Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

yaşanacak yer

Görüntülenme: …

Gökhan Dokuyucu Üye
Öncelikle iyi niyetin için tşk ederim.
Vazgeçilmez konusunu ben yıllardır derim çünkü o kelimede çok şey saklıdır.
Devamlı bizi tehdit edercesine bazı arkadaşlar bak böyle olursa bak şunu yapasrsanız yok bu böyle olursa vb.. durumlarda ben giderim diyor. sence bu güzel bir laf mı?
eğer bir sorun varsa giderek değil kalıp ona bir çözüm bulmak güzel değil mi?
Ben hiç bir zaman yetkimi sitede kimseye karşı kullanmadım kullanmamda.
Ortam sanal insanlar sanal ancak biz bu sitede sanallıktan gerçek dünyaya bir kapı açtık çok şükür hala o kapı açık ve devamlı birileri gelmeye devam ediyor ve biz buna çok seviniyoruz.
Sizi tanımıyorum kız mısınız erkek misiniz onu da bilmiyorum çünkü isimden yazmayanlara ve görmediklerime genelde inanmam. bu da benim prensibim:)
secretgarden Üye
ben bayanım erkek değilim o yüzdende sizde hak verirsinizki kendimi deşifre etmek istemiyorum..
ama bende bazen giderim yada yazmam diyorum mesela çünkü çok alınganım hemen küserim:)
herkesin yapısı farklı olabilir benim gibi alıngan insanlarda vardır muhakkak buda ondan kaynaklı bişey diye düsünüyorum bide herkesin fikirleri tabi birbirinden farklı olacak bu çok normal ama hersey saygıyla olduktan sonra gerisi hallolur bi şekilde burdaki bazı arkadsların ve benim yazılanların silinmesişne üğzüldüğümüzü sizde anlamaya calsın lütfen ozaman yazma sevkimiz kırılıyo.. biliyorum konuyu çok uzattım bu konu baya baya güme gitti konu sahibi konusunu okuyunca ne yapcak acaba:)))))))
Gökhan Dokuyucu Üye
tabii bayansanız deşifre etmeye gerek yok ancak bu site çok sancılı evrelerden geçti çoğu kişi bayan nicki alıp ortalarda cirit attı paronoya yapmamı mahsur görün o yüzden.
alınganlık olabilir ancak burası sanal ortam bu kadar ciddiye almamak gerek.
hobimizi fobi etmeye gerek yok diye düşünüyorum:)
secretgarden Üye
valla daha önce erkek olup bayan nicki alanlar oldu diyosunuz neden böyle bişey yaptıklarını bilemiycem erkek olsaydım bunu samimiyetle söylerdim
alınganlık mevzusuna gelince bu yapı meselesi dediğim gibi ve ben biraz bu konuda cok kaprisliyim yalan söyleyemem hani can cıkar huy cıkmaz derler ya öyle bişi işte:) oyüzdende sanal yada reel farketmiyo
sakalli0727 Üye
Gökhan Dokuyucu;161013 wrote:Devamlı bizi tehdit edercesine bazı arkadaşlar bak böyle olursa bak şunu yapasrsanız yok bu böyle olursa vb.. durumlarda ben giderim diyor. sence bu güzel bir laf mı? Sizi tanımıyorum kız mısınız erkek misiniz onu da bilmiyorum çünkü isimden yazmayanlara ve görmediklerime genelde inanmam. bu da benim prensibim:)
sen yaparken suc degil biz dedigimizde sucmu oluyor gökhan
gecen sen bana demedinmi bir daha senin mesajlarina yazmam artik
gecen secret gardene demedinmi gizemlilere yazmam ben
gizemli huziye kac tane konu actin peki, bu ne perhiz ne lahana
bayan illa sana aciklamak zorundami kendini .zorunda degilse zorundaymis gibi hissettirtmek de neyin nesi.zaten tek bayan üyemiz.her gelen bayana böyle yapiyorsunuz o zaman .
hani herseyi ben bilirim demekte pek hos degil.yanli$indan dönmekte güzel
sana kirginim hala yanlislarini dogru gibi göstermeye calistigin icin.kc defa dedim özelden gökah kalp kirma diye ama herkes okuduktan sonra silmissin bisey ifade etmez.geregi yok bildigin yolda ürü.
birdaha yazmam konusunu 2 yerde kullandim ben ayrica.bir bu konuda birde menzile gidenleri inek ettikleri konuda islamla dalga gectikleri konusunda.ve eger ki o uyari dikkate alinmasaydi gercekten de yazmazdim ben bu tip yazilan yerdeki arkadaslarla sanal bile olsa ayni karede yer almak istemem.ama arkadaslar senin gibi inat etmediler hatalarini anladilar
Gökhan Dokuyucu Üye
ben senin konuna yazmam dedim siteye değil.
ben secredgardena kimliğini açıkla demedim ben nickle yazıp kızım diyenlere inanmıyorum dedim.
hasan abi kalp kıran kim olduğunu allah biliyor boşver gerisini.
sen bu forma yazdığın sürece bende yazarm istersen bu tartışma bitsin.
ayrıca ben birşeyi silmedim.
huzi olayı ayrı nerden biliyorsun benim huzi olmadığımı yada huziyi tanımadığımı.
bence kendinde de biraz suç ara.
sakalli0727 Üye
neyse gökhan seni seviyorum ben konu kapansin
Gökhan Dokuyucu Üye
bende seni seviyorum abi:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim