Bu hafta Nrt şark köşesinde buluşalım.
25 ekim 2008 de başlayan çiğ köfte partimiz bu haftada Nizip27700(Abdurrahman abi) ve Mustafa Bilici deseğiyleyapılacak. ev sahibide artık birşey yapar:D kimler gelecek hadi bekliyoruz... NRT Yayın binasında, yatsı namazından sonra gece yarısına kadar Osman abi bizi canlı yayına çıkarır :) Ben o ara fırsattan istifade bekarları everin diye bağırırım belkki:D
Tarih 10 ocak 2009 Cumartesi Saat Yatsıdan sonra yani 8-12 arası Yer Nrt Yayın Binası
doganesmeray;158025 wrote:ara sıra eglenceyi radyodan canlı yayınlasanızda bizde burda sesinizi duysak .
aranızda olamıyoruz ama hiç olmazsa o heyecanı bizlerde yaşardık..
Canın sağolsun kardeş. bu defa aksilik olmazsa, odaya bir kamera koyalım, akhanetonada spikerliği veririz....
Birde Barak ozanı vardı, onuda çağırırız kısmet olursa... Bak bu fikri tuttum, canlı yapalım bu sefer.
admin;158037 wrote:Canın sağolsun kardeş. bu defa aksilik olmazsa, odaya bir kamera koyalım, akhanetonada spikerliği veririz....
Birde Barak ozanı vardı, onuda çağırırız kısmet olursa... Bak bu fikri tuttum, canlı yapalım bu sefer.
o zaman bizleri sevindirirsiniz adminim.
sezer kardeşimin bizleri kıracagını sanmıyorum :)
abi benim yakıtım muhabbet ve tatlı:) tatlı olmazsa yarım gaz çalışırım ona göre...:) doğan kardeşim tv den verilir sanırım ama radyodan verilirmi bilmiyorum. gerci benim yayın saatime denk geleceği için radyo boş kalacaktır. muhtemelen verebiliriz ama yönetim kurulunda biter iş :)
akhenaton;158046 wrote:abi benim yakıtım muhabbet ve tatlı:) tatlı olmazsa yarım gaz çalışırım ona göre...:) doğan kardeşim tv den verilir sanırım ama radyodan verilirmi bilmiyorum. gerci benim yayın saatime denk geleceği için radyo boş kalacaktır. muhtemelen verebiliriz ama yönetim kurulunda biter iş :)
bizim canlı yayında veririz, tv de canlı olacak kadar ilgi çekermi bilemiyorum.
boroboro bayan değilim güzelim tamammı ... İstersen bir ara kültür kafede buluşalım..Varmısın ? Kendine güvenin varmı...? Hıımmm... Sanki soğuk bir rüzgarmı esti.... :)
Huzi;158091 wrote:boroboro bayan değilim güzelim tamammı ... İstersen bir ara kültür kafede buluşalım..Varmısın ? Kendine güvenin varmı...? Hıımmm... Sanki soğuk bir rüzgarmı esti.... :)
huzi o zaman senı her merak edenle bulusman lazım onun yerıne sen bu hafta çiğ köfte toplantısına gel :p
Muhtarım sizleride aramızda görmek bizleri mutlu eder. Bu arada gecemiz NRT'de olcaksa, köfte ve salata için tabak, çatal, kaşık, çay için yeterli bardak, köfte leğeni vs. nasıl olacak. Bunlar benim kafama takıldı, inşaallah geceyi tertipleyen konukevimiz bunları tedarik eder. Yoksa Osmanlı parkı her yönüyle bu organize için biçilmiş kaftandı.....
Gökhan Dokuyucu;158023 wrote:Bu hafta Nrt şark köşesinde buluşalım.
25 ekim 2008 de başlayan çiğ köfte partimiz bu haftada Nizip27700(Abdurrahman abi)Köfteyi, Orhan abi çerezi ev sahibide artık birşey yapar:D
Benim bildiğim köfte sırası bendeydi kim değiştirdi ne zaman değişti benim neden haberim yok,Gökhan yoksa bu senin işin mi?:)