öncelikle bu güzel uygulamanın başlamasına ön ayak olup kıvılcımı ateşleyen sevgili hemşerim HAKAN KALKANA, güzel şehrimiz nizipimizde bulunup kampanyanın başlamasını ve alt yapının hazırlanmasını saglayan dgerli kardeşim BOROBORO ya, bir haftalık süre zarfında kanpanyayı her şekilde destekleyen ve kamuoyu bilgilendirmesini yapacak olan AKHENETON SEZER kardeşime, yorum ve düşünceleri ile kampanyaya destek olan bütün üye arkadaşları canı gönülden kutluyorum.
umarım hedeflenen noktaya en iyi şekilde varılır ve kimse bir ekmeğe muhtaç kalmaz..
hepinize sevgi ve saygılarımı sunar teşekkürlerimi iletirim...
gönül yarası;163088 wrote:uzun zamanın ardından geri döndüm evet çok güzl bi uygulama maddi olaraksıkıntıda olan vatandaşlara böle bi yöntemle destek çıkılması gerçekten nizip adına gurur verici...:):)
mesajınla destek oldugun için tşk ler...katıkılarınızı beklıyoruz...
inanın çok mutlu oldum ve duygulandımda... insallah çok güzel olucak durumu kötü olanların yüzü gülücek insanlar arasındaki o manevi bag daha da güclenecek.. bende elimden geldiğince bu uygulamaya uyum göstercem o insanların hayır dualarını almaktan daha büyük bi mutluluk olamaz heralde.. bende bu uygulamayı baslatan sakallı ve destekleyen bütün üyelere tesekkür ederim
bu arada diger resim olucaktı geri fikir değiştirildi sanırım ama bu resim daha acınaklı olduğu için daha cok begendim..Resim kaynağı
İşte budur, bende kampanyaya katılacağım ve fırınlara aylık ekmek parası göndereceğim. İnşallah ihtiyacı olanların da haberi olur bu uygulamadan gelip alırlar ekmeklerini.
O dolabın üzerine de ihtiyacı olan alabilir diye bir yazı yazılabilir.
çok güzel bir uygulama olmuş emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Altın francayla görüşüldümü? merkezdeki fırınlarda bu uygulamaya geçerse iyi olacak tekrar teşekkürler..
Mustafa Bilici;163119 wrote:çok güzel bir uygulama olmuş emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Altın francayla görüşüldümü? merkezdeki fırınlarda bu uygulamaya geçerse iyi olacak tekrar teşekkürler..
altin francayla görüsmeyi sana biraktik:)
corbada tuzun bulunsun
sahibinin ismi ahmet abiydi galiba gözlüklü
dayiminda arkadasi ama
biz sana biraktik mustafa abi
yaziyi ve fotoyu cikarttir
ordada bir ate$ sen yak
Allah razi olsun
sakalli0727;163165 wrote:altin francayla görüsmeyi sana biraktik:)
corbada tuzun bulunsun
sahibinin ismi ahmet abiydi galiba gözlüklü
dayiminda arkadasi ama
biz sana biraktik mustafa abi
yaziyi ve fotoyu cikarttir
ordada bir ate$ sen yak
Allah razi olsun
Tamam inşAllah akşam ben konuşurum yanlız insanların daha duyarlı olması için afişin yanına açıklayaıcı bilgi eklemek lazım çünkü fırıncı abilerimiz iki saat anlatmaya kalkarlarsa işleri aksayabilir tanıtıcı yazı olursa okuyun derler zaten göze çarpacak bir yer olursa herkes okur inşAllah iyi olur... Herkesten Allah razı olsun.
mustafa bey isterseniz beraber görüşelim..öğlen arası..öncelikli olarak bi havuz oluşturmamız gerekiyor...bugun baya bi yoğun idim..nrt baglantısını gerçekleştiremedim fırında çekim işini..cuma günü yani yarın ayarlayacam inşallah..kasım abiye ulaşabilirsek..
müslüm akpek;163117 wrote:İşte budur, bende kampanyaya katılacağım ve fırınlara aylık ekmek parası göndereceğim. İnşallah ihtiyacı olanların da haberi olur bu uygulamadan gelip alırlar ekmeklerini.
O dolabın üzerine de ihtiyacı olan alabilir diye bir yazı yazılabilir.
müslüm abi ..askıda ekmek dolabı yazılacak zaten...
arkadasalr biraz önce hancilar ekmek fabrikasiyla görüstüm
uygulama yavas yavas yerine oturuyor
40 50 ye yakin askiya ekmek cikmis
$u an ise 6 adet fakire ekmek var dediler
digerleri dagitilmi$
nrtde yayinlandiktan sonra bu uygulama patlar
mustafa abide altin francayla görüscekti daha
mustafa abi ben seni msnye kabul ettim
Rabbim hayrınızı şimdiden kabul etsin. NRT de yarın haber yapılsın. Bir fırının önünde çeklisin haber. Nizip.com dan bir üye de bulunsun, gerekli açıklamayı yapar. İnşallah çok faydalı bir oluşum olacaktır.
evet sitede ak sakallı dede tipinde ..kelli felli bi arkadaş bulamadık konusacak...zaten fırıncı sadettin abi yi konusturuz bide siteden bir arkadaş yardımcı olursa..kameradan mı korkuyolar anlamadım...ve bu duyarsızlıgı anlamadım..kimseden bi şey istemıyoruz sadece..açıklama yapmasını istiyoruz...