MUHAMMED FATİH, BEN DE İŞKEMBEYMİŞİM...:)))
Genç Muhabbet
nieyekı eda sen baya bır yaglısın o zaman boyle dedıgıne gore :D:p
bu senin söylediğin suşi ve vejeteryan yemekmi yenilirmi ben cahalımda açıklarsan sevinirim..
ANLATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BANA BİR KELİME ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM..
ANCÜVEZLİ BİBER DOLMASI CACIK VE GARNÜTÜRLÜ SALATA
Siz hangi yemeksiniz?
Görüntülenme: …
bende kofteyım
dostum zaten ıkımızde aynı dogum tarıhlıyız
SUŞİ HC BANA GORE DEGIL:d BENCE BENIM YAGLI KOFTE OLMAM GEREKIYORDU:p
benimki suşi miş hiç sevmem yanımdan bile geçmez
ne güzel işte suşi ol hem bu sıcaklarda yağlı köftede hic cekilmez... ama gende olmak istemiyorsan sende imam bayıldı ol en iyisi odurr hem geleceği parlakmış diyorlar..:DDeda_18;71162 wrote:SUŞİ HC BANA GORE DEGIL:d BENCE BENIM YAGLI KOFTE OLMAM GEREKIYORDU:p
arkadaşlar bana uyan birşey bulamadım.ama en çokçigköfteyi severim
yaşasın suşiler:-)))
benim de çogu özelliği benziyo ama ben daha mükemmelim:-)))
benim de çogu özelliği benziyo ama ben daha mükemmelim:-)))
eda_18;71162 wrote:SUŞİ HC BANA GORE DEGIL:D BENCE BENIM YAGLI KOFTE OLMAM GEREKIYORDU:p
nieyekı eda sen baya bır yaglısın o zaman boyle dedıgıne gore :D:p
yaw bu sitede ne kadar suşi var:D allah için kokarec yokmu aranızda ben mart20 kuru üstü pilavım ehhh biraz bana benziyor yanında birde kuru sogan olsa tam benım:D
YAGLI KOFTE HER ZMAAN IDEAL PRATIK KOLAY ESI BULUNMAYAN BIR YEMEKTIR :pGencOoO;71191 wrote:ne güzel işte suşi ol hem bu sıcaklarda yağlı köftede hic cekilmez... ama gende olmak istemiyorsan sende imam bayıldı ol en iyisi odurr hem geleceği parlakmış diyorlar..:DD
valla bende musakkamışım 1 ocak Cekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz..
Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakişiyorsunuz...vay vay benden bahsedı...
Kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakişiyorsunuz...vay vay benden bahsedı...
SUŞİ DE AYNI BENI ANLATIYOR AMA BEN O OLAMAM CUNKU BEN BIR VEJETERYANIM NIZIPLIDEN DE VEJETERYAN MI CIKARMI DEMEYIN CIKIYOR:D
eda_18;71377 wrote:SUŞİ DE AYNI BENI ANLATIYOR AMA BEN O OLAMAM CUNKU BEN BIR VEJETERYANIM NIZIPLIDEN DE VEJETERYAN MI CIKARMI DEMEYIN CIKIYOR:D
bu senin söylediğin suşi ve vejeteryan yemekmi yenilirmi ben cahalımda açıklarsan sevinirim..
BEN 19 HAZİRAN DOĞUMLUYUM VE BU DURUMDA MUSAKKA OLUYORUM :D.
PEK SEVMEM AMA NAPALIM... :D
PEK SEVMEM AMA NAPALIM... :D
BAK CNM SUŞİ BIR GAVUR YEMEGI VEJETERYAN ISE BENIM GIBI ETI YEMEYEN INSANLARA DENİR:D ANLADIN?
BENDE HIC SEVMEM MUSAKKAYI
SUŞİ DE BENİM TARİF EDER AMA BİR TANE DOĞUM GÜNÜM VAR :D
eda_18;71390 wrote:BAK CNM SUŞİ BIR GAVUR YEMEGI VEJETERYAN ISE BENIM GIBI ETI YEMEYEN INSANLARA DENİR:D ANLADIN?
ANLATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BANA BİR KELİME ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM..
ESTAGFRULLAH CNM DAHA NELER DUA ET YETER:)
DUALARIMIZ SİZLERLE ARKADAŞIMM...
ALLAH RAZI OLSUN
benim şansıma işkembe çıktı ben işkembeyi hiç sevmem kokusundan bile nefret ederim
PİRATE NİN OLDUĞU YERDE ÇOK KAZAN KAYNAR. BUGÜN KARAVANADA NE VAR
HakanSahin;71411 wrote:PİRATE NİN OLDUĞU YERDE ÇOK KAZAN KAYNAR. BUGÜN KARAVANADA NE VAR
ANCÜVEZLİ BİBER DOLMASI CACIK VE GARNÜTÜRLÜ SALATA
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.