gizemli değilki :p
Site ve Üyeler Hakkında
yine benim konum gündeme gelmiş sanırım :)))) ehuehue insallah canım ama yazın sen burdayken bende memlekette olursam nasıl olucak ozaman :(
tesekkür ederim güzel düsünceleriniz :)
böyle düsünmenize sevindim.. tesekkürler yorumuzun için;)
sır bu söyleyemem:) ama güzel sehrime benden slm olsun;)
böylesi daha güzel çünki:) a.slm özledim oraları...
ne olursa olsun yahu memleketim sonucta özlememek eldemi:) hele sakarya caddesi ne anılarım var oralarda neyse alıyım bi tutam yagmurundan :)
ask olsun yabancı gibimi davranıyorum :)
mümkün mertebe katılmadım eylemlere :)
insallah burda olurum canım :)
secretgarden
Görüntülenme: …
valla tam tanımıyorum ama iyi niyetli kalbinde kötülük olmayan biri olduğu belli
valla çok başarılı birine benzio
ankaralısın ve nizipte öğretmenlik yapıyorsun bende şuanda ankaralıym ama sen matematikmi yoksa edebiyat öğretmenimisin ve hangi okuldasın merak ettimsecretgarden;161973 wrote:hehehe benidemi ekledin yahuu:)))))
ben kısa öz konusuyum 83 doğumluyum aslen Ankaralıyım.. üniversite mezunuyum bu kadaaar yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim hadi bide sunuda söyleyim ögretmenim:)))))))))))
berfinim84;177432 wrote:aaa canim burda konunu buldum valah öylesin cok gizemlisin masallah sana..az kaldi gelicem görüscez ne kadar gzemli oldugunu görcem...
yine benim konum gündeme gelmiş sanırım :)))) ehuehue insallah canım ama yazın sen burdayken bende memlekette olursam nasıl olucak ozaman :(
ŞAHİN TEKŞAN;177471 wrote:valla tam tanımıyorum ama iyi niyetli kalbinde kötülük olmayan biri olduğu belli
tesekkür ederim güzel düsünceleriniz :)
şükrü çiftçi;177535 wrote:valla çok başarılı birine benzio
böyle düsünmenize sevindim.. tesekkürler yorumuzun için;)
m altay;177666 wrote:ankaralısın ve nizipte öğretmenlik yapıyorsun bende şuanda ankaralıym ama sen matematikmi yoksa edebiyat öğretmenimisin ve hangi okuldasın merak ettim
sır bu söyleyemem:) ama güzel sehrime benden slm olsun;)
neden sır olsun ziyaretine gelirdik yoksa sendemi derin devlettensin ankara selamını aldı vede kabul etti ankaranında sana bi okadar selamı var
m altay;177700 wrote:neden sır olsun ziyaretine gelirdik yoksa sendemi derin devlettensin ankara selamını aldı vede kabul etti ankaranında sana bi okadar selamı var
böylesi daha güzel çünki:) a.slm özledim oraları...
bence özleme şu sıralar çok karışık ankara havasıda kötü soğuk yani seçimlerden sonra özle mümkünse ben pek sevemedim ankarayı 4 yıldır buradayım ama yakında terk edicem inşallah ama bir ayağım hep burada olcak çünkü ankaradan evlendim şimdi yağmur başladı göndereyimmi yağmur istermisinsecretgarden;177704 wrote:böylesi daha güzel çünki:) a.slm özledim oraları...
m altay;177723 wrote:bence özleme şu sıralar çok karışık ankara havasıda kötü soğuk yani seçimlerden sonra özle mümkünse ben pek sevemedim ankarayı 4 yıldır buradayım ama yakında terk edicem inşallah ama bir ayağım hep burada olcak çünkü ankaradan evlendim şimdi yağmur başladı göndereyimmi yağmur istermisin
ne olursa olsun yahu memleketim sonucta özlememek eldemi:) hele sakarya caddesi ne anılarım var oralarda neyse alıyım bi tutam yagmurundan :)
tanımak çok ii oldu valla çok yabancı gibiydi
gönderiyorum yağmuru birazdan orada olur sakarya caddesi deyince aklıma basın açıklamaları eylemler gelir benim çok zamanım geçti orada yoksa sendemi eylemlere katılıyordun buradasecretgarden;177725 wrote:ne olursa olsun yahu memleketim sonucta özlememek eldemi:) hele sakarya caddesi ne anılarım var oralarda neyse alıyım bi tutam yagmurundan :)
şükrü çiftçi;177732 wrote:tanımak çok ii oldu valla çok yabancı gibiydi
ask olsun yabancı gibimi davranıyorum :)
m altay;177733 wrote:gönderiyorum yağmuru birazdan orada olur sakarya caddesi deyince aklıma basın açıklamaları eylemler gelir benim çok zamanım geçti orada yoksa sendemi eylemlere katılıyordun burada
mümkün mertebe katılmadım eylemlere :)
o halde kutlarım seni zamanını boşa harcamamışsın
hem çok dolu yasadım hemde cok boş...
aaa sen memlektemi gidiyorsun kisss ben gelne kadar biyere gtmeeeee:mad:secretgarden;177688 wrote:yine benim konum gündeme gelmiş sanırım :)))) ehuehue insallah canım ama yazın sen burdayken bende memlekette olursam nasıl olucak ozaman :(
berfinim84;177759 wrote:aaa sen memlektemi gidiyorsun kisss ben gelne kadar biyere gtmeeeee:mad:
insallah burda olurum canım :)
tamam canim ben haziranda ordayim bakkk biyere ditmeee haaaaa:::)))
tamam insallah denk getiririz:)
Iyi
birisine benziyor ama biraz fazla şımarık :)
birisine benziyor ama biraz fazla şımarık :)
secret yeni bir arkadaş edindi ya bugünlerde çok mutlu :)
kanki sende yoksun bu aralar ya:))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.