Arkadaşlar bu hafta gelmeyebilirim.Cumartesi Gaziantepde Beşiktaşın maçı var.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
ben orhan abiye sordum bu hafta kimin hele söyle konu açacam diye:)
o da mustafa şahin dedi ona sordum yok benim değil dedi aklıma abdurrahman abi geldi. bak dedim yazıyorum abdurrahman tamam deyince yazdım:)
Ama yinede ikiniz yapabilirsiniz. Sitemizin çiğ köfte hazırlama yasasında küçük bir açık vardı :D
Abdurrahman abi hakkını helal et işte bekarlık insanda akıl koymuyor birde üstüne alesi kpssi eklenince kafam uçmuş:)
ahaa orhan abi gelmez artık köfteye zaten adam ın acıya alerjisi var artık hiç gelmezz
yok yaw gelır orhan abi korkmaz bele şeylerden :D:p
çiğ köfte etsiz olmaz ki çiğ etten geliyor zaten o zaman senın yedıgın kuru köfte olur :)
Geleneksel C.tesi Çiğ Köfte Partisi 6- Nrt
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Ben de geliyorum, çiğ köfteyi fazla yapın.
Valla Mustafa gardaş niye yalan söyleyeyim bende sıra senin biliyordum. Konuşmamız köfte senin, Melengiç kahveside benim olsun diye sözleşmiştik. Gökhan hocam başlığı böyle açınca bende bozuntuya vermiyeyim dedim. Mustafa Gardaş ne farkımız var, köfteyi ha sen yaptırmış ha ben yaptırmışım, yeterki birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmasın. Beni düşündüren Nrt'de nasıl olur kaygısı??? Yani köfte hazırlama sıkıntısı kim yoğurup hazırlayacak :D :D Admin bir araştırsa iyi olacak
Allah razı olsun abi gönüller bir olsun yeter inş.
O zaman aynen devam köfteyi ben halledeyim sen kahveleri...
Eğer alet edavat yoksa leğen falan onlarıda ayarlayalım...:)
O zaman aynen devam köfteyi ben halledeyim sen kahveleri...
Eğer alet edavat yoksa leğen falan onlarıda ayarlayalım...:)
Nrt 5172063 Osman bey :)
Vallahi benim işim değil:)Mustafa Bilici;158143 wrote:Benim bildiğim köfte sırası bendeydi kim değiştirdi ne zaman değişti benim neden haberim yok,Gökhan yoksa bu senin işin mi?:)
ben orhan abiye sordum bu hafta kimin hele söyle konu açacam diye:)
o da mustafa şahin dedi ona sordum yok benim değil dedi aklıma abdurrahman abi geldi. bak dedim yazıyorum abdurrahman tamam deyince yazdım:)
Ama yinede ikiniz yapabilirsiniz. Sitemizin çiğ köfte hazırlama yasasında küçük bir açık vardı :D
Abdurrahman abi hakkını helal et işte bekarlık insanda akıl koymuyor birde üstüne alesi kpssi eklenince kafam uçmuş:)
Gökhan hocam ben ölene kadar sana hakkım her zaman helal ve hoş olsun. Ayrıca konuyu açmanada sevindim. Üyelere mahcup olmakta vardı. Akşam köfte sonrası sana kurşun döktürsek iyi olacak. Kısmetin mi bağlı nedir anlayamadık :D :D :D Bu sefer Nrt inşallah sana uğurlu gelir :D:D:D
Ne önemi varki önemli olan dostluğumuz baki olsun yeter gerisi bahane benim en sevindiğim olay Müslüm abi ile tanışma şerefine nail olacağımızdır... Seni sabırsızlıkla bekliyoruz ...
Yiyin efendiler yiyin. Aksırıncaya, tıksınıncaya, patlayıncaya kadar yiyin. Gün gelir yedikleriniz burnunuzdan gelir :)))
Çiğ köftenin yeri neden değişti?Osmanlı parkı daha iyidi.
Sitemizin değerli üyesi osman abinin nazik daveti üzerine bu haftalığına NRT de yapacağız.
diğer toplantılar yine osmanlıda :)
Arkadaşlar yeme içme bahane 2 haftada bir görüşme fırsatı bu toplantılar:)
Abdurahman abinin o güzel sohbeti için nerde olsa giderim ben:)
Alp27 abim bak büyük konuştun çıkarım bir yoolla ben o canlı yayına:D
diğer toplantılar yine osmanlıda :)
Arkadaşlar yeme içme bahane 2 haftada bir görüşme fırsatı bu toplantılar:)
Abdurahman abinin o güzel sohbeti için nerde olsa giderim ben:)
Alp27 abim bak büyük konuştun çıkarım bir yoolla ben o canlı yayına:D
Gökhan Osman beye hatırlatta bir kaç saat önceden klimaları açsın,soğukta kalmayalım :)
yine güzel geçeceğine inanıyorum ve orhan abi sağolsun yoğurur köfteyi nede olsa eski kulağı kesiklerden....
Aman kardeşim sen adresini ver biz uçakla gönderelim ne olur ne olmaz bi yerin falan şişer.:)sakalli0727;158288 wrote:Yiyin efendiler yiyin. Aksırıncaya, tıksınıncaya, patlayıncaya kadar yiyin. Gün gelir yedikleriniz burnunuzdan gelir :)))
size afiyet olsun.ayni hazzi yemedende aliyorum abi ben sagolasin.ayrica ucak isini yapcagindan eminim.ben inat adami gözünden tanirimmüslüm akpek;158685 wrote:Aman kardeşim sen adresini ver biz uçakla gönderelim ne olur ne olmaz bi yerin falan şişer.:)
benbaskan;158681 wrote:yine güzel geçeceğine inanıyorum ve orhan abi sağolsun yoğurur köfteyi nede olsa eski kulağı kesiklerden....
ahaa orhan abi gelmez artık köfteye zaten adam ın acıya alerjisi var artık hiç gelmezz
valla öğle 12 yi bekleriz orhan abi ne diyecek gerçi görmüştür ama birşey yazmamıştır:D
Gercekten canlı yayın olursa cok güzel olur allahıma bizde gurbetten izleriz ne yapak başka türlü olmaz admin abi bu konuyada el atarsan bizleri çok sevindirirsin
sahin0475;158869 wrote:ahaa orhan abi gelmez artık köfteye zaten adam ın acıya alerjisi var artık hiç gelmezz
yok yaw gelır orhan abi korkmaz bele şeylerden :D:p
ya suan olsaydı keske yerdim valla
ben ciğ köfteyi etsiz severim bana da yollarsanız sevinirim:)))))))
ben ciğ köfteyi etsiz severim bana da yollarsanız sevinirim:)))))))
secretgarden;159323 wrote:ben ciğ köfteyi etsiz severim bana da yollarsanız sevinirim:)))))))
çiğ köfte etsiz olmaz ki çiğ etten geliyor zaten o zaman senın yedıgın kuru köfte olur :)
adminim yarın akşamki geceyi netten izleme imkanımız olacakmı acaba ?
çiğ etten gelmiyor memedim et olmasada içine konan malzemeler pişirilmediği için çiğdir zaten..:)nizipli_mehmet;159354 wrote:çiğ köfte etsiz olmaz ki çiğ etten geliyor zaten o zaman senın yedıgın kuru köfte olur :)
Çiğ köfte toplantısına Nizipte olan herkes katılsın lütfen. Birbirimizi daha iyi tanıyalım.
Bu akşam otobüsle yola çıkıyorum, inşallah yarın sabah orada olacağım, nizip.com üyelerine sürpriz var, herkes gelsin.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.