foto yükledimmm.neden hala sitede yok..onaylanması için kaç saat geçmesi gerekiyor....açıklama istiyorummmm..mümkünmü...
Site ve Üyeler Hakkında

bu fotoyu zaten yüklemiştin. tekrar yüklemeye çalışıyorsun :)
ne taratması...devir değişti artık kör cahall....bluetoht denılen bi şey var..hafıza kartı denılen bi şey..hangi devirde yaşin ..bilmim ki..
foto yükleme
Görüntülenme: …
Net olan bir tane idi onuda az önce onayladım. Osmanlı parkı kapısının daha net fotolarını galeride bulabilirsin.
tamam..tşk ederim..bende dıyorum diğerleri nedne cıkmadı...
bu fotoyu zaten yüklemiştin. tekrar yüklemeye çalışıyorsun :)
...:) abi resimlerin numaraları cıkıyor..görüntulerı yok..o yüzden yanlışlıkla yollamışım...:)
o zaman dosyanda seceneklere tikla ordan sembol yap dene i$te .numaralar cikmaz o zaman
sakalli fotomu yukleyecem ama tırsıyom senden..makaraya alırsın...:)
admin abi..ben fotomu yukleyecem yalnız..ana sayfada son yuklenenlerde cıkmasın..reklama gerek yok....:)
komik bir fotoğrafsa, nizip.coma yüklemeye gerek yok. resim ekle gibi yüzlerce resim depolayan site var.
yav önce internette taratcan direk ordan yayini bura vercen :) bugun alistim ya artik akil veririm
sakalli0727;160970 wrote:yav önce internette taratcan direk ordan yayini bura vercen :) bugun alistim ya artik akil veririm
ne taratması...devir değişti artık kör cahall....bluetoht denılen bi şey var..hafıza kartı denılen bi şey..hangi devirde yaşin ..bilmim ki..
internetten resimi upllood etcen o adresin en altindakini kopyalayip grafik ekle yerindeki http yi silip ora yapistircan
anlamadım bunlar ne için yapacam...admin abi...ben foto yolladım benım fotoyu cıkmadı hala..
sağ kulağınızı sol elinizle gösteriyorsunuz :)
Bumuboroboro;160974 wrote:anlamadım bunlar ne için yapacam...admin abi...ben foto yolladım benım fotoyu cıkmadı hala..
abi ne yaptın bulamıyordu sakallı ...yaktın beni...
boro bittin sen :) sakallı ya malzeme oldun walla. şu an bu fotoya bakıyor :)
neyse yaptıgım yogun baskılar ve diplomatik nota sayesınde fazla çizmemiş karizmayı..aferin sakalıı..sabri dayına selamını söylerım yarın...:)
boroboro arkadas o arkandaki jipmi??:)
benim değil...:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.