:))))))))))))))
Genç Muhabbet
aferin azimle neler oluyor bir örnek daha:)))))))))
İnsanlar resimde çıkmak için bayağı mücadele etmişler.
Menesin kafasına çıkıp oturmadıklarına şaştım.
muhahahaha resital ve mahmut:)))))) ya o daha tren gelir hoş gelir şarkısını çalıyodur sadece...
'Bir zamanlar Meksika'da halt işlemiş dedim.
Neebeeeer?!!....
hıııııııııııııııııı bak o zaman resital verebilirsin :)))))))))))))))))))))))))))) mahmut beyciğim istanbulda yaşayan ailem ve nizipte yaşayan tüm akrabalarım ve özellikle bursada yaşayan hemşehirlilerim için bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtin şarkısını o eşsiz yorumunuzla çalabilirmisiniz:)))))))))))))))
aman allahım yine mi bu mavi gitar :D kabus gibi yaw...
yok misafir gelmedim de adam her fotoda gözümüze gözümüze sokuyo o mavi gitarı kabusumuz oldu:D
Nızıp com fotoromanı
Görüntülenme: …
:)))))))))))))))))))))
Mahmut abi bunlar senin sonun olacak gibi gözüküyor. :)
Abiiiiii o gitarı hatırladım mavi olan,
yaaa yalnız birtek o mavi , kendini belli ediyon gene ,
abi evde o gitarın yanında birde zilli tef var onun kursunada gidecen mi
yaaa yalnız birtek o mavi , kendini belli ediyon gene ,
abi evde o gitarın yanında birde zilli tef var onun kursunada gidecen mi
M.ENES;219643 wrote:
Abi iz TV 'yi ilgi ile izliyorum,
Dün motorcuların iran gezisi vardı.
Senin gezi yayınlanınca haber versene seyredeyim muhakkak.
selamlar,
Dün motorcuların iran gezisi vardı.
Senin gezi yayınlanınca haber versene seyredeyim muhakkak.
selamlar,
müslüm akpek;219808 wrote:Programı henüz yayınlamadık ancak, Mayıs aylarında, ilk durak kapodokya, Kayseri Maraş Antakya gibi olacak, ben tam program belirlendiğinde burada yayınlayacağım. Bu gezide İz TV de olacak bizim geziyi belgesel olarak yayınlayacaklar.
İlker, Busmek'in gitar kursunu bitirdim.
M.ENES;231996 wrote:İlker, Busmek'in gitar kursunu bitirdim.
aferin azimle neler oluyor bir örnek daha:)))))))))
Bence kötü örnek olmuş Bursalı bayan resimde menese abanmış, yenge hanım görürse ya havuzlu parkta yatar yada tophanede
Selamlar
Selamlar
Adam hem önde hemde 15 kişilik yer kaplamış.fsoyarik;232028 wrote:Bence kötü örnek olmuş Bursalı bayan resimde menese abanmış, yenge hanım görürse ya havuzlu parkta yatar yada tophanede
Selamlar
İnsanlar resimde çıkmak için bayağı mücadele etmişler.
Menesin kafasına çıkıp oturmadıklarına şaştım.
şire o bayan
Meslektaşınız be abi, hemşire o arkadaş hemde bekar valla.Şevket yılmaz da.:pfsoyarik;232028 wrote:Bence kötü örnek olmuş Bursalı bayan resimde menese abanmış, yenge hanım görürse ya havuzlu parkta yatar yada tophanede
Selamlar
ciddimi lo
Valla bak.İstersen face'sinede vereyim.:D
Mahmut abi.. resimde boylu poslu güzel çıkmışsın da yalnız, İstanbul'a bir dahaki gelişinde, bir resital dinleriz senden ?!.. ;):)
Zilli tefli zikir kursu ne zaman abi
M.ENES;231996 wrote:İlker, Busmek'in gitar kursunu bitirdim.
xxhidayet;232132 wrote:Mahmut abi.. resimde boylu poslu güzel çıkmışsın da yalnız, İstanbul'a bir dahaki gelişinde, bir resital dinleriz senden ?!.. ;):)
muhahahaha resital ve mahmut:)))))) ya o daha tren gelir hoş gelir şarkısını çalıyodur sadece...
Bana telefonda dinletti..handan_istanbul;232197 wrote:muhahahaha resital ve mahmut:)))))) ya o daha tren gelir hoş gelir şarkısını çalıyodur sadece...
'Bir zamanlar Meksika'da halt işlemiş dedim.
Neebeeeer?!!....
Ben kesik çayır türküsünü "Aman yesinler yesinler şeker yesinler bu oğlan bu kıza ...... desinleri" çok güzel çalıyorum.:)
M.ENES;232211 wrote:Ben kesik çayır türküsünü "Aman yesinler yesinler şeker yesinler bu oğlan bu kıza ...... desinleri" çok güzel çalıyorum.:)
hıııııııııııııııııı bak o zaman resital verebilirsin :)))))))))))))))))))))))))))) mahmut beyciğim istanbulda yaşayan ailem ve nizipte yaşayan tüm akrabalarım ve özellikle bursada yaşayan hemşehirlilerim için bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtin şarkısını o eşsiz yorumunuzla çalabilirmisiniz:)))))))))))))))
fsoyarik;232236 wrote:
aman allahım yine mi bu mavi gitar :D kabus gibi yaw...
Yerriiiii:)
İstanbulu Handan hanım siz nerden biliysiniz mavi gitarı yoksa menese misafirmi geldiniz.selamlar
fsoyarik;232245 wrote:İstanbulu Handan hanım siz nerden biliysiniz mavi gitarı yoksa menese misafirmi geldiniz.selamlar
yok misafir gelmedim de adam her fotoda gözümüze gözümüze sokuyo o mavi gitarı kabusumuz oldu:D
De yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.