Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Üye arkadaşlara istirhamımdır...

Görüntülenme: …

nizip27700 Üye
Sitenin değerli üyeleri, Nizip sevdalısı arkadaşlarım. www.nizip.com sitesi hepimizin gönül verdiği, severek takip ettiği hepimizi bir çatı altında toplayan güzel bir site.
Sabah ilk işimiz, sabah kahvaltısı gibi, yada gazeteden önce okuduğu nizip. com sitesidir. Sizleri bilmem ama ben her sabah ilk önce sitede yeni mesajları okur sonra işe başlarım. Yeni konuları, paylaşımları olumlu olumsuz görüşleri okuyorum.
Sitede bazen istemiyerek olsada okunan mesajlara sert uslup kırıcı yanıtlar veriliyor. Akşam sitenin değerli üyelerinden bir arkadaşımız, açtığı konulara yada görüşlerine karşı gelen kişilerin kendisini rencide ettiğini bunun sitede olmamasını gerektiğini, özel mesajla bildirdikten sonra telefonla uzun uzadıya konuştuk.
Maalesef ben sitenin admini, yada editörlerinden olmadığım için bir şey yapamıyacağımı, ama ne yapılması gerekiyorsa yapılacağını anlattım. Yukarıda da dediğim gibi bu site sadece bir şahsın malı olmayıp, hepimizin ortak malı olarak sahiplendiğimizi tekrar belirteyim. Burada konu açarak paylaşımlarıyla bizleri bilgilendiren üyelerin (ben dahil), mesaj yazmayan birisinden bir üstünlüğü yoktur.
Hepimiz bu sitenin temel taşları olup elimizden geldiğince Nizip hakkında ne kadar bilgiyi buraya aktaracak olursak o kadar iyi olur. Sitede mesaj yazmayıp okuyarak, bir nebze bilgi sahibi olan, gerek Nizipli gerekse tüm Anadolulu hemşerilerimiz bizim canımız kardeşimizdir.
Sitede açılan konulardaki yazıyı isteyen herkes okur, beğenirse olumlu birşeyler yazarsa o kişiye yeni bir konu açmak için cesaret verir. Beğenmezsede o mesajı okumaz yada okur ama eleştirirkende dozu aşmazsa çok daha iyi olur kanaatindeyim. Herkese güzel ve sorunsuz günler dileğiyle, Esenkalın...
sakalli0727 Üye
güzel aciklama yapmissin abi
diline yüregine saglik
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Eline sağlık abi, her zaman hizmetindeyim
coskun Üye
Arasıra ufak arızalar olsada sitede güzel bir seviyeyi yakaladığımızı düşünüyorum. Saygı ve sevgi ortamı giderek artıyor. Fikir ayrılıgı sitedeki birlikteliği eskisi kadar etkilemiyor.

Pek katılamasam da mutat olarak yapılan toplantıların çok faydalı oldugunu düşünüyorum.
Sağlıcakla Kalın.
mehmet karakaş Üye
Evet Nizipli olarak biz bazı şeyleri aştık.Nekadr zıt fikrli olsakta fikirlerimizle çatışıyoruz.Birbirimzin şahsı ile ilgili değil.Heralde Nizipcomu belli bir yerde görenler çiğ köfte toplantılarında beni gördükten sonra şaşırıyorlar:)
Mustafa Kökoğlu Üye
Sırf sizin bu çiğköfte partisine katılmak için birgün izin alıp geleceğim valla.canımı çektirdiniz.Ya kusura bakmayın ama bu 27700 nickli arkadaş Ömer Pekmezin eczanesinde çalışırmıydı kendisini bi arkadaşa benzettim.
nizip27700 Üye
Sevgili adminim kusura bakma senden habersiz siteyi sahiplendik :D:D: Allah senden ve tüm üyelerden razı olsun. Hepimiz güzel nizip için el ele verip güzel olan ortak değerleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bundada en büyük etken senin şahsında toplanmış olan www.nizip.com sitesidir. Başka söze gerek yok. Sakelli senden yeni ilginç konular bekliyoruz. Mamet emmiyide çok sevdik....
Mustafa Kökoğlu Üye
Yahu arkadaşlar zor bişeymi sordum acaba sevgili admin ve şu an bu metinde bulunan arkadaşlar
sakalli0727 Üye
orda calismismi bilmiyorum ama.su an abdurahman abi hayat eczanesinde calismakta antepte galiba
Mustafa Kökoğlu Üye
ozaman doğrudur.çünkü aynı dönemde çalıştık ayrı eczanelerde.bu arada seni gördüğüme sevindim sakallı kadreş.Bide kendisine geçende özelden mesaj attım yine cvp vermedi bana yoksa küsmü acaba
sakalli0727 Üye
bende seni gördügüme sevindim abi
müsaden olursa nizip com sütas olursa konusuna yarin resmini aticam önce bi incele onayin olursa atarim ok.
yok isleri yogundur eczanecilik zor is bilirsin yoksa küsmez abimiz.
Mustafa Kökoğlu Üye
biz beraber 10 yıl yaptık o işi ama farklı eczanelerdeydik ki birbirimizi gayette iyi tanırız yani.gerçi benim 20 yıldan fazla oldu nizipten çıkalım belkide unutmuştur beni
nizip27700 Üye
Sevgili Mustafa Kökoğlu gardaş evet tahmin ettiğiniz gibi 1976-1985 yılları arası askere gidene kadar Sağlık Eczanesinde Ömer abinin yanında çalıştım. Askerlik sonrası bir fiil orada yine çalıştım şu anda Gaziantepte Hayat eczanesinde çalışmaktayım. İnşaallah bir gün çiğ köfte gecemizde senide aramızda görmek isteriz....
Mustafa Kökoğlu Üye
Hatırladınmı beni abdurrahman
ziya_eren27 Üye
ellerine saglık abi tam yerinde ve güzel düşünmüşsün,
yıkıcı degil yapıcı olalım
saygılarımla..
müslüm akpek Üye
Yapıcı olalım olalımda eleştriyide yapalım yanlış varsa tepki gösterelim , yanlışı yapana doğruyu gösterelim ama bana yaptığınız gibi menzile gidelim demeyin.
Orhan Çelik Üye
nizip.com sitesi tarihinin en seviyeli ortamını yakaladı,el birliği ile ortamımızı bozmaya çalışanlara engel olur ve kardeşlik ortamımızı bozmaz isek,bu seviye dahada yükselecektir. Hiç kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Herkes görecekki, elbirliği ile başlattığımız bu sevgi seli, dostluk seli,ilçemizin sesi ,kulağı ve yüreği olmaya devam edecektir. Herkese saygılar sunuyor,konuyu açan canım abiminde ellerinden öpüyorum. İyiki varsınız...
Orhan Çelik Üye
mehmet karakas;160638 wrote:Evet Nizipli olarak biz bazı şeyleri aştık.Nekadr zıt fikrli olsakta fikirlerimizle çatışıyoruz.Birbirimzin şahsı ile ilgili değil.Heralde Nizipcomu belli bir yerde görenler çiğ köfte toplantılarında beni gördükten sonra şaşırıyorlar:)

Ben bu çocuğu seviyom yaa :D
felsefefe Üye
Bu ne Biçim yazı

Şaka tabi teşekkür ederim.
Önemli ve nazik yazın hepimize fikir veriyor.

Şu an ülkemiz büyük bir risk altında.
Ne olur. Birbirimizi herhangi bir düşüncesinden dolayı üzecek ve kıracak ağır kelimelerden kaçınalım.

Ben yıllardır şunu söyledim.

Aleviler ne istiyor;

Cem Evlerine resmiyet.
Lütfen resmiyet kazandıralım.

Kurd kardeşlerimiz ne istiyor.
Kurd çe televizyon ve eğitim
Lütfen resmiyet ve haklarını verelim.

Asla bizi birbirimizden ayırmaz.
Asla bizi zorda bırakmaz.

Aleviler ve Kurdler elbette bizim kardeşlerimiz.

Hiç insan kardeşinden korkar çekinir veya şüphe eder mi?

Silah ve şiddetten uzak duralım.
Silah sadece düşmana doğrultulur.
Ben kendi vatanımzda düşman olduğunu sanmıyorum.

Kendimizi Savcı hakim Polis Jandarma yerine koymayalım.
Bu devletin hepsi var.
Ayrıca Savcı ise polislik
Polis isel savcılık hakimlikte yapmayalım.

Savcılık hakimlik ayrı iş polislik jandarmalık ayrı iştir.

Gülümseyen mutlu aydın ilerici müslüman türk bir anadolu için daha çok sabır ve çalışma zamandır.
doganesmeray Üye
sitede çogu zaman benimde dikkatimi çekiyor.
kimse kimsenin düşünceve görüşlerine saygı duymuyor.
herkes aynı görüş ve düşünceleri paylaşmak zorunda degil ama yiede saygı duymk lazım..
Mustafa Bilici Üye
Allah razı olsun abi...
ziya_eren27 Üye
müslüm akpek;160683 wrote:Yapıcı olalım olalımda eleştriyide yapalım yanlış varsa tepki gösterelim , yanlışı yapana doğruyu gösterelim ama bana yaptığınız gibi menzile gidelim demeyin.
müslüm abi zorla güzellik olmaz bırakın gidenler gitsin menzile sizi zorla götürmedikce
tabiki sitede yanlış veya dogru düşünen abilerimiz ve kardeşlerimiz var veya yok birbirimize anlayışlı davranırsak herşeyin üstünden geliriz sevgi ve saygı oldugu sürece biz türkler nelere katlanmadık bunlarıda başarırız dünyada bizim gibi sabırlı bir insan oglu oldugunu düşünmüyorum bile yeterki herzaman anlayışlı olalaım,
benim burda size ögüt vermek haddime bile düşmez lütfen beni yanlış anlamayın biz gencler sizin gibi büyüklerden ögüt ve nasiyet bekleriz her zaman saygılarımla...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim