Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Gerçek müslümanlığın vebali;

Görüntülenme: …

tytyhgtyhgh Üye
Son günlerde yeniden İsrail tarafından mazlum Filistin Müslümanlarına başlatılan
katliamı, açıkça görüleceği üzere sadece Türk milleti hem en sert şekilde kınamakta, hem de
bu saldırganlığı önlemek için diplomatik ataklar başlatmıştır.Bu sitede gençliğin verdiği
heyecan ve fanatizmle her gün milliyetçilerle dalga geçen din bezirganları, nedense İslam
kardeşliğinin diğer arap Müslüman ülkelerce önemsenmediğini dile getiremiyorlar?
getiremezler, çünkü sınırları emperyalist ülkelerce çizilip kendilerine en sadık hizmet edecek
bedevi ailelerine krallık verdiğinden, bütün Arap ülkeleri başkan ve krallıkları başta ABD ve
İsraile göbek bağı ile bağlı kukla devletlerdir.Nüfusu sadece 15.000.000 olan Siyonist İsrail’e
karşı 300.000.000’u aşan Müslüman Araplar birleşse tükürükleri ile boğacakları bir düşman
karşısında çaresiz, hatta kimi arap ülkeleri bu durumu keyifle görmezden geliyorlar.Çünkü
Hamas olaki ülkelerinde kendi rejimini getirip halkının hanedanlıklarını alaşağı etmesinden
korkuyorlar(?) Sitemizde her olayı siyasi İslamcı gözlüğü ile savunan arkadaşlara itidal
tavsiye ederek şu gerçekler üzerinde düşünmelerini tavsiye ediyorum;
Partiler hitap ettiği tabandan oy almak ve kazanmak için söylemde farklı ama iktidarda
farklı icraatlar yapabilirler.Mesela israil’in toprağı az olduğu için, hava kuvvetleri
pilotlarının Erbakan hükümeti döneminde yapılan bir anlaşma gereği onların Konya Hava
üssünde eğitildiğini, Ecevit hükümetinde alınan füze anlaşmasını Tayip Erdoğan’ın iptalini
istemesine rağmen 2008’de yeniden 167.000.000 USD Füze alım anlaşmasının yapılmasını,( ABD’deki Dünya Musevi Örgütü çatısı olan AJC kuruluşunun sadece Musevilere verdiği ’’Cesaret nişanı’’ alan yegane Müslüman R.Tayyip Erdoğan'dır.Bunun yanında, ateşkesin bozulmasından önce Olmert'in Ankara'da Başbakanla yaptığı görüşmede saldırıyı söyledikleri ancak tarihini söylemediklerini bizzat İsrail Ankara büyükelçiliğce açıklandı ve bu Başbakanlıkça yalanlanamadı(?) Haa, bir de unutuyordum; BUgünkü parlamentoda ABD dostluk gurubuna 368, İsrail dostluk grubuna 360 milletvekilimiz üye iken timsah gözyaşı döken milletvekillerimizden sadece 60 kişi Filistin dostluk gurubuna üye.Milletvekillerimizin çoğunluğu ise AKP'li olduğuna göre İsrail ve ABD dostluğu inancın önüne geçmiş olmuyormu? Bu dostluk guruplarına kimlerin üye olduğunu sayın milletvekilimiz Mehmet Sarı'dan öğrenebiliriz mesela!.. Dünyadaki bütün katliamların sorumlusu büyük şeytan ABD’nin BOP projesi eşbaşkanı R:Tayip
Erdoğan’a en İslamcıların oy vermekle kalmayıp, AKP’ye oy vermeyeni dinsizlikle ithamı,
bazı vakıfların AB ve ABD (özellikle CIA bağlantılı) oralardan yüklü bağışlar alarak,
ülkemizde Vatikan misali Ilımlı islam kurmak hayallerine hizmet etmeleri, bunlardan sadece
Ensar Vakfı AB fonlarından 2008 yılında13.063 EUR, ABD büyükelçiliğinden 129.400 USD
Hibe aldığı bizzat vakıflardan sorumlu devlet bakanı Hayati Yazıcı tarafından açıkladı.
