Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

ıtıraf reyonu

Görüntülenme: …

sakalli0727 Üye
ARKADASLAR BURAYA BASIMIZDAN GECIPTE ANLATAMADIGIMIZ KOMIK ITIRAFLARI YAZALIM.

cumhuriyet ilkokuluna gidiyordum.otobüsle eve gitmek istedim, evimiz fevkani mahalesinde .
ozamanlar okullarda servis ne gezer,arkadaslara hava atiyorum güya otobüsle gidiyorum diye.bindikten sonrada el salladim sanki hace gidiyorum:)
sonra gittik gittik gittikk taa huzurevlerine geldik. herkes indi tek ben kaldim
söför dedi daha inmiycekmisin sen?
dedim benim evim fevkani mahallesinde.
bu otobüs ora gitmez dedi
o kadar yolu yürüyerek eve geri gittim
secretgarden Üye
............................................
ziya_eren27 Üye
of cekmek isyana götürür sabır sabır sabırr))
secretgarden Üye
.................................................
secretgarden Üye
.......................................................
secretgarden Üye
....................................................
ziya_eren27 Üye
daşı kime atıyosun seni rahatsız eden kim:confused::)bencede sabır sabır hidayete erersin ?
doktor seni kendi halinemi bıraktı yoksa:D:D:D:D:D
mehmet karakaş Üye
secretgarden;157892 wrote:ya benim kimseye ihtiyacım yokki okuldan arkadalarım var bir ikide burda nizipli bayan arkadas edindim gayet iyiler.. ama bana sürekli birileri gelmeye benle görüsmeye calısıyolar kendi apartmanımı gectim sagdan soldan baska apartmanlardan!!! istemiyorum az olsun öz olsun mecburmuyum herkesle görüsmeye gelmede denmez napcam ya??? gelenlerden bazılarıda evi inceliyo sükür ki gayet temizim düzenliyim bi ev niye incelenir rahatsız oldum bu durumdan artık kapı açmıcam

:)Bizim burada adettir;birisi mahalleye veya apartmana yeni taşındıgında hoşgeldine gidilir.Eger gidilmesse ayıp sayılır.Başka sebelerdende geliyor olabilirler:D:D
secretgarden Üye
ziya_eren27;157895 wrote:daşı kime atıyosun seni rahatsız eden kim:confused::)bencede sabır sabır hidayete erersin ?
doktor seni kendi halinemi bıraktı yoksa:D:D:D:D:D
seni elime gecirirsem dövcem haa:))))))))))))))))))))))))
senin kafan atcam o tası ay güldürdün beni biraz rahatladım valla:))))))))))))))
coskun Üye
sivastan gayseriye trenlen gideceyik. Tren yanaştı bismillah deyip çıktık vagonlarra geçeceğiz kapıyı öne çekim gelmi, arkaya itim getmi. Kapı langur lungur nerdese yerinden çıkacak.Acı kuvvetimle kapıya bi yüklendim ki arkadaşın biri omuzuma parmakları ile dokundu ve tebessümle "bi dakka" deyip müsaade istedi ve kapıyı hırrrrt diye yana yitip açtı. Meğer kapılar yanlamasına açilimiş. :)
secretgarden Üye
coskun;157901 wrote:sivastan gayseriye trenlen gideceyik. Tren yanaştı bismillah deyip çıktık vagonlarra geçeceğiz kapıyı öne çekim gelmi, arkaya itim getmi. Kapı langur lungur nerdese yerinden çıkacak.Acı kuvvetimle kapıya bi yüklendim ki arkadaşın biri omuzuma parmakları ile dokundu ve tebessümle "bi dakka" deyip müsaade istedi ve kapıyı hırrrrt diye yana yitip açtı. Meğer kapılar yanlamasına açilimiş. :)

sakalli0727 Üye
itiraf <2-
orta okula gidiyorum .sabah fen bilgisi hocasi bana haksiz yere firca atti
öglenden sonrada tarim dersimiz var, tarim dersine giren hocada , fen hocasi yani hem tarimci hem fenci
ben siniftaki erkekleri örgütledim:))tarim dersine sokmamak icin
kimi korkudan kimi sevdikleri icin derse girmediler.
amacimiz kizlarla hocayi tarim dersi yaptirtmakti.kazma kürekli kizlari görcegiz diye okulun karsi tarafinda bi yere gectik izlemeye basladik.hele ne yapcaklar diye.
bunlar disari ciktilar.hoca bizi gördü.aslinda siniftaki bi kiz biizi gösterdi.aha hocam ordalar bak hele demistir kesin (ya la ka iste)
hoca bizi gördü ,sonra dersi biraktilar voleybol oynadilar:)biz kizlarla dalga gececektik kazmali kürekli kizlar falan diye.
ortada kaldik sap gibi
secretgarden Üye
ben bi gün yumartayı kırcam diye tavaya değil ocagın üstüne kırdım:))))))))))) lise zamanı okula giderken uzun ama düz yolu tercih etmeyerek okula erken varmak için kısa asgıya dogru yokus olan yolu tercih ettim ve buz oldugu için yerler kayıp düstüm ve baya bi sürüklendim Allahtan sabahın körüydü de kimse görmedi heheehe
akhenaton Üye
radyoda yayındaydım, reklam arası vardı, mikrofonun sesini kapatmayı unutmuşum . sekreter arkadaş aradı telefonda arkadaşın var dedi bende bağla dedim , çocuk para istedi bir miktar bende dedimki: kardeşim bende o kadar para ne gezer , o kadar param olsa yarın düğün yaparım dedim. meğer herkes duymuş. telefonu bi kapattım cep telefonumdan arayan arayana... tüm dinleyenler duymuş meteliksiz oldugumu, bi patron duymamıştı:) aman ha aramızda kalsın osman abi duymasın:)
sakalli0727 Üye
itiraf 3
zamanin birinde (bekarken)ayni anda 4 kizla cikiyordum:-) bu tiplemi diyebilirsiniz:))
biriyle bulusmustum.digeri telefon etti.
hemen kalktim caktirmasiz konusa konusa evden ciktim ,sokaga
o kadar dalmisimki ,balkonun altinda konusmaya devam ediyorum.diger kizda balkonda .bir bagirdiki :))hem telefondaki gitti hem bagiran:))
boroboro Üye
orta okuldayız..öğleden sonraki ders beden eğitimi 2 saat ..sınıf 36 kişi 22 kişi eofmanla gelmiş..tabi kızlar okul elbisesi ile8bozguncular işte..)kapıdan giriyoruz müdür yardımcısı esofmanla gelenlerı sokmuyor içeri ..neyse biz beklıyoruz bizi almadı içeriye..bizde 20 kişi akcekente gezemey gittik delikli kayaya yüzemeye..tabi giderken o yılkı erik mişmiş hasadını yaparak...:)
boroboro Üye
lisede matematik dersinde kopya çektim..sorular çok zor du.tabi son yazılı mutlaka iyi almam gerekiyor...tabi yakalandım..bendekıde aç gözlülük 4 soru yapmışım..80 puan alıyorum..ne diye 5 sorunun 5 ni yapıyorum ki..eyvah dedim bittim..ögretmen disipline vermedi ama..kagıdımı aldı..dısarı cıkarttı.yıl sonunda baktım iyi düşmüş..megerse 4 soruyu dogru kopya cekmısım 80 puanla geçmişim...:)
sakalli0727 Üye
antalya manavgatta ev tutacaktim.bekara ev vermiyorlar.bi kiz arkadasim vardi ona söyledim.
onla beraber gittik ,kizi nisanlim diye tanittim.3 ay sonrada dügünümüz var dedim .adam inandi evi verdi.aradan 2 ay ggecti karsi komsumun karisi dedi ,hakan nisanlin ne kadar acik nasil izin veriyorsun böyle giyinmesine.dedim yav ne nisanlisi ben ev sahibini kandirmak icin öyle dedim .öyleleri ben alirmiyim dedim.karsi komsuda ev sahibine söylemis:)adam bana ne zaman cikcan dedi .ev bulursam dedim:)
secretgarden Üye
hadi ben gidiyorum gelirim yine arada bi hoscakalın (not: huzi muzi herneyse ben o deiğilim beni baskalarıyla karıstırmazsanız sevinirim ben benim Allah sükür bi saka yapıyım dedim adım huzi oldu amma süpheciymişssiniz:)) görüsürüz sakallı kardes zaten sen ve sen gibi bikaç üye benim yazdıklarıma deger veriyo bende onların konularına yazcam artık.. eger gelirsem görüsmek dileğiyle..
boroboro Üye
......:)...:)....:)
sakalli0727 Üye
secretgarden;157996 wrote:hadi ben gidiyorum gelirim yine arada bi hoscakalın (not: huzi muzi herneyse ben o deiğilim beni baskalarıyla karıstırmazsanız sevinirim ben benim Allah sükür bi saka yapıyım dedim adım huzi oldu amma süpheciymişssiniz:)) görüsürüz sakallı kardes zaten sen ve sen gibi bikaç üye benim yazdıklarıma deger veriyo bende onların konularına yazcam artık.. eger gelirsem görüsmek dileğiyle..
sitemn edecegine bi komik anini itiraf et kardes:)
la boro boro siritcagina sende bisey itiraf et.
müslüm akpek Üye
Ben de itiraf ediyorum, Vefa Lisesinde okurken izin kağıtlarını ben çalmışstım müdür yardımcısının imzasınıda ben taklit etmiştim. Ama farkında olmadan bütün sınıfa izin kağıdı yazınca kıyamet kopmuştu.
Gökhan Dokuyucu Üye
Üniversiteye yeni gittiğin toy zamanlarımda bir gün simitçiye gitmiştim.
simitciden simit değilde KAHKE istedim adam bana aval aval baktı yok öyle birşey bizde dedi.
yaw aha duriy işte niye yalan söylin satmak istemisen adam gibi söyle çıkıp gidelim.
adam hala kahke ile simiti anlayamadan benim masamdaki diğer antepli yaw gökhan o simit kahkeyi unut o Nizipte kaldı demez mi:D
Simitciyi baya gülmüştü bana :)
Gökhan Dokuyucu Üye
secretgarden;157996 wrote:hadi ben gidiyorum gelirim yine arada bi hoscakalın (not: huzi muzi herneyse ben o deiğilim beni baskalarıyla karıstırmazsanız sevinirim ben benim Allah sükür bi saka yapıyım dedim adım huzi oldu amma süpheciymişssiniz:)) görüsürüz sakallı kardes zaten sen ve sen gibi bikaç üye benim yazdıklarıma deger veriyo bende onların konularına yazcam artık.. eger gelirsem görüsmek dileğiyle..
gizemli olanlara genelde yazmıyorum kusura bakma yoksa sana karşı bir gıcıklığım yok:) yani değer vermiyorum gibi algılama.
doganesmeray Üye
bir seminere katılmak için bir geceliğine çorlu ya gidip bir otele yerleştim.
seminer sabah saat 9 da başlıyacaktı. oysa ben o gece öyle bir uyumuşum ki sabah kalktıgımda saat 10 olmuştu.
bende seminere katılmadan tekrar istanbula dönüm..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim