:DOTOBÜS YOLCULUĞUM Öğrencilik yıllarımda Ankaraya giderken çok komik bir olay yaşadım.Otobüsümüz Pozantı da mola verdi. Ben de yol uzun hesabıyla indim ve tuvalete gittim. Bir tuvaletin önünde durdum. Kimse “Ahıra mı giriyorsun lan sen öküz.” Demsin diye de kapıyı çaldım. İçerideki yüksek sesle -“Geeel.” Demez mi? Adam beni makam odasına çağırıyor sanki. Artık evrakı neyle imzalayacaksa?
İnan başka yerde böyle bir konu açıldığını görmemiştim ama olsun bee inan gülmeye çok ihtiyacımız var be kardeş...
her kahkaha bir kilo pirzola derlerdi eskiden ama işin tuhaf tarafı ben güldükçe acıkıyorum yahu bu durum sizde de aynı değil mi?
sizinki gene neyse ben aydına gitmeye karar verdim orda akrabalar felan vardı arkadslarım felan yani
neyse gece otobüs yolculuğu tabi ve ben uyuyorum bide otobüs yolculugu beni çok sersemletir gece otobüs mola verdi bende gözlerimi bile acamıyorum sendeleyerek felan gittim ve erkekler tualetine girmişim meger hemen çıktım ama baya utandım :(
bu konu otogar maceralari oldu konu basligi otogar maceralari yap bence arzuhalci kardesim
bi arkadasim telefon etti alanya otogarindayim gel beni al diye
bende gittim arkadasi bekliyorum
o sirada birini gördüm arkasi dönük .ben onu asker arkadasim sandim.
icimden dedim tesadüfe bak kimi beklemeye geldim kim cikti karsima
o benzettigime arkadan yaklastim ensesine bi tane attim
bi döndü cocuk noluyor falan
ben hala caktirmamaya calisoyorum ismail falan diyorum sen asker arkadasimsin yeme beni diyorum
cocuk dedi delimisin akillimisin .ama akilli beni bulmaz dedi
hala aklima geldikce gülerim
secretgarden;161724 wrote:sizinki gene neyse ben aydına gitmeye karar verdim orda akrabalar felan vardı arkadslarım felan yani
neyse gece otobüs yolculuğu tabi ve ben uyuyorum bide otobüs yolculugu beni çok sersemletir gece otobüs mola verdi bende gözlerimi bile acamıyorum sendeleyerek felan gittim ve erkekler tualetine girmişim meger hemen çıktım ama baya utandım :(
sakalli0727;161726 wrote:bu konu otogar maceralari oldu konu basligi otogar maceralari yap bence arzuhalci kardesim
bi arkadasim telefon etti alanya otogarindayim gel beni al diye
bende gittim arkadasi bekliyorum
o sirada birini gördüm arkasi dönük .ben onu asker arkadasim sandim.
icimden dedim tesadüfe bak kimi beklemeye geldim kim cikti karsima
o benzettigime arkadan yaklastim ensesine bi tane attim
bi döndü cocuk noluyor falan
ben hala caktirmamaya calisoyorum ismail falan diyorum sen asker arkadasimsin yeme beni diyorum
cocuk dedi delimisin akillimisin .ama akilli beni bulmaz dedi
hala aklima geldikce gülerim
:D:D yav ne alemsin be kardeşşşş o tokatı sen yesen kimbilir ne ne yapardın:D:D:D
arkadaşlarla antepde arabayla gezıyoduk ve yanımızdan bir transit gecti gaziantep suruc yolcusu taşıyodu 50 metre gitdi güüm diye birses geldi transit direge carpmıştı ve yan yattı hemem yardıma koştukk kimisi kasafı kanıyo kimi kolum diye inliyo ama gülerek şöförrr şöförrr diy duruyorlar ve gülüyorlar allah allah arkadaş dedi ben anlamadım niye gülüyorlar beger şöför tükürürken aşagıya düşmüş
g.antep otogardan otobuüse bindim gece..antep te calışıyorum..saat 1 falan yolda ben uyumuşum..muavin unutmuş beni nizip te inecegime..bi gözü açtım...hazimoğlu köyünün ordayım...dur falan diyene kadar güç bela indim..saat 1 de gaziantep ten çıktım..saat 3 te eve varabildim...
ziya_eren27;161730 wrote:arkadaşlarla antepde arabayla gezıyoduk ve yanımızdan bir transit gecti gaziantep suruc yolcusu taşıyodu 50 metre gitdi güüm diye birses geldi transit direge carpmıştı ve yan yattı hemem yardıma koştukk kimisi kasafı kanıyo kimi kolum diye inliyo ama gülerek şöförrr şöförrr diy duruyorlar ve gülüyorlar allah allah arkadaş dedi ben anlamadım niye gülüyorlar beger şöför tükürürken aşagıya düşmüş
:D:D aglasammı gülsemmi bilemedim hem üzüldüm ama cokta güldüm