Bu nizip comda son yorumum ve atacağım son haber olacak. Merak etmeyin siz ve arkadaşlarınız baş başa kalın. Bidaha yazmamak şartıyla bu siteden ayrılıyorum. Birkaç lüzümsuz kişi için seviyemi bozmaya niyetim yok. Sevgili Mehmet abim ve bir kaç arkadaş ve büyüğüm kızmasın kırılmasınlar. Ama bu gereken birşey sitenin sağlığı için. Haberleride yorumlarınızda sitenizde sizin olsun...
yeriniz boş kalsınnnnnnnnn
Bir ağaçtan bin kibrit çıkar bir kibrit bin ağacı yakar. En iyi örneğini bu şekilde yaşıyoruz... O kibrit yüzünden arkadaşımız siteyi terketti.. O kibritlerin tokai çakmak ile değiştirilmesi dileğiyle...
Sait kardeşim pireye kızıp yorgan yakma..Nizip için yazmaya devam et.
Siyaseti bilmeden siyaset yapan insanların siyaseti seni yıldırmasın. Yok çokda kararlıysan benim yaptığım gibi seçim bitene kadar olsun bu ayrılık. saygılar.
Mevlana der ki; "Kör cehalet çirkefleştirir insanı. Her lafa verilecek bir cevabım var ama önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye" saygılar...
dervisdörtbudak;161831 wrote:Sait kardeşim pireye kızıp yorgan yakma..Nizip için yazmaya devam et.
Siyaseti bilmeden siyaset yapan insanların siyaseti seni yıldırmasın. Yok çokda kararlıysan benim yaptığım gibi seçim bitene kadar olsun bu ayrılık. saygılar.
Derviş abim saolasın...
Senin gibi seçim bitene kadar burdan uzak kalmalıyım...
Seçimden sonra tekrar düşünürüz..
Hakan sende saol karde. Muradı böyle tşk kardeşşş
muradıboyle;161836 wrote:Mevlana der ki; "Kör cehalet çirkefleştirir insanı. Her lafa verilecek bir cevabım var ama önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye" saygılar...
sait kardeşim bak ne guzel bir söz
ben senin gitmen taraftarın degilim
Güzel kardeşim keşke bunu sitedeki abim dediğin kişilerle istişare ettikten sonra bu kararı alsaydın. Seçim bitene kadar yazmama kararını almana sevkedenler seçim atmosferinde yazacak bir daha da siteye ugramayacak günübirlik yorumculardır. Kararını bir daha gözden geçirmeni ve gayretinin devamını isterİm.
değerli kardeşim bence çok yanlış bir karar almışsın. öncelikle burdaherkesin buluşma noktası niziptir sen o kişiler için burda degildinki onlar için gidesin.