Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

HORANTANIZIN ASTROLOGU BEDiRYE BACI

Görüntülenme: …

sakalli0727 Üye
sevgili bedirye deyza bu mektubu saa inneci alinin firininin ordan yaziym.adim güsüm 13 senelik evliyim yasim 32 .biliymki sen ASTIROLOGSUN:amma benim derdim gocaminan ilgili.bedirye deyza gocam hec gahveden cikmiy.gahveden gelincede beee aziyet ediy.gözümün yasi dinmiy.buda yetmiymis gibi antebe pavyona gidiy beni SAZ KIZLARIYNAN aldatiy.gecenlerde gene gahveye getcem deyi duddurdu.bende elin artigi simit a$i yaptiydim ,didim herif yimegini i bari usaklarinan .hele bir GA$$IK simit a$inin dadina baksin ,yok ben disarda dürüm yirim didi.bedirye deyza gecen senelerim hep göz yasiynan gecti .acep 2009 da bizim herifin yükseleninde ne görüniy?ona ne getirir bu 2009 senesi.?bu arada gocamin burcu böyük pisik yani asilan burcu.cevabinizi 4 gözle bekliym eyiki varsin bedirye deyza allah seni basimizdan esik etmiye.sen evimizin direeisin...rumuz: GOCAM OLA YÜZÜ GÜLMiYE
DEYZAM MEKTUBUNU GÖZYASLARI ICINDE OhUDUM salyam SÜMÜÜM birbirine karisti.bu dertleri bende cektim.herif rahmatlik oldu sinine sictiim.kabir kabir gezzin.amma baa cok cektirdi.
gizim herif gavveye getmesin deyi evde kahveci $eerdi gibi önüne önlük baglamani tavsiye ediyorm.birde para al caydan, disariyi aratma.dii$arinin boku $irin olurmus gizim.ille para vermeliler
ayrica pavyona gidiy dimissin.gizim senin gocan yoldan cikmis bu adam olmaz.allah bi an evel alada seni bu sagalina sictigimdan gurtara
2009 senesinde bu senin herif gene ayni bok göriniy.
isler yolunda gitmiy
sakalli0727 Üye
secretgarden;157159 wrote:bedriya deyza eger aksam müsaitseniz sakallı mamed emmiye seni istemeye gelcez mamed emmiden iyisinimi bulcaksın hem çok ortak yönünüz var evde hiç sıkılmazsınız sen ona burcuyla ilgili yorumlar yaparsın oda sana akıl verir işinizi daha da büyütüp millete daha da hayırlı olursunuz kazanc kapınızda cogalır nasıl deyza iyi düsünmüsmüyüm heheheeeee
biykkkkk bu ne kele küller basima.mamet goca evli onun islimi daha durmiymida siz baa bunu diysiniz.ben dulusam siz beni ne belliysiniz.esas göynüm herif istemiy deel.ama ben o sakal delisiynen evlenmem .$beni alacak herif köy agasi olmasi lazim zengin olmasi yilazim.mamet ammininiz yamalikli $salvarindan gayri neyi var?e$kolsun size,beni mamet amminize uygun görüysünüz ya ne diyim size.hem o kocanin gözü fir fir dönüy-firfir mammet amminize söyleyin kapima gelmesin.papaz suratli gocaya
boroboro Üye
bedirya deyza da gönlü var bu işe....baksanıza istemem yan cebıme koy diyi....
başak Üye
Başak: (BUGDAY HABBESiNiNiN SÖBELEGi)bedirye deyzaaa, benim adımda burcumda başak,hele deyza kurban benimde falıma bakarmısın
sakalli0727 Üye
başak;157258 wrote:Başak: (BUGDAY HABBESiNiNiN SÖBELEGi)bedirye deyzaaa, benim adımda burcumda başak,hele deyza kurban benimde falıma bakarmısın
bedirye deyzan gurban saa kiz söbelek.
ne kadek hos bir burcun vede adin oldugunu belirtmeme gerek yok umarim
2009 da sizi pek güzel isler bekliy
anan gene bubani kandirip, malzeme aldirtcak
siteye yimek yapip koycaksiniz
yükselenin davarin herifi koc görüniy sevgili kizim
mart ve nisanda küleklerden uzak durmalisin
jupiter marsin kenarinda söbelek gibi yay ciziy,
mayis ayindan sonra sizi kismat bekliy
başak Üye
mart ve nisanda küleklerden uzak durmalisinbedirye deyza saolasın küleklerden uzak dur demişşin amma benim anam külek falın çıkıy deyza sabahten kısmetse anam nizip yimeği pişirecek bende siteye atacam helal saa deyza
boroboro Üye
eyii eyiii..ne güzell...çıksın çıksınn..başak badiryaa dayza para almazzz..verırsende yok demez..sen 500 katt ver yınede badırya dayza ya...
başak Üye
di get sende buruburu bedirye deyzam benden para neyin almaz delmi deyza
boroboro Üye
ayıp basak ayıp..heç demisin dayzam..yoruli zahmet çekiii.çay kahve yapi şeker gidi..yaşli kadın bi başına eşi yok bı seyi yok sahabı yok..sen yardım yapmasan ben yardım yapmaasan..kim yapacak..badirya dayza nın arkasında gezini bu kard sakallı mamet ammi..gecen gün sarac yokusunda bi sürü laf söylemıs badırya dayzamm..

badırya bana varsın islim dayza ıle arası bozuk muş...2 tane apartıman..40 tane adana burmasıı..10 tüğen üstüne tapu edecem diyimiş ..5 mt keleşten kalın zencir yapacam diyimiş sakllı mamaet ammi..
sakalli0727 Üye
başak;157265 wrote:di get sende buruburu bedirye deyzam benden para neyin almaz delmi deyza
O BEYIRE BAKMA SEN DEYZAM: BEYIR ZATEN BUROBURONUN.ona has bir burc tek onun var beyle burcu.akli sira secretCARDIN BU BUROBURO ;BENI SÜMÜKLLU SAKALI DÖKÜLESICE MAMET AMmiNIZE IISTIYLER ;BEN O HIRIFA VARMAM
boroboro Üye
boroboro;157266 wrote:ayıp basak ayıp..heç demisin dayzam..yoruli zahmet çekiii.çay kahve yapi şeker gidi..yaşli kadın bi başına eşi yok bı seyi yok sahabı yok..sen yardım yapmasan ben yardım yapmaasan..kim yapacak..badirya dayza nın arkasında gezini bu kard sakallı mamet ammi..gecen gün sarac yokusunda bi sürü laf söylemıs badırya dayzamm..

badırya bana varsın islim dayza ıle arası bozuk muş...2 tane apartıman..40 tane adana burmasıı..10 tüğen üstüne tapu edecem diyimiş ..5 mt keleşten kalın zencir yapacam diyimiş sakllı mamaet ammi..

pinti basakkkk...
başak Üye
buruburu sende amma paragözsün bedirye deyzam gözü gönlü tok bir avrattır
boroboro Üye
başak;157271 wrote:buruburu sende amma paragözsün bedirye deyzam gözü gönlü tok bir avrattır

o konuda haklısınnn..ben yardım edelim didimm..sakallı mamet ammi gibiler peşinde dolanmasın..kimseye muhtaç olmasın ..duktur ilaç yamışş onu bilem alamidi...
secretgarden Üye
boroboro;157168 wrote:bedirya deyza da gönlü var bu işe....baksanıza istemem yan cebıme koy diyi....
ziya_eren27 Üye
heyrine deyza benide unutma fala inamiym ama falsizde kalmıyak degilmiy deyza teraziii
boroboro Üye
ziya_eren27;157296 wrote:heyrine deyza benide unutma fala inamiym ama falsizde kalmıyak degilmiy deyza teraziii

burçunuzu ve rumuzunuzu yazınız..badirya deyza yoksa bakmii....
sakalli0727 Üye
boroboro;157326 wrote:burçunuzu ve rumuzunuzu yazınız..badirya deyza yoksa bakmii....
afferim len deyzan kurbaan saaa.bak ne güzel düsünmüssün ,rumuzssuz yazmam.bide iki habbbe yazilanlara yorum yapmam.pisik oldun olali bir sican yakaladin deyzan hayren.bak mamet amminizin 1.sayfasina konusunun altina fUTARAFINI KOYMUS ISLIM DEYZENIZLE GENNI SAYFASINA :BENDE KOYDUM 1.sayfaya konunun altina FUTURAFIMI .HEC BAA O DELI SAKKELLI MAMET ammiiniz ,YAKISIRMI SIZ SÖYLEYIN
boroboro Üye
önemli dell..badiriya deyzaa..zatan mamet ammi yi gözüm tutmadı..pinti nin teki..benimm 500 katı da yedi..arkanda dolanimiş duydum .çarşi dedıkodu edi...sarac yokusunda eyi hanek sölemişssin..sagda solda diyimişki ben badiriya yı alacam 2 apartıman 10 tüğen 40 tana adana burması 5 mtr zencir yapacam deyimiş..sahmi yalanmi bilmim...
boroboro Üye
badiriyee deyza..bu secret gardenın burçuna bak bi hele..ne diyi..bugunlerde yenn sinirli..havalar soguk diye beyni donmuş acep..sarj etmi...önüne gelenle döyüşü..apartmanda cıngar cıkartacak kovacaklar bi gün.burası nizip istanbıl zannedi.herke kendi gibi olsin isti.....ne dersin..
secretgarden Üye
ben sadece dün bilaç konuyu dagıttım evet inkar etmiyorum..dagıttım derkende saatlerce farklı seyler yazıp durmadım doganesmerayda sanki benimi takip ediyo sizin yazılarınıza bakıyorum yazdığınız bütün konular dağılmıs diyo ben doganesmeray isimli üyenin hiç bi konusunu dagıtmadım zaten onun konularınada hiç yorumda bulunduğumuda hatırlamıyorum.. bence birinin konusunu farkında olmadan dagıtmıssam konu sahibi ancak beni uyarabilir çünki sadece onun hakkıdır konu sahiplerinin hiç biri sikayetçi değil en ufak olumsuz bişi demediler ama dogan üye tam 2 farklı yerde bana laf vurdu buda zoruma gitti bütün sitedeki mesajlarımı silme kararı almıstım fakat baya bişiler yazmısım bütün konularımı silmem bana zaman kaybı yasatır sadece bende sadece gerekli yerleri sildim okadar
secretgarden Üye
boroboro;158323 wrote:badiriyee deyza..bu secret gardenın burçuna bak bi hele..ne diyi..bugunlerde yenn sinirli..havalar soguk diye beyni donmuş acep..sarj etmi...önüne gelenle döyüşü..apartmanda cıngar cıkartacak kovacaklar bi gün.burası nizip istanbıl zannedi.herke kendi gibi olsin isti.....ne dersin..

evet benim psikolojim bozulmaya basladı galiba ama ask olsun kimle kavga ettim su zamana kadar
sakalli0727 Üye
boroboro;158323 wrote:badiriyee deyza..bu secret gardenın burçuna bak bi hele..ne diyi..bugunlerde yenn sinirli..havalar soguk diye beyni donmuş acep..sarj etmi...önüne gelenle döyüşü..apartmanda cıngar cıkartacak kovacaklar bi gün.burası nizip istanbıl zannedi.herke kendi gibi olsin isti.....ne dersin..
önce birinci sayfaya bagin FUTURAFIMI KODUM.
deyzan gurban sekrit gardin(dikkat edersen okunusunu dedim )cünkü sen anlamassin.daaa bir bayani bile anlemiysin
hic sogukta beyni donmus dinirmi !!!sen daa bekarsin satilik kumassin.centilmen olmayi bilmiysin bide burnunun bokundan kiz bulmaya kalkiysin.nasil bulcan sen bu kafaynan.kafasina ....
dur kizin falina bakiyim.
burcu külek külekleri anlamak cok zor.genni haline birakcan.kafaya cok takar bu tipler.uykudan olur düsünür döner yatamazlar .uyku zehr olur.emme zamanla yaslandikca dirlerki yav biz nelere üzülmüsük.ama bundaki bu durum cok ileri dizeyde.
kennama gennin icin fal istemen yilazim-bide burcsuz yazma deyzan hayran saa
secretgarden Üye
sakalli0727;158328 wrote:önce birinci sayfaya bagin FUTURAFIMI KODUM.
deyzan gurban sekrit gardin(dikkat edersen okunusunu dedim )cünkü sen anlamassin.daaa bir bayani bile anlemiysin
hic sogukta beyni donmus dinirmi !!!sen daa bekarsin satilik kumassin.centilmen olmayi bilmiysin bide burnunun bokundan kiz bulmaya kalkiysin.nasil bulcan sen bu kafaynan.kafasina ....
burcu külek külekleri anlamak cok zor.genni haline birakcan.kafaya cok takar bu tipler.uykudan olur düsünür döner yatamazlar .uyku zehr olur.emme zamanla yaslandikca dirlerki yav biz nelere üzülmüsük.ama bundaki bu durum cok ileri dizeyde.
:))))))))))))) evet deyza haklısın ben bişeyi taktımmı takarım :))
doganesmeray Üye
secretgarden;158326 wrote:ben sadece dün bilaç konuyu dagıttım evet inkar etmiyorum..dagıttım derkende saatlerce farklı seyler yazıp durmadım doganesmerayda sanki benimi takip ediyo sizin yazılarınıza bakıyorum yazdığınız bütün konular dağılmıs diyo ben doganesmeray isimli üyenin hiç bi konusunu dagıtmadım zaten onun konularınada hiç yorumda bulunduğumuda hatırlamıyorum.. bence birinin konusunu farkında olmadan dagıtmıssam konu sahibi ancak beni uyarabilir çünki sadece onun hakkıdır konu sahiplerinin hiç biri sikayetçi değil en ufak olumsuz bişi demediler ama dogan üye tam 2 farklı yerde bana laf vurdu buda zoruma gitti bütün sitedeki mesajlarımı silme kararı almıstım fakat baya bişiler yazmısım bütün konularımı silmem bana zaman kaybı yasatır sadece bende sadece gerekli yerleri sildim okadar

biri sanki bnden söz ediyor. kulaklarım çanladı vallahi..
hanım efendi ben size benim konularımı dagıttınız diye birşey demedim.
forumlarda gezerken hangi konuya girsem sizin yorumlarınızla konuların hep anlamını yitirdigini gördüm.
hatta iki yerdede aynı benzer yorumlar yazdım szin için çünkü birisini yazarken digerinden haberim yoktu.
ama başka bir konuda boroboro arkadaşda size aynı uyarıda bulununca düşüncülerimin yanlış olmadıgını anladım.
amacım sizi üzmek veya kırmak degil sadece konuların anlamını yitirmesini istemedigim için sizi uyarmak istedim..
boroboro Üye
sakalli0727;158328 wrote:önce birinci sayfaya bagin FUTURAFIMI KODUM.

badiriyaa dayzeeee ben kız aramimkii..onlar arasın beni...devir değişti artık eskisi gibi deell..ama bir türlü beni bulamiler...iyi saklanmışım harhal...bak bakalım benim burçumu benı ne zaman bulacak birisi...ha bu arada unutmadan gökhan ve huzi de bulunmayi bekliler...( rumuz ..bulunmayı bekleyen)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim