Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

yaşanacak yer

Görüntülenme: …

boroboro Üye
müslüm abi haksızlık var..gökhan abisinin yazdıgı yazı hala duruyor...ama bizim tepki yazılarımız silinmiş...
secretgarden Üye
akhenaton;160898 wrote:sinirlenmeye hiç gerek yok arkadaşlar. böyle vakalar olur, normaldir. benim de bu konudaki mesajlarım silinmişti, ama çok fazla irdeleme gereği duymadım, elbette benim de hoşuma gitmedi ama sitenin huzuru için silinmiştir diye susmayı tercih ettim.
Hem farzedelimki birileri birilerini sevdiği için silmiş olsun, yani sizin dediğiniz gibi nizipli_mehmet kardeşim gökhanı korumak için silmiş olsun, ne yapalım canı sağolsun :))
çok fazla üstüne gitmeye gerek yok, ''kardeşim birdaha hakaret ve küfür olmayan mesajlarımı silmezsen seviniriz'' deyin bu yeterli. eminimki birdaha silinmeyecektir. hangimiz hata yapmıyoruz ki?
hadi herkes hayalen tokalaşıp, sarılıp barışsın :) kimse kimseye dargın kalmasın, kimse kimseye böyle küçük sebeplerden dolayı buğzetmesin..
Biliyorsunuz buradaki herşey Nizip ve Nizipliler için...........

akhe abi valla kimseye ne sinirliyim nede kızgınım sadece ilk mesajıma okadar emek verdim yazdım elestirilerimi yaptım ve sebepsiz yere silinince biraz demoralize oldum ama önemli değil artık inanın...
boroboro Üye
...herkesin fikrine saygı...
akhenaton Üye
konu tatlıya bağlanmıştır. konuya kaldığımız yerden devam edelim mi:)
sakalli0727 Üye
akhenaton;160911 wrote:konu tatlıya bağlanmıştır. konuya kaldığımız yerden devam edelim mi:)
tabi devam edelim
disardan gelen birisinin ilk gözüne batan $ey $unlardir bence
1.bir bayan görünce gencinden orta yaslisina hacisindan hocasina hepsi agzini ayirip bakiyor
2.yabanci plakali arabanin icindekini görmek icin egilcek gibi oluyorlar.
3.yanlarindan bir bayan gecerken; genc erkekler agza alinmayacak kelimeler kullanip sesli sekilde gülüyorlar.gecen bayana ,laf atma gibi laf vuruyorlar
4.motor sayisinin fazlaligindan rahatsiz oluyorlar,trafik kurali ihlalleri de isin cabasi
5.özellikle genclerle bir yabancinin muhabbetinde ,genclerimiz kavga ediyor gibi konusuyor,sakinlik mütevazilik bilmiyorlar
6.firindan alinan ekmeklerin halaa gazete kagidina sarilip verildigine tanik oluyorlar
7.cevre temizligi konusunda halkin cok pis oldugunu görüyorlar
8.hangi muhabbette olursa olsun, zenginin, arabasinin malinin lafinin konusuldugunu cekememezlik ve dedikodu oldugunu görüyorlar
9.bir insani elestirirken dozaji asip küfrediyorlar.dinleyen yabancinin ilk düsündügü>>benimde arkamdan küfreder mi oluyor
10.tarihe bakarak ,tarihimizle hic ilgilenmeyen vurdumduymaz bir toplum oldugumuzu düsünüyorlar
kimse bana heryerde böyle demesin.heryer öyle olsa bile en azindan biz olmayalim öyleyse.
boroboro Üye
herkesin fikrine saygııı...
Gökhan Dokuyucu Üye
ya iki gün siteye giremedim işlerden dolayı benim için arkamdan atıp tutuyorsunuz.
mehmet beni kollamak için burdaki yazıları silmemiş niye böyle ön yargılı oluyorsunuz.
ben orda kimseyi hedef almadım sakallıya da yazdım özelden o ok dedi helalleştik niye hala burda bunu dile getiriyorsunuz.
bizim yetkilerimizi sorgulamak size düşmez bir kere. ben hiç bir zaman yetkimi kötü amaçla kullanmadım. ve hiç bir zaman yetkimle de övünmedim. Ne de olsa sanal birşey bu.
borboro kardeş ne yapmaya çalışıtığını anlamadım biz olayı sakallı ile halletmişiz sen niye araya giriyorsun.
ha birde yazmam yazmıcam gibi yazılar devamlı yazıyor. kardeşim yazma biz kimseye burda zorla yaz demiyoruz. ve yazıyoruz diye cebimize parada girmiyor.
site adminin yada yöneticilerin malıda değil kimse hakta iddia etmiyor neden böyle kelimeleri telavvuz ediyorsunuz.
Bakın benim de mesajlarım siliniyor ben hiç ses çıkarmıyorum demekki bir bildikleri var silenlerin bir art niyet aramam o gün orhan abim editledi yazımı ben ses çıkarmadım o benim abim benim iyiliğimi düşünmüştür dedim ve bir alınkanlık yapmadım yapmamda.

Lütfen ne söylüyorsanız açıkça söyleyin.
Öyle birkaç yazı yazmakla vazgeçilmez olmaz kimse gitmek isteyen varsa gitsin dillendirip sitenin huzurunu bozmayın. haa ben gidin demiyorum o sizin bileceğiniz iş.
Gökhan Dokuyucu Üye
boroboro;160913 wrote:bunlarıda biri ifade edince dervişin fikri neyse zikri o olur diye tepki gösterirler....sanki kendileri evliya...bunu yapan ları hiç görmüyolar..şahit olmuyolar...
sen beni tanıyor musun?
tanımadığın biri hakkında böyle birşey yazarak hakkıma girmiş olmuyor musun?
sakalli0727 Üye
özrün kabahatinden büyük gökhan kardesim.yazdiginda editlemen gereken cok yer var.
boroboro Üye
herkesin fikrine saygı....
boroboro Üye
herkesin fikrine saygı.....
Gökhan Dokuyucu Üye
ben yazdıklarımın arkasındayım.
isteyen editlesin umrumda olmaz öyle sorunda yapmam.
ancak hasan abi insanları kırmadan birşeyleri anlatmak gerek öyle pat diye forma yazıldığı zaman kalpler kırılıyor. benim sana kalbim kırılmadı sadece şaşırtım. yine benim hakkım sana helal olsun.
yine benim hasan abimsin.
ziya_eren27 Üye
:D:D:D şuan diyeceksiniz neden gülüyosunuz???
böyle yazıları ben siteye yazılamasından yana degilim özel mesaj dıye birşey var eger rahatsız oldun yada fikir rahatsızlıgı yazarsın aslı varmı yokmu ama kimse kimsenin günahını almasın ben burda hic kimsenin tarafında degilim sadece siz böyle mesajları okuyunca site daha cok iyyiyemi gider kötüyemi bu soruya cevap verecek kim var ??
Gökhan Dokuyucu Üye
borboro kardeş ya sen çok zekisin yada bizi kör sanıyorsun:)
böyle maddelerle haklı çıkılmaz.
sakalli0727 Üye
bak gökhan helallesdigimiz konu bile silinmis.bende sana hakkimi helal etmistim son yazimda.fakat özelden halletmek varken buraya tasmasi hos olmadi.send ebenim kardesimsin.ne yani burda kalp kirmisiz diye yine sana sarilmiycakmiyim gördügümde.
ama kalp kiriliyor ben sana ilk o cümlede özelden rica ettim dikaatini cekerim.gökhanim o cümleyi sil dedim.o konunun arkasinda yazdigin yazinin bana geldigini bilmeyecek kadar ***** degilim yani.
boroboro Üye
........herkesin fikrine saygı...
akhenaton Üye
hani sakin olacaktık?
Gökhan Dokuyucu Üye
ben burda tarışmayı istemedim aslında özelden halletmeye de çalıştım ancak olmadı sonunda buraya yazdım.
aslında tartışma kültüründe biri hep ezilir ben bunun taraftarı değilim birbirimize yanlışımızı diyelim ve yanlış yapan hazmetsin.
silmedim niye silmedim ben onu genel yazdım.
yinede diyorum ben nizip gençiyim ben öyle davranışlar yapmıyorum arkadaş çevremde yapmıyor.
eğer yapanlar varsa tüm nizipe mal etmek yapmayanların hakkına girmektir.
yine diyorum o laf hasan kardeşime değil!
borboro kardeş seni tanımam etmem sende beni tanımazsın önce tanışalım sonra tekrar yaz.
ziya_eren27 Üye
arkadaşlar sizin yüzünüzden site cökecek yeter ama:))))
olan olmuş haklıyı haksızı arayacagınıza önce yazıyı nereye yazdınıza bakın bence soruma cevap verecek kimse yok galiba site böyle daha renkli oluyo devam ozaman sizlere saygılarımla ????
sakalli0727 Üye
yav amannnnnn neyseee kimse kimseyi kirmasin.
gökhan sende
isterseniz gidin kimse vazgecilmez degil...
siteyi rahat ettirin
bizim yetkilerimizi sorgulamak sizemi düstü diye
biz parami kazaniyoruz isterseniz yazmayin ... falan diye
biz de para almiyoruz yaziyoruz diye hersey para gözüyle bakmamak lazim
orta yere yazma...kimsenin gururunu kiramassin.
o yazdiklarin yanlis diye özelden belirtmistim sana.peki neden hala silmedin?
ve hic düsündünmü nicin her zaman 10 binin üzerindeki üyeden en fazla 15 kisi nikli online oluyor?
acaba herkesede böyle sert üsluplami davraniyorsunuz
boroboro Üye
ben yazmayacam dıyorum ..çünkü vazgeçilmez değilim ve para kazandırmıyorum..gerçek ortaya çıktı...:)
sakalli0727 Üye
neyse ya gökhanda aslinda cok efendi bir insandir.bugünlerde gergin bekarlik baisna vurmustur:))neyse gökhan o kisimlari bi zahmet sil kardes.en son belirttigim yerleri insanlari gercekten kirmis oluyorsun.dervisin zikri kalsin yine ben samimiyetine inaniyorum
Gökhan Dokuyucu Üye
eyvallah abi sevindim inanmana.
borboro kardeş ben dedim ki kimse burdan para almıyor senin yazdığına bak hele:)
hangi birimiz para alıyor yada siteye para kazandırıyor.
biz burda gönül işi yapıyoruz. karşılıksız ve çıkarsız.
boroboro Üye
neyse konumuza dönelim..mehmet gelir siler hepsini zaten birazdan....:)
secretgarden Üye
gökhan senin bir art niyetin oldugunu sanmıyorum kesinlikle her cümlen güzelde kimse bizim yetkilerimizi sorgulayamaz demen olmamıs benim ilk msjım konuyla alakalı olduğu halde güme gidiyosa ben bunu sorgularım(sadece admin bey hariç onu asla sorgulamam çünki ona çok güveniyorum bişi yapmıssa dogrudur derim ve burdan yazılarından tanıdığım kadarıyla çok beyefendi çok saygın bi insan:) bide demişsinki kimse vazgecilmez değil kimseyi zorla tutmuyoruz gitmek isteyen gitsin demişsin bence bu kırıcı bi cümle olmus sence olmamısmı?? kendi içinde bunun özeleştirisini yap lütfen..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim