memnunsun diye bütün herkes memnun olacak değil yaa aycıra yazdıkların kendi içinde çelişiyor hemdoğru diyorsun hem yanlış bir sorunu tek cevabı olur ya doğru ya yanlış sen önce ona karar verrr...
sakalli0727 Üye
kimsenin mesajini takip etmek zorunda degilsen

arastirmadan
kimseyide"" sen ne yaptin" tarzi ucuz sorularla itham etmeye calisma

öyle sosyal bir ise cevap yazmamis olabilirisin
ama beni ilgilendirmez demek olmaz
dersen kendinle celisirsin
fakat cok ilgileniyormus izlenimi yaratarakta akil vermeye de kalkma
müslüm akpek Üye
Bu gereksiz tartışmaları bir kenara bırakıp birbirimize tahammül etmeye çalışsak sorun kalmayacak, ortamı boşuna germeyelim.
mahmut Üye
sakallı neden ordan öyle bir sonuç çıkarıyorsun ki ? ben dikkat ettiysen soru olarak sordum. soruya da cevap verilir dğeil mi?
her neyse..

o mesjaları yazarken kafam başka yerdeydi yanlış yazmış olabilirim. yanlış anlaşılmışsa özür dilerim.

saygılar
sakalli0727 Üye
soruya cevabi ben verdim iste
ayrica onu hic tanimam.
kendi yazcak degil di herhalde ben bunlari yaptim diye
yerine avukatlik yaptim
burda kimse kimseyi kirmasin
herkesin ortak paydasi daha yasanilabilir bir nizip
baska bisey yok

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim