Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

nizip com un siyasi tarafi varmi ?

Görüntülenme: …

sakalli0727 Üye
evet siyasi bir site mi yada sosyal bir site mi ?
nizip com daha neler yapmalidir bu izlenimden kurtulmasi icin?
sakalli0727 Üye
bana göre kesinlikle cok objektif bir site
ve hic bir siyasi kanada mensup degil
herkesin zannettigi gibi akp yanlisi da degil belediye yanlisi da degil
öyle olmu$ olsa o kadar akp ye ve belediyeye hakarete varan yorumlar silinir yayinlanmazdi
böyle düsünenler sadece orhan celigin nizip com toplantilarinda yayinlanan görüntülerine bakip karar vermesinler
orhan celik te bir üye
ve yine belediye baskani milletvekilinin yaninda nizip comu görmek kimseyi rahatsiz etmesin.
sosyal sorumluluk adina o görüntüler ve bulusmalar yapilmistir, diye düsünüyorum
yarin herhangi bir partiden bir milletvekili yada belediye baskani secilsede bu tip görüntüler olucaktir.
onlar bizim belediye baskanimiz ve vekilimiz .
ve onlari oy vermesekte biz sectik
peki bu yanlis izlenimden kurtulmasi icin nelere agirlik vermelidir
sosyal site olarak daha fazla üye toplantilarinda sadece kendi aralarinda degil
bulusmalarda bazen taziyelere bazen hastalari hastanelere
bazen mezarlik ziyaretleri
bazende agac dikme kampanyasi okuma kampanyasi vs vs seylerde yapmalidir
tabii sadece bana göre büyüklere akil vermek bize düsmesede
herkesin nizip com siyasi akp yanlisi demesi üzerine bu yaziyi kaleme aldim
ibrahim Üye
sitemizde her ne kadar istemesekte siyasi konular ve tartışmalar oluyor... burda yazılanlar, çizilenler ve tartışılan konulardaki görüşler sitemizin siyasi taraflılığının olduğu anlamına gelmez...
lakin...
en son 22 temmuz secimlerinde gördük ki...mevcut hükümet ilçemizden %61 oy almıştır. bu yüksek oy oranının site üyelerinede yansıması son derece normaldir.

yine en son secimlerde sitemizden yapılan ankette başarı ve tahmin oranı %99,9 gibi çok büyük bir rakam olmuştur.
yine bu seçimde de aynı ciddiyet ve amaçla anketimizin gereken zamanda yapılacağını tahmin ediyorum.
fsoyarik Üye
Bence konu başlıgı gayet güzel sakallı arkadaşımızda bu sitenin bir üyesi olarak konuya kendi yorumu ile birlikte konu açmış güzel bir paylaşım
Sitemizin yanlışı veya hatalı tutumu varsa hemen düzeltiriz yoksada ki yok istikametimiz üzere yürürüz.Selamlar
müslüm akpek Üye
Sakallı başlık dikkati çekiyor, okuyunca hah tamam şimdi patırtı çıkacak demiştim ama altına senin olumlu yazını görünce rahatladım.

Sen her ne kadar sitenin siyasi bir yanı yok desende AKP ile ilgili bir yazı yazıldığında neredeyse bütün üyeler cevap yazıyor yani kim ne derse desin AKP ağırlıklı bir üye portfoyü var ama olumlu olan şuki kimse kimsenin siyasi görüşüne karışmıyor herkeste siyasi görüşünü rahatça dile getiriyor haaa birde menzilciler var onları unutmayalım.
hayri murat bakırcı Üye
Sitede siyasi taraf var ama site yöneticileri tarafından değil nrt nin yapmış olduğu haberler doğrulktusunda sadece AKP haber yapılıyor sadece hacı fevzi akdoğan tutuluyoı...
coskun Üye
ibrahim kardeşimin yorumuna tamamen katılıyorum.
sakalli0727 Üye
cadde27;161173 wrote:Sitede siyasi taraf var ama site yöneticileri tarafından değil nrt nin yapmış olduğu haberler doğrulktusunda sadece AKP haber yapılıyor sadece hacı fevzi akdoğan tutuluyoı...
cok haklisin ayni zamanda diger haber kanallarida diger partileri tutuyor.en fazla takip edilen nrt oldugu icin göze batiyor.
denge com dyp taraftari mesela
bence bu haberler yorumlar kapatilmali ve son mesajlar bölümünde cikmamali
ayrica haber 7 nin ve googlenin niziple ilgili olmayan haberleride kapatilmali
o haber kanallerinin haberleri baska bir baslik altinda okunmali ama kesinlikle yorumlara kapatilmali
müslüm akpek Üye
Admin yetiş bunlar ihtilal yapma hazırlığında.
vuslat Üye
Ne var bunda nizibin %65 akpartili burda da Hacı başkanı sevenler fazla diye site akpartili mi olmuş yani. Acaba muhalefet çok olsa gene tepki aynı olurmudu. Çekemiyorlar bşka açıklaması yok.
hayri murat bakırcı Üye
vuslat;161188 wrote:Ne var bunda nizibin %65 akpartili burda da Hacı başkanı sevenler fazla diye site akpartili mi olmuş yani. Acaba muhalefet çok olsa gene tepki aynı olurmudu. Çekemiyorlar bşka açıklaması yok.

Siteye siyaset yakışmıyoo beaa...
sakalli0727 Üye
cadde kardesim $u an ana sayfadaki büyük ailelerin hangi partiye destek olduklari konusuna gidip bakarmisin?
hemde ana sayfada dikkatini cekerim
isterseni gelin sosyal site olmasi icin neler yapmalsi lazim onu konusalim
yoksa yine siyasi tartismaya giricek konu
doganesmeray Üye
o halde nrt ve denge medyalarının siyasi haberleri sitede yayınlanması.
biri akp biride dp yanlısı iki yayın kuruluşu var.
hayri murat bakırcı Üye
ewet baktım kardeşim şu seçim arefesinde yorum yapıp ceza yemek istemiyorum yeteri kadar cezam var:)
Ammaa siteye hiçyakışmıyo sen onu ben bunu tutucam yarın öbür gün ben bir konu açıcam sen benle zıt görüşlü olduğun için o konuya zıt zıt yorum yapacaksın site kötü olacak üyeler bir birini yiyecek habere kapansın diyecem olmas.En iyisi siyasi haber içeren her türlü haber siteye girmesin sen sağcısın sen solcusun ayagı olmasın mutlu huzurlu sosyal tanıtım olması lazım siteninj içeriğinin...
akhenaton Üye
Nizip.com siyasi amacı olmayan sadece nizip ve nizipliler( siyasi görüşleri ayırt edilmeksizin) için yapılmış bir site.
ama buraya üye olup yorum yapanlar toplumun birer ferdi oldugu için siyasi görüşlerinin olması ve zaman zaman sitedeki yorumlarına bunun yansıması gayet normal ve şu da bir gercek ki nizipte son seçimlerde ezici bir çoğunlukla AKP belediyeyi almıştır. bu ezici çoğunluğun siteye yansıması da kaçınılmazdır. ama burda kimse kimseyi siyasi görüşüyle yargılamaz, ona farklı muamele yapmaz. Nizip.com sanal bir ortam olmayı aşmış, sıcak bir aile havasını yakalamıştır. bu ailenin içerisinde farklı siyasi görüşleri olanlar asla dışlanmamıştır, çoğunluğun siyasi görüşüne çekilmek istenmemiştir. çünkü amaç burda siyaset yapmak değil tüm niziplileri bir araya getirip , hem ilçe içerisindeki hemde gurbetteki niziplilerin ortak buluşma noktası oluşturmaktır. Nizip.com yaptığı toplantılarla bunu ispatlamış, Türkiyenin nadir sitelerindendir.
iyiki nizipliyim, iyi ki nizip.com' dayım :)
sakalli0727 Üye
Arkadaslar en azından gelın bır karar alalım:adayların haberının altına olumlu yada olumsuz hıc bır yorum yapmayalım:
Yarın öbür gün o adaylar secılcek yada kaybetcek
:en azından bız bırbırımızı kaybetmeyelım
ben kendı adıma daha hıc bır adaya bırsey yazmadım yazmayacagımda
ve su da bir gercek ki,burda sakin olaki kimse benim yormlarim sonucunda $u $u adam fikirlerini partilerini degistirdi diye dü$ünmesin.
asla kimse fikrinden dönmezz.döndürülemez...
onun icin gelin hic bir adayi ne karalayalim ne övelim.karaladigimiz adayi sevenler bize bakip ta o na oy vermemzlik yapmaz
övdügümüzüde sevmeyenler bize bakip yine sevmeye calismaz
ve admin acaba bu haber siteleri icin biseyler yapacakmi ?baska bir yere aktarma yada yoruma kapatma konusunda
ve adayi öven yada yeren konularida direk kitlemeli
basta admin ve bölüm sorumlularin olmak üzere ,iyi kötü herkesin emegi var bu sitede.böyle yanli tarafi izlenimi olan siteye cogu disardan bakiyor.
ama girmiyor.bu izlenimden kurtulmak lazim
hayri murat bakırcı Üye
O zaman sadece konu açılsın yoruma kapalı olsun sadece bilgilendirmek amaçlı hiç bir yorum yapılmasın basında tarafsızlığını göstersin bizde hoş vakitler geçirelim...
sakalli0727 Üye
cadde bak mesela senin cok eski bir konun vardi .eikmegin biri askiya diye. o konuyu bur güncellesen bi zahmet
gecen ekmek alamayacak derecedeki bir babanin haberini okudum hemde nizip te,gazeteye kadar ciktigina göre bu kadar mi umursamaz oldu bu nizip halki
bak bunlardan baslayabiliriz sosyal faaliyetlere.ve devamli gündemde kalsin o konu elimizden geldigi kadar güncelleyelim ve anasayfanin en basinda olsun :P
hayri murat bakırcı Üye
tabi farketmez kardeş destek olup bi şeyler yaptıktan sonra ben konuyu iraz daha farklı toparlım ondan sonra zaten piyasaya çıkar:D
sakalli0727 Üye
güncelle derken.yani bir mesaj yazarsan son mesajlarda cikar konun
tytyhgtyhgh Üye
Burada kişilerin mertçe açıklayarak tuttuğu partiyi savunma hakkı olmalı, ama dindarlığı bir partiye özdeş savunmak yalnıştır.Her devrin bir padişahı var derler, milletten meşru zeminde oy alan parti başımızın tacıdır.Ama icraatları eleştirmek de demokratik haktır.Tartışmaktan kimse korkmamalıdır.Siyasi takılmalar da sitenin okunurluluğunu arttıran bir sebeptir.Önemli olan görüşleri ve savunmaları bilinçli yapmak, hoşgörüyü sonuna kadar sürdürmek şartı ile burada siyasi görüntü hissedilmesi yadırganmamaldır.Elbette yöneticilerde insan olduğundan benimsedikleri bir siyasi parti olması normal (Bir fransız deyişi:Kişiler kendini sosyal ve siyasi olaylardan uzak tutma hakkına sahip değildir) ancak taraf olmaları kabul edilemez.
mahmut Üye
aslında haberler siteye otomatik olarak rss den alınıyor. nrt, haber7, google vs... dikkat ederseniz nrt nin hiç bir haberinin altına nrt kendisi yorum yapmıyor, google yapmıyor haber7 yapmıyor. ama bazı kuruluşlar yapıyor. demek ki sorun haberleri ekleyip yorum yapıp sitede taraf havası oluşturanda :)
secretgarden Üye
siyasi konular mümkün mertebe azaltılıp sosyal konulara agırlık verilsin
Huzi Üye
Burada siyaset konuşuldukça tartışmalar yapıldıkça kalp kırıldıkça siteye girmeme kararı aldım.... Bu şekil tad alamıyom..herkese hayırlı geceler...Hoşçakalın.................. :(
doganesmeray Üye
Huzi;161333 wrote:Burada siyaset konuşuldukça tartışmalar yapıldıkça kalp kırıldıkça siteye girmeme kararı aldım.... Bu şekil tad alamıyom..herkese hayırlı geceler...Hoşçakalın.................. :(

güle güle ....

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim