Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

Sitede arama teknikleri

Görüntülenme: …

admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Birkaç çeşit arama sistemi kullanıyoruz ve aralarında görüntü farkı çok az.

1 - Google arama motorunun nizip.com'dan indekslediği 90.000 sayfa arasında arama yapılıyor. Bu aramalar yine site içerisindeki bir sayfada linkler halinde size sunuluyor. (Misafirler için)

2 - Diğeri ise sitenin kendi arama sistemi ve kendi indexleme tekniklerini kullanıyor.
  • Üstte üyeler için hazırladığımız bu sistemi görebilirsiniz.
  • Bu sistemde başlıklara veya mesaj içeriklerine göre arama yapabiliyorsunuz.
  • 3 harften eksik olmamak şartı ile her kelime aranabiliyor.
  • Arama sırasında ? ve * karakterlerinide kullanabiliyorsunuz. Buda daha hassas veya daha detaylı arama yapabilmenizi sağlıyor. Örnek ( Nizip*) veya (Nizip) farklı sonuçlar verir.
  • Yine bu kapsamlı sistemde tüm forum, rehber ve Kütüphanede diye üç farklı alan içerisinde arama yapabiliyorsunuz.
3- Her kategori içerisinde Bu Kategoride Ara seçeneği mevcut.
4- Her Konu içerisinde Bu Konuda Ara seçeneği mevcut.
5- Galeride de benzer arama sistemleri mevcut.
6- Google arama motorunda arama yapabiliyorsunuz, ki bununlada nizip yazmadanda birçok sonucun nizip.comdan indexlendiğini göreceksiniz. Google'da Niziple ilgili daha net arama içinse başına site:www.nizip.com yazmak yeterli olacaktır.
müslüm akpek Üye
Güzel bilgiler bundan sonra aradığımı bulurum artık.
doganesmeray Üye
verdiginiz bilğiler için teşekkürler adminim..
sakalli0727 Üye
okusamda anlamiyorum bu isleri ben .en iyisi manuel arama-elle ariyorum tek tek :)
nizipli_mehmet Üye
bunları yapamam dıyorsanız eger konuyu kim açtıgını bılıyorsanız kısının profılıne gırerek açtığı konulara bakabılırsınız veya sız daha once o konuya mesaj yazdıysanız kendı profılınızden kendı yazdıgınız mesajlarada bakabılırsınız...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim