alagöz ve taş ailesini anladımda pijan aşireti ne anlamadım
Basından Nizip Haber
emirli,dögerli,ıravullu,bekmişli,ketken(ketikan),pijan,rişvan,kürdili,tiryaki,eseli,elbeyli,berelli,şıhanlı,karaman,adıklı,elbu faraj,naimi,elbu sultan,kuseyri,eloun,elbu hırad,elbu yehiç,damalka,aneze,ceys,şididli,torun,tırıklı,beydili,ulaşlı,barak,karakeçili,gabal,bayındır,hadidi,arapli,ceritli,karaşıhlı
bunlar nizipteki aşiretlerin isimleri ziya kardeşim..
anlamadıgım bazıları soyadındanmı geliyo yada köy ismide var ordanmı
bilgi icin tşk dogan kardeşim
teşekürler kardeş
sana kaatılıyorum arkadaşım neden gösterin oy vermemek için
Pijan Aşireti, Alagöz ve Taş Ailesinden Aslan'a destek
Görüntülenme: …
alagöz ve taş ailesine biliyorum ama nizipte aşiret oldugunu bilmiyodum
ziya_eren27;161563 wrote:alagöz ve taş ailesine biliyorum ama nizipte aşiret oldugunu bilmiyodum
emirli,dögerli,ıravullu,bekmişli,ketken(ketikan),pijan,rişvan,kürdili,tiryaki,eseli,elbeyli,berelli,şıhanlı,karaman,adıklı,elbu faraj,naimi,elbu sultan,kuseyri,eloun,elbu hırad,elbu yehiç,damalka,aneze,ceys,şididli,torun,tırıklı,beydili,ulaşlı,barak,karakeçili,gabal,bayındır,hadidi,arapli,ceritli,karaşıhlı
peerless ben çok bilmişlik yapmıyorum sadece gerçekleri söyledim. herneyse... yorumsuz...
doganesmeray;161581 wrote:emirli,dögerli,ıravullu,bekmişli,ketken(ketikan),pijan,rişvan,kürdili,tiryaki,eseli,elbeyli,berelli,şıhanlı,karaman,adıklı,elbu faraj,naimi,elbu sultan,kuseyri,eloun,elbu hırad,elbu yehiç,damalka,aneze,ceys,şididli,torun,tırıklı,beydili,ulaşlı,barak,karakeçili,gabal,bayındır,hadidi,arapli,ceritli,karaşıhlı
anlamadıgım bazıları soyadındanmı geliyo yada köy ismide var ordanmı
bilgi icin tşk dogan kardeşim
doganesmeray;161581 wrote:emirli,dögerli,ıravullu,bekmişli,ketken(ketikan),pijan,rişvan,kürdili,tiryaki,eseli,elbeyli,berelli,şıhanlı,karaman,adıklı,elbu faraj,naimi,elbu sultan,kuseyri,eloun,elbu hırad,elbu yehiç,damalka,aneze,ceys,şididli,torun,tırıklı,beydili,ulaşlı,barak,karakeçili,gabal,bayındır,hadidi,arapli,ceritli,karaşıhlı
teşekürler kardeş
baba_zula;161325 wrote:hacı fevzi akdoğanın yaptıkalrını bu memleket nasıl görmezden gelebilir..hacı fevzi akdoğana oy vermemem için bana bir neden söylesinler...o zaman ben onlara söyliyeyim..demokrat parti die bir partimi var allah aşkına..ben nizipin kaderini geleceğini kalkıpta hiç hizmet getiremeyecek bir partiden belediye başkan adayı olan sayın adayımıza oy veremem.hatırı gönülü yok bu işin.memlekte hizmet gerekiyor.akp parti ve sayın başkan da milletvekilimizle birlikte bunu çok güzel yapıyorlar..bence değişime gerek yok..hacı fevzi akdoğanla devammmmm..
sana kaatılıyorum arkadaşım neden gösterin oy vermemek için
görülen o ki akparti genelde olduğu gibi niziptede kan kaybediyor bir çok katılıma bende şahid oldum mevcut belediyeye karşı değilim ama dost acı söyler bence kendi defterini yoklaması lazım neden ?
sakallı kardeş yanılmışsın peerlers tarafdır gizlide olsa dp nin reklamını yapıyorsakalli0727;161480 wrote:peerlers kardes haberci biri elestiriye acik olmali. kizma mahmut kardesimizede
bak gittim baktim ilkkez sitene gercekten güzel bir site yapmissin
hani ön yargilarim da kirildi ben önce dp yanlisi diye tahmin ediyordum.
ama o kadar da dp yanlisi olmadigini okuyunca anladim
bence sen ne yapmalisin biliyormusun
bu siteye haber yazmaktansa kavga etmektense can SIKMAKTAN ve CAN SIKINTISI cekmektense kiymetli zamanini sitene ayirmalisin
ve cok samimiyim
eger ki siyasi haberlerle hep gündeme gelirsen hep o damgayla gidersin bana kalirsa atmamalisin bu tip siyasi haberleri nizip com a
ve kendi sitende siyasi konulara kapali olan yorumlar!!
burda acik olmasini istemense manidar degil mi sence de
hic tanimam seni hatta adaylarlada hic bir sekilde bir fikir ayriligim yada cikarim yok.bana kalirsa kendi sitenle ugrasmak daha güzel
bogachan sen nerden biliyon reklam yaptımı. Kendi kafanıza göre yorum yapmayın. Yazacaksanız haber hakkında yorum yapın. Benim taraf felan olduğum da yok. Olsam çıkar açık açık söylerim ne senden nede diğerlerinden çekinirim.... Bu nizip comda son yorumum olacak. Merak etmeyin siz ve arkadaşlarınız baş başa kalın. Bidaha yazmamak şartıyla bu siteden ayrılıyorum. Birkaç lüzümsuz kişi için seviyemi bozmaya niyetim yok. Sevgili Mehmet abim ve bir kaç arkadaş ve büyüğüm kızmasın kırılmasınlar. Ama bu gereken birşey sitenin sağlığı için. Haberleride yorumlarda sitenizde sizin olsun...
perles kardeş haber yorum va yazılarını özellikle takip ediyorum hiç bir ırkçı tarafçı veya art niyet yok bence sen kimseye kulak asma devam et usta yolun açık olsun hayırlı uğurlu olsun
nizip.com sitesi tarafsız bir site olduğunu, şu konuda bile farklı görüşlerde ki insanların yazılarını okuyarak görebiliyoruz.
Hakarete, yalana iftiraya varan kalp kırmadan yazmak isteyen bütün arkadaşların fikirleri yazıları yayınlanıyor . Eğer bazı yazılar yayınlanmıyorsa site yöneticilerinin bu işi çok iyi bildiklerinden yani yazılan yazıdan dolayı kanuni olarak kimsenin başı ağrımasın diye yayınlanmıyor va defalarca tekrar ediyorlar iddia edilen bir olayın ispatı varsa belgeleriyle siteye koyun diye de belirtiyorlar.
Site yönetimini takdir ediyorum şu zamanda siteyi ve üyelerini birbirine düşürmeden çok güzel bir şekilde idare yediyorlar. Aksi taktirde gazetelerden okuyoruz netteki tartışmalardan dolayı işlenen suçları.
Helal Olsun Admin Abime , Kasım Böler Abime ve diğer yöneticilere yoksa bu bizim cahilce yazdığımız ki ben kendi adıma yazıyorum yanlış yunluş kulaktan dolma bilgilerle yazıyoruz ve bazılarını öyle suçluyoruz ki ispatı yok delili yok....
Ben şunu derim elbette herkesin bir adayı , partisi düşüncesi var.
Herkes kendi adayının bundan sonra Nizip için yapacağı projelerini anlatsın...
Nizip için alt yapısı sağlam hangi projeleri var...
Anlatın , anlatsınlar görelim...
Nizip Kazansın , Nizipli Kazansın Hacı Fevzi değil -Mehmet Aslan değil Nizip ve Nizipli
çok oy alıp seçilmek için bence önümüze ne gibi bir proje koyuyorlar "Nizip e kim deniz getirecek " mesela....
Hakarete, yalana iftiraya varan kalp kırmadan yazmak isteyen bütün arkadaşların fikirleri yazıları yayınlanıyor . Eğer bazı yazılar yayınlanmıyorsa site yöneticilerinin bu işi çok iyi bildiklerinden yani yazılan yazıdan dolayı kanuni olarak kimsenin başı ağrımasın diye yayınlanmıyor va defalarca tekrar ediyorlar iddia edilen bir olayın ispatı varsa belgeleriyle siteye koyun diye de belirtiyorlar.
Site yönetimini takdir ediyorum şu zamanda siteyi ve üyelerini birbirine düşürmeden çok güzel bir şekilde idare yediyorlar. Aksi taktirde gazetelerden okuyoruz netteki tartışmalardan dolayı işlenen suçları.
Helal Olsun Admin Abime , Kasım Böler Abime ve diğer yöneticilere yoksa bu bizim cahilce yazdığımız ki ben kendi adıma yazıyorum yanlış yunluş kulaktan dolma bilgilerle yazıyoruz ve bazılarını öyle suçluyoruz ki ispatı yok delili yok....
Ben şunu derim elbette herkesin bir adayı , partisi düşüncesi var.
Herkes kendi adayının bundan sonra Nizip için yapacağı projelerini anlatsın...
Nizip için alt yapısı sağlam hangi projeleri var...
Anlatın , anlatsınlar görelim...
Nizip Kazansın , Nizipli Kazansın Hacı Fevzi değil -Mehmet Aslan değil Nizip ve Nizipli
çok oy alıp seçilmek için bence önümüze ne gibi bir proje koyuyorlar "Nizip e kim deniz getirecek " mesela....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.