Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Karkamış Hakettiği Yeri Alacak

Görüntülenme: …

peerless Üye
Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan vatandaşın ısrarı ve yarım kalan projelerini tamamlamak için tekrar aday olduğunu söyledi.
Karkamış Belediye Başkanı Nuh Kocaaslan "Karkamış'ta altyapı, içme suyu ve kaldırımları tamamlayarak köy görüntüsünde olan bu ilçeyi düzenledik" şeklinde konuştu. Kocaaslan "60 bin metrekarelik kilit taşı döşedik. Yakında mayınlı araziler temizlenecek. Antik kentin kazıları başlayacak. Bu da Karkamışlılara 250 kişilik iş istihdamı sağlayacak" dedi.

Karkamış Hakettiği Yeri Alacak
Ahmet Kocaaslan Üye
Karkamışta son beş yıllık dönem içerisinde çok şey yapıldı.Ancak bu her şeyin tamamlandığı anlamına gelmesin.Daha yapılacak çok iş vardır.Onun için böyle bir beş yıla daha ihtiyaç var.Bu nedenle başkanla bir dönem daha diyorum.Hele şu antikkent Karkamışın kazı çalışmaları mutlaka başlatılmalı.Zira bu proje Karkamış için çok önemli.Tarihin,turizmin ve işsizliğin beklentisi bu projenin hayata geçirilmesine bağlı.Bununla tarihin bilinmeyen yönleri gün ışığına çıkacak,Karkamış bir turizm bölgesi olacak ve karkamışın işsbiz insanları bu yolla bir iş sahibi olabileceklerdir.
muradıboyle Üye
Sevgili Karkamış Belediye Başkanı gerçekten Karkamış için güzel hizmetler yaptı. Bunu bizzat gördüm ve kendisinden dinledim... Bu memleket uğruna bir kiremiti bile canı gönülden yerine koyan tüm insanların eline yüreğine sağlık...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim