Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

ıtıraf reyonu

Görüntülenme: …

secretgarden Üye
Gökhan Dokuyucu;158010 wrote:gizemli olanlara genelde yazmıyorum kusura bakma yoksa sana karşı bir gıcıklığım yok:) yani değer vermiyorum gibi algılama.
kimse yazmak zorunda değil.. eywalla kardes:)
sakalli0727 Üye
...
bir gün noktayi tam koycam
devrim72 Üye
Yeni tanıstıgım bir arkadasım vardı ve birgün onunla caddede yürürken karsı kaldırımda yürüyen bir kız gördüm o kızı daha öncede birkac defa yine görmüştüm ve döndüm arkadasa dedimki allah şu kızı ailesine bagışlasın ne güzel kız dedim oda döndü bana dediki sagol sana ne oluyor dedim o benim ablam demesinmi o an yerin dibine girmek istedim allahtan arkadasım anlayıslı birisiydi ve benimde hiçbir art niyetim olmadıgını anlamıstı ve bana olur bazen bu tip şeyler diyip olayı geçirtmişti ama ben hala o an aklıma geldikce utanıyorum...cok feci bir itiraf ama
secretgarden Üye
sakalli0727;158335 wrote:...
bir gün noktayi tam koycam
:confused:
sakalli0727 Üye
devrim72;158337 wrote:Yeni tanıstıgım bir arkadasım vardı ve birgün onunla caddede yürürken karsı kaldırımda yürüyen bir kız gördüm o kızı daha öncede birkac defa yine görmüştüm ve döndüm arkadasa dedimki allah şu kızı ailesine bagışlasın ne güzel kız dedim oda döndü bana dediki sagol sana ne oluyor dedim o benim ablam demesinmi o an yerin dibine girmek istedim allahtan arkadasım anlayıslı birisiydi ve benimde hiçbir art niyetim olmadıgını anlamıstı ve bana olur bazen bu tip şeyler diyip olayı geçirtmişti ama ben hala o an aklıma geldikce utanıyorum...cok feci bir itiraf ama
kötü bozulmussun kardes.aciklamada yapamassin.
bi kere nizipte dugunde kizin bii cok güzel oynuyordu bizde 3 4 arkadas kizi övüyorduk birbirmize.yanimizdada kizin kardesi varmis o da bizi dinlemis.terbiyeli olun dedi kizardik kaldik
devrim72 Üye
abi harbiden güzel konuların var bravo öncelikle bana demişsinki kötü bozulmussun senınde benden asagı kalır yanın olmamıs sende fena yakalanmıssın o zaman:)itiraf olunca bir yazıverelim dedik bizde:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim