Düşman bir olmuş savaş stratejisini değiştirmiş...Hıımmmmm...Evet Huzi yalnız kaldın ama yüreğin mangal gibi...Hadi bakem...Savaşı başlatıyom...Sen bittin felsefe abiiiiiiiiiiiii...
ya anlamadığım neden herkes huzinin kim olduğunu sorguluyor. böyle yaparak adam kendisiniz çok merak edilen biri sanıyor :). boşverin o kadar üye var onlara bakın. böyle yapa yapa huziyi gözümüzde büyütüyoruz :)
mahmut;159445 wrote:ya anlamadığım neden herkes huzinin kim olduğunu sorguluyor. böyle yaparak adam kendisiniz çok merak edilen biri sanıyor :). boşverin o kadar üye var onlara bakın. böyle yapa yapa huziyi gözümüzde büyütüyoruz :)
Ne oldiiiii...Rengin soldiii....Üzülme canım üzülme senide popiler ederiz...Sen huzi amcanın şefkatli kollarına aman pardon konularına gel... Resim kaynağı
fsoyarik;159495 wrote:Huzicik hala kalbin yaralımı arık avatarının yara yerine bir gül koysan üzülüyorum.Selamlar
Canım abim..Bu avatar 2005 yılından beri benimle özdeşleşti...Kimi itti,kimi kalktı,kimi sevdi..Kimi hakaret etti..Kimi dalga geçti,kimi ağır yazdı..2005 ten beri bu dağ ne karlar gördü..Ama itiraf etmek gerekirse herkesi çok sevdim,ve asla kimseden nefret etmedim...Bu avatarımda kalbi yaralı görünüyosam,filistin içindir..Keşmir içindir..çeçenya içindir...Özyurdunda garip öz vatanında parya olan içindir...Allaha şükür kişisel menfi ve nefsi bişey için değil...Siz rahat olsun güzel abim...Bu arada sizi çok seviyorum ama niye sevdiğimide bilmiyorum...
İki sahabi medinede bir biri ile tarışırken diger sahabiler arayı yatıştırmaya çalışırken allah resulide a.s oradaymış.peygamerimiz. Siz o iki kişiyi kendi haline bırakın onlar ruhlar aleminde ikende tartışırlardı buyurmuş. Sevgili huzi biz bir birimizi ruhlar aleminde sevmişiz degerli ve kıymetli dostum güzel insan.Selamlar
FSOYARİK abim bişeye dikkat ettinmi...? Felsefe abimin açtığı konunun içeriği ile akabinde gelen mesajların zıtlığına bak...Ben demiştim sana savaş açtım felsefe abi demiştim...Nasıl ama...Konusu darmadağın oldu..iyimi...
Aslında senin kimligini yani suretini degil yüregini ögreniyorlar senin gerçek kimligini ögreniyorlar ne güzel. Zaten insan dostunu CAMDAN degil CANDAN severse hayat bir başka güzel olur.Selamlar
elbette biri camdan değil candan sever. ama bu kişi kendisini göstermeliki karşı da sevsin. malum sanal ile gerçek ayrı ayrı yerler. sanalda insan başka bir insan olabiliyor.
anlamadığım kendini açıklamamak ile neyi istiyorsun. ki bana sorarsan seni hiç merak etmiyorum. sadece üyeler gözünde büyütor bence :)
Mahmut bey,Mecnuna , yazık degilmi bu leyla için kendini harap edersin,gel sana leyladan dah güzel daha zengin daha soylu soplu birini alalım vaçgeç kendini harap etme derler.Bunun üzerine mecnun cevap verir. Ben der şarap içiyorum aşk şarabı. Ha tahtadan ha camdan ha susaktan hada gümüşten veya altından bir bardakta içmişim ne fark ederki ben içindeki şaraba talibim der.Selamlar
mahmut;159524 wrote:elbette biri camdan değil candan sever. ama bu kişi kendisini göstermeliki karşı da sevsin. malum sanal ile gerçek ayrı ayrı yerler. sanalda insan başka bir insan olabiliyor.
anlamadığım kendini açıklamamak ile neyi istiyorsun. ki bana sorarsan seni hiç merak etmiyorum. sadece üyeler gözünde büyütor bence :)
Haaa evet belli...Bu konuya yazdığın kaçıncı mesaj.....Hehehehehehehe...Bak bebişim Huzi amcan böyle tongaya düşürür adamı,hatta hiç farkında bile olmasssın... :D