ellerine saglık guzel eserler mustafa , soyluyen abilerimin ve kardeşlerimin diller dert görmesin inş
Nizipden Duyurular Etkinlikler
beni bırakta mustafa abiyi de gençler listesine almışsınız yaw adam 29 unda hayatı yarılamış
Geleneksel C.tesi Çiğ Köfte Partisi 6- Nrt
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
mustafa kardeş paylaşım için teşekkürler.
bundan sonraki çiğ köfte partileride kamera ile görüntülenip bazı önemli anları paylaşılabilrmi acaba burada..
bundan sonraki çiğ köfte partileride kamera ile görüntülenip bazı önemli anları paylaşılabilrmi acaba burada..
ama resimde sen yok mustafacım:D
benbaskan;161656 wrote:ama resimde sen yok mustafacım:D
beni bırakta mustafa abiyi de gençler listesine almışsınız yaw adam 29 unda hayatı yarılamış
o muhterem nefsini alası ile terbiye etmiş bu genç yaşında
bazı videolarda kesilecek yerler var istersen bir gün beraber yapıp atalım;)Mustafa Bilici;161511 wrote:Nizip.com Ã�iĞ�köfte toplantısı on Yahoo! Video
Mustafa emek vermişsin sağolasın, güzel olmuş,ama söyleyenlerde güzel söylemiş hepsinin ağzına sağlık.
Ben teşekkürederim abi.admin;161529 wrote:Mustafa çok teşekkürler. Bu arada nice yıllara :)
tabi gökhan müsait bir zaman bulsam uğraşacamda bi ara bakalım inş..Gökhan Dokuyucu;161782 wrote:bazı videolarda kesilecek yerler var istersen bir gün beraber yapıp atalım;)
köfte sırası kimde ?
videolar ne oldu ?
videolar ne oldu ?
7.parti için konu açalım lütfen:)
cumaliyle tuncay yapacaklar..
Bana ne zaman sıra gelecek.
kimdeyse konu açsın
adminimi kızdırmayın kimdeyse açsın:)
mustafa kardeşim müsaid olunca beni ara videoları montajlayıp atalım.
cuma gününe kadar ara ha yoksa beni bulaman 2 hafta:)
mustafa kardeşim müsaid olunca beni ara videoları montajlayıp atalım.
cuma gününe kadar ara ha yoksa beni bulaman 2 hafta:)
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.