siteyi google da buldum gerçekten niziple ilgili çok güzel yazılar okudum çok sevindim hemen üye oldum.
böyle bir ortamı hazırlayan kişilere teşekkürü bir borç bilirim.
bende niziple ilgilli çok şey biliyorum elimden geldiği kadar yazmaya çalışacağım.
nizip bir kültür cenneti gerçekten.
Site ve Üyeler Hakkında
Selamlar Arkadaşlar
Hoşgeldiniz.
Yazacaklarınızı merakla bekliyoruz
hoşgeldin mgyc...
ben mustafa nikin anlamı var çok uzun bende kalsın ilgin için teşekkürederim senin isminin anlamı nedir?
mesajlarımı neden göremiyorum?
hoşgeldiniz ben sitenin en genç ve en yakışıklı üyesiyim adım mustafa
nizip.coma hoş geldin..
öyledir evet :)mavi_şahin;160190 wrote:hoşgeldiniz ben sitenin en genç ve en yakışıklı üyesiyim adım mustafa
hşg kardeş aramıza ,
hosgeldiniz aramiza.
umarim selam veripte bir daha yazmayanlardan olmassiniz sizde
ben hakan 28 almanya evliyim ya siz ?
slm arkadaşlar herkeze hayırlı sabahlar bugün izmirde güzel bir hava var soğuk değil.
meteoroloji bültenini dinlediniz :) bir de trafik hakkinda detayli bilgi alirsak abi ,iyi olcak:)Mustafa Kökoğlu;160240 wrote:slm arkadaşlar herkeze hayırlı sabahlar bugün izmirde güzel bir hava var soğuk değil.
hehhehehehehe senin ve senin büyüklerin için seve seve veririrm ayıpsın
A.s. mgyc Hoş geldin.
hoşgeldiniz foruma katkılarınızı bekliyoruz..
Sevgili mgyc hoş geldiniz.biraz kendinizden bahsedermisiniz niziplimisiniz eğer nizipli iseniz nerde oturuyordunuz yaşınız kaç.belki tanıyorumdur sizi.
mustafa bey merhaba
Merhaba safiye hanım hoş geldiniz
Arkadaşlar özalkan sineması hala duruyormu.onun önünde bekleyen rahmetli mesut vardı.birgün kimin filmiydi tam hatırlamıyorum şimdi dünya diye bi filimdi şimdi rahmetli bi başladı dünya filmi, dünya filmi diye sora başladı yalancı dünya k... dünya diye bide sırtında gezdirirdi filim tahkasını vaybe ne günlerdi o günler kimsede yazmıyor sanırım benden başka.
siz izmir desiniz herhalde
Hoş geldiniz, katılımcı olmanız dileğiyle.
Biri ogünlerdeki hatıralarını yazsa, bize anımsatsa, alnından öpecem ama herkes birbirinden bekliyor.Mustafa Kökoğlu;160314 wrote:Arkadaşlar özalkan sineması hala duruyormu.onun önünde bekleyen rahmetli mesut vardı.birgün kimin filmiydi tam hatırlamıyorum şimdi dünya diye bi filimdi şimdi rahmetli bi başladı dünya filmi, dünya filmi diye sora başladı yalancı dünya k... dünya diye bide sırtında gezdirirdi filim tahkasını vaybe ne günlerdi o günler kimsede yazmıyor sanırım benden başka.
beni öptüün yok.artik yüzsüz olcam bu ne ya:)) o kadar konu yazdik admin degil alnimizdan öpmek iyi yazmissin bile dememis:)))admin;160424 wrote:Biri ogünlerdeki hatıralarını yazsa, bize anımsatsa, alnından öpecem ama herkes birbirinden bekliyor.
A S hosgeldin foruma katkilarini bekliyoruz
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.