İsteyen Müslüman ABD’nin bu hibeleri islama hizmet için verdiğini iddia etsin ama iyilik
için verdiyse kimse ABD ve İsrail katliamına sahte gözyaşı dökmesin! Gidip Gazze’de
savaşamayız ama kendi nefsimize hakim olup ömürboyu İsrail ve ABD mallarına boykot
uygulayabiliriz.Kısaca anlayacağımız siyasi partiler ve diğer sivil örgütlerin söylemi ve
yaptıkları her zaman aynı olmayabilir, ideolojik gözlükle her olayı toptan savunmak ve bazı
kişileri azizleştirmek ancak kendi görüşleri olmayan fanatiklerin işidir.Yıllar geçtikten sonra
aldatıldığını anlamak neye yarar? Bu kadar istismar ve akan kanların hesabı, siyasi kaygılarla
körü körüne işbirlikçi zihniyeti savunmak vebalini alanlar alsın.
Not:CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu iki gün önce AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ’a giderek İsrail’in TBMM tarafından kınanması için ortak teklif sunmayı öneriyor. AKP’li Grup Başkanvekili’nin cevabı şu oluyor: “Bize kınama için yukarıdan izin yok...”
Yukarıdan izin yok derken sakın Yaradan'ı kasttiğini sanmayın, Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan'ın izin vermediğini anlayın ve böylelikle TBMM'den İsraili katliamları için kınama kararı alınamıyor(?) Sitede anlı şanlı sözde islamcılar sus pus oldular?!!!
mehmet karakaş Üye
Eline sağlık Mahmut abi.
müslüm akpek Üye
Mahmut bey yazdıklarınız okuyunca gözlerime inanamadım, ya ben sizi yanlış tanımışım yada fikirleriniz tamamen değişmiş, sanki yazıyı müslüm akpek yazmış, bu yazdıklarınız sizin samimi fikirlerinizse ilk tanıştığımızda boynunuza sarılacağım.
tytyhgtyhgh Üye
müslüm akpek;158252 wrote:Mahmut bey yazdıklarınız okuyunca gözlerime inanamadım, ya ben sizi yanlış tanımışım yada fikirleriniz tamamen değişmiş, sanki yazıyı müslüm akpek yazmış, bu yazdıklarınız sizin samimi fikirlerinizse ilk tanıştığımızda boynunuza sarılacağım.
Arkadaşım, beni tanıyan bilir.Hayatım boyunca zigzag çizmeden inancımı bağımsız olarak savunuyorum.Göbeğim hiçbir siyasi partiye bağlı olmaksızın katıksız bir Türk milliyetçisiyim.Şükür maddiyata değer vermediğimiz için, bir dönem lekesiz siyaset yaptık.Siyaset dini görüş gibi savunulmamalı.Yorumlarımda sadece milletimin çıkarını savunmak, dini inancı istismar eden sahte
yobazlara mücadele vardır.
müslüm akpek Üye
Şimdi benim tek istediğim Tayyip erdoğanın aldığı o cesaret madalyasını aynen o Yahudilere iade etmesidir, çıkıp mikrofonlara sahte konuşmalar yapacağına o madalyayı iade etse inanın çok daha etkili olacaktır ben Tayyip Erdoğanın konuşmalarını asla samimi bulmuyorum
sakalli0727 Üye
cok güzel aydinlatici konulara deginmissin polen amca.bizi bir nebze kendimize getirmissin.benimnde herhangi bir parti taraftari degilim.ben devletciyim,devletimin cikarina ne uygunsa onu yapilmasindan yanayim.
egerki devletimiz amerikayla isbirligini gerektiyorsa onu yapmali,egerki israille ne gerektiriyorsa onu yapmalidir.
ziraa sizde demissinizki araplar bile kendi halklarindan olan filistine sahip cikmiyorlar.o zaman nicin cesaret madalyalari geri verilsinki.yapacagimiz kücük bir ters hamle bize ilerki zamanda ters olarak geri dönmezmi.herkesin yaptigi gibi timsah gözyasi dökmek en güzelidir devletimiz acisindan.cünkü bize ilerde yapilacak bir yaptirimdan, arap ülkelerinin umuru olmayacak.tipki biz abdye siniri acmamakla teskereyi redderek kendimize zarar verdik.ama ki hic bir arap ülkesi bize tessekür etmedi
ayrica bizim kac komsumuz var. .hangisi dostumuz?iranmi irakmi ermenistanmi yunanistanmi bulgaristanmi gec karsiya ege denizindeki rumlarmi :
BIZ DEVLET OLARAK ABDYLE ISRAILLE ISBIRLIGI YAPMAYIPTA KIMLE YAPMALIYIZ.RUSYAYLAMI yapalim.dünyada 3 büyük güc var. rusya amerika birde iran
rusyayla isbirligi yapamayiz.cünkü onlarin devlet kurulusundaki en büyük hayalleri sicak denizlere acilmak bu da bogazlardan yani canakkaleden geciyor.kisacasi topragimizda kuruluslarindan beri gözleri var
iranla isbirligi yapamayiz cünkü irani dünyada kimse sevmiyor arablar buna dahil.iranin yillarca pkkyi besledigini unutmayalim.ayrica dost olsak bile bazi atatürkcu gecinenler hemen basliyacaklar türkiye iranlasiyor diye.seriat ´gelecek korkusuyla falan saldircaklar
bu durumda en büyük isbirlikcimiz amerikadir.amerikayla isbirlik icinde olmamiz diger ülkelere bu bize düsman ülkelere gözdagi nitelinde oluyor.amerikanin topragimizda gözü yokmu sanki diyceklere sadece sunu diyeyim bizler ne güne duruyoruz.bizlerki geliboluda onlarin dedelerini telef ettik.(yeni zelandalilarda amerikanin bir parcasi sayilir)
kisacasi biz turkiye olrak buyuk bir gücle ibirligi yapmak zorundayiz.ve en uygunu amerikadir.
mehmet karakaş Üye
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.Bunu anlamamız gerek.Bizim dostumuz ne Amerika nede digerleri.Bizim tek hedefimiz Turan olmalı.
sakalli0727 Üye
mehmet karakas;158269 wrote:Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.Bunu anlamamız gerek.Bizim dostumuz ne Amerika nede digerleri.Bizim tek hedefimiz Turan olmalı.
birakmaliyiz artik bu turancilik ideallerini.o eskiden kalkan kilicla savasilirkendi.
simdi uzay cagindayiz.hem turancilik ideali artik ne kadar ses getirirki.bütün türki cumhuriyetler ya rusya yanlisi yada abd.
bizde strajemizi belirlemeliyiz.camiyle kilise arasinda kalmis beynamaz gibiyiz yillardir.bu idealler ve din yüzünden
amerikaylami isbirligi yapalim aman imanimiz gitmesin.falan filan diye diye beynamaz olduk
tytyhgtyhgh Üye
sakalli0727;158267 wrote:cok güzel aydinlatici konulara deginmissin polen amca.bizi bir nebze kendimize getirmissin.benimnde herhangi bir parti taraftari degilim.ben devletciyim,devletimin cikarina ne uygunsa onu yapilmasindan yanayim.
egerki devletimiz amerikayla isbirligini gerektiyorsa onu yapmali,egerki israille ne gerektiriyorsa onu yapmalidir.
ziraa sizde demissinizki araplar bile kendi halklarindan olan filistine sahip cikmiyorlar.o zaman nicin cesaret madalyalari geri verilsinki.yapacagimiz kücük bir ters hamle bize ilerki zamanda ters olarak geri dönmezmi.herkesin yaptigi gibi timsah gözyasi dökmek en güzelidir devletimiz acisindan.cünkü bize ilerde yapilacak bir yaptirimdan, arap ülkelerinin umuru olmayacak.tipki biz abdye siniri acmamakla teskereyi redderek kendimize zarar verdik.ama ki hic bir arap ülkesi bize tessekür etmedi
ayrica bizim kac komsumuz var. .hangisi dostumuz?iranmi irakmi ermenistanmi yunanistanmi bulgaristanmi gec karsiya ege denizindeki rumlarmi :
BIZ DEVLET OLARAK ABDYLE ISRAILLE ISBIRLIGI YAPMAYIPTA KIMLE YAPMALIYIZ.RUSYAYLAMI yapalim.dünyada 3 büyük güc var. rusya amerika birde iran
rusyayla isbirligi yapamayiz.cünkü onlarin devlet kurulusundaki en büyük hayalleri sicak denizlere acilmak bu da bogazlardan yani canakkaleden geciyor.kisacasi topragimizda kuruluslarindan beri gözleri var
iranla isbirligi yapamayiz cünkü irani dünyada kimse sevmiyor arablar buna dahil.iranin yillarca pkkyi besledigini unutmayalim.ayrica dost olsak bile bazi atatürkcu gecinenler hemen basliyacaklar türkiye iranlasiyor diye.seriat ´gelecek korkusuyla falan saldircaklar
bu durumda en büyük isbirlikcimiz amerikadir.amerikayla isbirlik icinde olmamiz diger ülkelere bu bize düsman ülkelere gözdagi nitelinde oluyor.amerikanin topragimizda gözü yokmu sanki diyceklere sadece sunu diyeyim bizler ne güne duruyoruz.bizlerki geliboluda onlarin dedelerini telef ettik.(yeni zelandalilarda amerikanin bir parcasi sayilir)
kisacasi biz turkiye olrak buyuk bir gücle ibirligi yapmak zorundayiz.ve en uygunu amerikadir.
Değerli arkadaşım kusura bakma ama mecburen ABD ile işbirliği yapmak kurtuluş savaşındaki gibi MANDACI bir zihniyet ! Devletlerin ebedi dostu ve düşmanı olamaz, günün konjoktrüne göre elbette geçici ittifaklar yapılabilir ama şu unutulmamalı ki, bizim ve dünyanın en büyük düşmanı ABD'deki Evangelist düşünceye sahip küresel sermaye mensuplarıdır.Siz inanıyormusunuz ki, PKK yıllardır bize nasıl dayanıyor? Bu evangelistler de çoğunlukla yahudi sermayesi siyonistlerdir.Siyonizmin asıl hedefi yavaş yavaş Vaadedilmiş topraklar kapsamında yukarı Dicle-Fırat havzası kapsamında bizim Doğu ve Güneydoğunun çoğunluğunu ''Büyük İsrail Devleti'' toprağı yapmaktır.Bu nedenle hedef geçici olarak paravan Kürdistan daha sonra da kendi topraklarına katmaktır.İran bize tehlike olamaz çünkü orada 13.000.000 Azeri Türk'ü yaşıyor ve onlarda bağımsızlığı istiyor.Türkiye dünyadaki bütün Türkleri manevi olarak kendine bağlayabilse dünya durdukça Tam Bağımsız yaşayabilir.Hepimiz vatanımızda ebediyen huzurlu yaşamak istiyorsak hiçbir güce dayanmadan Bağımsızlığı savunmalıyız.Görüşlerini iyi düşünmelisin.Selamlar
sakalli0727 Üye
Polen2734;158276 wrote:Değerli arkadaşım kusura bakma ama mecburen ABD ile işbirliği yapmak kurtuluş savaşındaki gibi MANDACI bir zihniyet ! Devletlerin ebedi dostu ve düşmanı olamaz, günün konjoktrüne göre elbette geçici ittifaklar yapılabilir ama şu unutulmamalı ki, bizim ve dünyanın en büyük düşmanı ABD'deki Evangelist düşünceye sahip küresel sermaye mensuplarıdır.Siz inanıyormusunuz ki, PKK yıllardır bize nasıl dayanıyor? Bu evangelistler de çoğunlukla yahudi sermayesi siyonistlerdir.Siyonizmin asıl hedefi yavaş yavaş Vaadedilmiş topraklar kapsamında yukarı Dicle-Fırat havzası kapsamında bizim Doğu ve Güneydoğunun çoğunluğunu ''Büyük İsrail Devleti'' toprağı yapmaktır.Bu nedenle hedef geçici olarak paravan Kürdistan daha sonra da kendi topraklarına katmaktır.İran bize tehlike olamaz çünkü orada 13.000.000 Azeri Türk'ü yaşıyor ve onlarda bağımsızlığı istiyor.Türkiye dünyadaki bütün Türkleri manevi olarak kendine bağlayabilse dünya durdukça Tam Bağımsız yaşayabilir.Hepimiz vatanımızda ebediyen huzurlu yaşamak istiyorsak hiçbir güce dayanmadan Bağımsızlığı savunmalıyız.Görüşlerini iyi düşünmelisin.Selamlar
iran bize en büyük tehlikedir ellerinde nükleer silahlari var.daha büyük tehlike nedirki ?
ben ebedi dost olalim zaten demiyorum hic bir ülkeyle ama.bide artik bu büyük ortadogu projesi suya düstü.bna artik amerika bile fiyaksko oldugunu biliyor.
artik silah paradir.paranla yerli mali almaya özen gösterceksin parani disariya savurmayacaksin-parasi olan kanunu koyar.para olmasi icinde 5 t var ticaret turizm tasimacilik tarim teknoloji.
su an bize en yakin ülke amerikadir.korkmayin siz onlarin agzinin tadini iyi bilirler elimizin ne kadar agir oldugunuda.kurtulus savasindanda tarihtende.dünyadaki devlet gelenegi olan en eski olan milletiz biz.devletimiz yanli8s yapmiyor amerikayla gecici isbirligi yaparak.hükümetle devleti karistirmazzak bide.hükümet ayri devlet ayriidir.daha bunlari bile bilmeyenler var.ben tayyipci degilim ama herseyide tayyibe yüklemek dogru olmaz
mehmet karakaş Üye
Dilde birlik,işte birlik,fikirde birlik.Türk gençliğinin ülküsü bu olmalıdır.Türki cumhuriyetler Türkiye'den bir kıvılcım bekliyorlar.
Zaten onların en büyük korkusu bütün Türklerin birleşmesi.Onun için başımıza musallat ediyorlar bunları.Artık uyanmalıyız Türki cumhuriyetlerde çok büyük yeraltı zenginlikleri var.Bunlarla birleşmeliyiz.
canelsgorta Üye
bence senin de uyanmak gerek m.karakaş, senin umut bağladığın ülkelerin birliği rüyanda gerçekleşebilir,,boşuna hayal kurma,,,kılıç kalkan ekibi yok artık, israil in filistinde kullandığı silahları okumuşundur...artık emperyalistler böle savaşıyo...
mehmet karakaş Üye
canelsgorta;158515 wrote:bence senin de uyanmak gerek m.karakaş, senin umut bağladığın ülkelerin birliği rüyanda gerçekleşebilir,,boşuna hayal kurma,,,kılıç kalkan ekibi yok artık, israil in filistinde kullandığı silahları okumuşundur...artık emperyalistler böle savaşıyo...

Ne kılıcı ne kalkanı? Heralde beni anlamadınız.
yasmin Üye
sayın polen bey ellerinize ve yüreginize saglık çok güzel bir konuya deginmişsiniz.körü körüne inanlara duyurulur.....
vedatakkas Üye
Sayın Mahmut bey,yazınızı hayranlıkla ve bir solukta okudum.Böyle bir konuya temas ettiğiniz için teşekkürler.amerikan ve israil mallarına boykot fikrinize de katılıyorum.
öncelikle sigara içen arkadaşların amerikan sigarası içiyorlarsa,buradan başlanmasını öneriyorum.
gelelim telekom a,bildiğimiz üzeri,değerli büyüklerimiz tarafından,özelleştirme kapsamında,israil asıllı bir aileye ****** çekilmiştir,hemde bir milletin can damarı olan haberleşme ve iletişim alanı gibi öneme sahip olmasına rağmen.şimdi düşünüyorum evdeki telekom a ait bu hatları kapatsak ne kaybederiz...bence hiç bir şey kaybetmeyiz,zaten şakır şakır dinleniyoruz,daha da iyi olur.
haydi arkadaşlar,boykot başlasın.

herkes aklına gelen,boykot etmemiz gereken malı yazsın,bizlerde uyalum.
selamlar.
alperen27 Üye
polen bey güzel yazmışsınız sayın başbakan almış olduğu ünvanları ve hediyeleri iade etmeli ayrıca yapılan antlaşmalar iptal edilmeli...

birde şöyle düşünelim atalarımız olsaydı şimdi ne yaparlardı yani Osmanlı, bence israilin anasını bellerdi..

Ya RABBİ...Sen KAHHAR İsmi Şerif'in Hakkı İçin Terörist İsraili Amerikayı İngiltere'yi Ve Onlara Destek Veren Tüm Kâfir Ve Münafıkları Senin Düşmanlarını Ve Senin Dininin Düşmanlarını Kahr-u Perişan Et...Sen KADİR'sin Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...

Ya RABBİ ...Mazlumları Mustaz'afları Yetimleri A
çları Zulüm Görenleri Ve Acı Çekenleri..
Filistin'i HAMAS'ı Irak'ı Afganistan'ı Doğu Türkistan'ı
Çeçenistan'ı Tunus'u
Cezayir'i Sudan'ı Vatan'ımızı
Ve Tüm Müslümanları Koru... Ve Onlara Zafer İhsan Et...
Muhakkak ki Senin Gücün Herşeye Yeter...AMİN...AMİN...AMİN....

Tüm Ümmet-i Muhammed'i Dua'larımızda Unutmamak Dileği Ve Duası İle
ALLAH-U TEALA'ya Emanet Olunuz....
tytyhgtyhgh Üye
Değerli arkadaşlar, yazıma verdiğiniz değerli desteğe teşekkürler ederim.Ama ben burada düne kadar İslamcılık adına mangalda kül bırakmayan sadık partizan dostları göremiyorum.İslamcılık ve ümmetçiliği şekilcilik ve gösterişte asgari şarta bağlayan ancak gerekli samimi eylemde ortalıkta görülemeyen sözde islamcıların sessizliğini anlamıyorum.Rabbim onların kalp gözünü açsın.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim