Yahu bizim Maho ne kadar yakışıklıymış:D
Genç Muhabbet
Haaa sen adamlarda Taksim meydanı kadar mamaad var tuvalet kağıdı yetmez ancak kağıt havlu yeter mi demek istiyorsun biladerrrr:mad::mad::mad::mad:
Şaka bir yana Abicim makamına da çok yakışıyosun ...:)
:)
Kesin O havludan başka yerini kuruluyorsundur :)
Yok yok sen öyle yapma, Osman'a biz mangal yaktıralım, eğer mangalı yakabilirse affedelim yoksa Osman'ı o mangalın içine atalım:D:D
Bu mesajı ben yazdım, yanlışlık oldu.
O kağıt havludan mahmut abinin arabasındada vardı. Biraz kilolu olduğu için çok terliy maahsim.
Yoksa nedecek onca kağıt havluyu :)
Benim yanımda olduğundan sana zayıf gelmiştir müslüm ammi :)
1. Arabada Klima yok malum 92 broadway.
2.6 yaşında ikizler var bir yere giderken gelirken arabada mutlak lazum oluyor.:D
He yorum bu nasıl Nizip'li anlamadım daha mangal kaymesini bile bilmiy.:D
Nızıp com fotoromanı
Görüntülenme: …
İlahi Hido.İyi bak hele o tuvalet kağıdı değil kağıt havlu:Dxxhidayet;243441 wrote:
Her şeyi anladım da o tuvalet kağıdının onca dosya arasında ne işi var onu çözemedim?!..:p
Haaa sen adamlarda Taksim meydanı kadar mamaad var tuvalet kağıdı yetmez ancak kağıt havlu yeter mi demek istiyorsun biladerrrr:mad::mad::mad::mad:
Valla ben onun kağıt havlu olduğunu fark edememişim ama hala anlayamadım o havlu orda ne geziyo?!..:confused:;):p...M.ENES;243495 wrote:İlahi Hido.İyi bak hele o tuvalet kağıdı değil kağıt havlu:D
Şaka bir yana Abicim makamına da çok yakışıyosun ...:)
Mahmudun kliması bozulmuş
Şaka hido şaka,o gerçekten kağıt havlu ellerimizi yıkayınca kurulamak için:)
Bu karikatörü kim yaptı ise onu da kesecemfsoyarik;243380 wrote:
:)
Kaçın OSMAN kesmeye geliyorrrr.
Aha boynumu egdim kardeşime boynum kıldan daha ince.Selamlar
M.ENES;243510 wrote:Şaka hido şaka,o gerçekten kağıt havlu ellerimizi yıkayınca kurulamak için:)
Kesin O havludan başka yerini kuruluyorsundur :)
Hee o havludan senin uluk ağzını kuruluyacam hele bir gelde:Dfelsefefe;243550 wrote:Kesin O havludan başka yerini kuruluyorsundur :)
M.ENES;243551 wrote:Hee o havludan senin uluk ağzını kuruluyacam hele bir gelde:D
Yok yok sen öyle yapma, Osman'a biz mangal yaktıralım, eğer mangalı yakabilirse affedelim yoksa Osman'ı o mangalın içine atalım:D:D
Gazikent Nakliyat;243555 wrote:Yok yok sen öyle yapma, Osman'a biz mangal yaktıralım, eğer mangalı yakabilirse affedelim yoksa Osman'ı o mangalın içine atalım:D:D
Bu mesajı ben yazdım, yanlışlık oldu.
M.ENES;243510 wrote:Şaka hido şaka,o gerçekten kağıt havlu ellerimizi yıkayınca kurulamak için:)
O kağıt havludan mahmut abinin arabasındada vardı. Biraz kilolu olduğu için çok terliy maahsim.
Büyük buluşma gerçekleşti :)
Mahmut ve Mustafa'nın buluşmasıgurbet ellerde kısa ama yoğun geçti.
İki nizip'linin buluşmasını bursada sevinçle karşılandı :)
Yanlız fotoğrafa zor sığdık iki koca göbek :) Nede olsa nizipliyik yorum.
Mahmut sen bayaa zayıflamışsın yahu,hasta falan değilsin değil mi?
müslüm akpek;243575 wrote:Mahmut sen bayaa zayıflamışsın yahu,hasta falan değilsin değil mi?
Benim yanımda olduğundan sana zayıf gelmiştir müslüm ammi :)
Yahu Müslüm abi uludağda mangal yakarken ne kadar pet şişe varsa ateşe atmıştı hatırlamıyormusun,bırak zehirler bizi şimdi.:)
Bilemedinizzzzz.mustibalci;243565 wrote:O kağıt havludan mahmut abinin arabasındada vardı. Biraz kilolu olduğu için çok terliy maahsim.
1. Arabada Klima yok malum 92 broadway.
2.6 yaşında ikizler var bir yere giderken gelirken arabada mutlak lazum oluyor.:D
Nenemeli yorum akşama kalmadın ki senin hayrına bizde sebeblenirdik, şele güzel bir lahmacun yaptırırdık.Yanında da çamır kimin bir ayran kamçi kimin soğan nasıl olurdu:Dmustibalci;243566 wrote:Büyük buluşma gerçekleşti :)
Göbeeni içine çekmişmüslüm akpek;243575 wrote:Mahmut sen bayaa zayıflamışsın yahu,hasta falan değilsin değil mi?
M.ENES;243613 wrote:Yahu Müslüm abi uludağda mangal yakarken ne kadar pet şişe varsa ateşe atmıştı hatırlamıyormusun,bırak zehirler bizi şimdi.:)
He yorum bu nasıl Nizip'li anlamadım daha mangal kaymesini bile bilmiy.:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.