huzii sazan gibi atlama..mevzuyu bilmin sakalli abinin nicki ile yaziy..bedriye deyza...
Genç Muhabbet
sen dua et burclarin icinde, essek burcu falan diye degismemis.
o zaman ne halt ederdin yavrim.
bak burcun ne diy
arkadasiniza daha fazla vakit ayirmali
onlari dinlemelisiniz.
hep ben bilirim aaem dimemelisiniz.
deveden böyük fil olduuunu unutmamalisiniz
2009 da sizi sürpzler bekliy
ama fazla heves etme.sonra ortada DARI SÖBELEGI gibi kalirsin.
sende diger ötee oglan gibisin
onun burcuda davarin herifiymis
ben bu DEYZA lafini nasil didim diye daha hale gülüysin kendi gennine.
aklina geldikcede gülüysin.baG SEVGILI gizim satilik kumas sayilirsin.öyle LIK LIK GÜLME SENI ALMAZLAR HAA
zaten ne zaman baksam sitete sifli sifli dolasiyn.
senin burcun degismis eskiden CAMI$ idin simdi
beygir oldun yavrimm .hani beyir diye biyerde yazmiy dime
bu burcu ben saa uygun gördüm.
beygir burcu cok aynat sifli sifli gezer vede yeen zampara olurmus.
2009 da beygir jupiterden marsa girmis gölgesi aya düsmus.
2009 da sizi kismat bekliy
tomuzlan zamanina denk düsüy.
yani tomuzlan o VAHIT günesin etrafinda yay ciziymis.
yani senin burcunda var burcunda böyük pisik.
böyük pisiklerin karakteri saglam olur.
bildiginden geri caymazlar.aynat olurlar.
2009 da sizi pek böyük sürpriz beklemiy
cunku gene chp akpnin altinda göriniy
senin burcun davarin herifiydi
onun yükseleni cami$,hani cami$ neydi? oglak idi.
ikiside davar familyasindan oldugu icin,anlasmakta zorluuk cekmiyceksiniz
önümüzdeki günlerde horantaniza daha cok vakit ayirmalisiniz
2009 da pek eyle ümitlenme yavrimm
sonra hevesin gursaanda kalir
deyzan kurban saa hayran saa derdin baa gele deyzem
dimek hazirliksizsin,hazirlanma zaten deyzam,dur simdi bakayim burcuna....
...............biiigyy Allah yirag eyliye bu ne kele
abovvvv ,deyzam beyirler icin zor bir yil olcak.
ilk aylarda sevincek sonra üzülceksiniz
yerenlerinizle hos vakit gecirceksiniz
paran basini MIHINI yisin.sen beni ne belliyn eyle.
mamet ammine benzemem ben o koca MIRHIZ paracil nardibinin teki
ben usaklarima haram para yidiremem paran basini yimiye.
zorluklara gelince beygirlere yük tasitiylar
yokus cikiylar ,nallari nin altina lastik cakmamislar asfaltta ses ediy diye mahallelinin dövmeleri gibi
deyzasi hayren, dayak isleri bak su zaman,
tomuzlan zamaninda mismisler cicek verirken olcak
baaa badriye deel bedirye diiycen manyag kellesiz
sana cevap vermiycem dogruyu yazana kadek
deyzam iki kalip sabin getirmissin eyi etmissin.emme yimirtalar niecoluk?
get kaca kaca horuz alinin bakkal düvenine get ,bedirye deyzamin selami var ,ali ammi ,bedirye deyzam 2 köv YIMIRTASI istiy di.
ali ammin yogusa düvende arvadi FATTIM bacin vardir,bu didiklerimi ona söle.
hadi kac bakiym dizini agritmadan, deyzan gadani ala senin yavriiimmm
alatirikci boroya benim tukturun yazdigi yireceteyi verde alaclarimi alsin o amanatinan
HORANTANIZIN ASTROLOGU BEDiRYE BACI
Görüntülenme: …
deyzam sen gene davarin herifisin hec kafani yorma.mehmet karakas;156223 wrote:Bedirye deyza benimde burcum deyişmiş. Bıldır davarın erkeee olan burcum böönn balığ olmuş.Nasıl edek şimdi? Bu vahta kadek burcumuz davarın erkeee diye övüniydik, yanı karızma burçtu davarın erkeeee.Böön balığ olmuş.Ben şimdi neye göre tagıp edecem burcumu.
sen dua et burclarin icinde, essek burcu falan diye degismemis.
o zaman ne halt ederdin yavrim.
bak burcun ne diy
arkadasiniza daha fazla vakit ayirmali
onlari dinlemelisiniz.
hep ben bilirim aaem dimemelisiniz.
deveden böyük fil olduuunu unutmamalisiniz
2009 da sizi sürpzler bekliy
ama fazla heves etme.sonra ortada DARI SÖBELEGI gibi kalirsin.
bak yokarda yazdim dezzasi gurban.benbaskan;156261 wrote:sayın bedriye bacı ellaham sen bu burcu duymuşundur DAVARIN HERiFi hele bi açıklayıver nolcak 2009 da şimdi...
sende diger ötee oglan gibisin
onun burcuda davarin herifiymis
buyün falina baktim dezzam.secretgarden;156380 wrote: deyza:)
ben bu DEYZA lafini nasil didim diye daha hale gülüysin kendi gennine.
aklina geldikcede gülüysin.baG SEVGILI gizim satilik kumas sayilirsin.öyle LIK LIK GÜLME SENI ALMAZLAR HAA
deyzam burayada ulastin.boroboro;156292 wrote:bedriye deyza beni mamet ammi yolladı..benim eski burçum oglak idi..şimdi ne oldu bilmim kara kara düşinim..bu işin içinden çikamim..mamet ammi 500 kat paramı aldı ..derdime cara bulmadı saa yolladı..derdime çara bedriye deyza...( rumuz burçsuz)
bunlar sadece karakterden ibaret huzi kardesim.gene bu yazindan sonra siir yazasim geldi.Huzi;156511 wrote:Gözün körolmaya sakallı abim şimdide bunlaramı başladın yaw sen şair değilmiydin ... heheheheheh
deyzasi gurban-mismis zamani doganlar.müslüm akpek;156382 wrote:İyiki doğum tarihim belli değilmiş, yoksa bende hangi burçtayım acaba benimkide değiştimi diye düşünüp duracaktım, rahmetli anam beni mişmişler olduğu zaman doğurmuş başkada birşey bilmiyoruz. Mişmiş burcu olmadığına göre.
tomuzlan zamanina denk düsüy.
yani tomuzlan o VAHIT günesin etrafinda yay ciziymis.
yani senin burcunda var burcunda böyük pisik.
böyük pisiklerin karakteri saglam olur.
bildiginden geri caymazlar.aynat olurlar.
2009 da sizi pek böyük sürpriz beklemiy
cunku gene chp akpnin altinda göriniy
valla gülmekten yarıldımsakalli0727;156557 wrote:deyzam burayada ulastin.
kuru mi$mi$ diiyiksecretgarden;156499 wrote:kayısıya mişmiş mi deniliyo çok ilginçmiş kurusuna ne diyosunuz biz çir diyoruz:)))))
bedriye bacı kafama şincik bişi takıldı. hanı bu yükselnemi diyiler ner ne karın ağrısı ise o işte ben kendiminkini bilmim acep aha yükselen karın ağrısı beni nasıl etkilerki aha onu bilmim beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.
bide sen olmasaydın biz ne edicik saolasan...
deyzasinin bi tenesibenbaskan;156743 wrote:bedriye bacı kafama şincik bişi takıldı. hanı bu yükselnemi diyiler ner ne karın ağrısı ise o işte ben kendiminkini bilmim acep aha yükselen karın ağrısı beni nasıl etkilerki aha onu bilmim beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.
senin burcun davarin herifiydi
onun yükseleni cami$,hani cami$ neydi? oglak idi.
ikiside davar familyasindan oldugu icin,anlasmakta zorluuk cekmiyceksiniz
önümüzdeki günlerde horantaniza daha cok vakit ayirmalisiniz
2009 da pek eyle ümitlenme yavrimm
sonra hevesin gursaanda kalir
badriye deyza 2009 da kısmet bekliyy.diysiinn milli piyonga mu cıkacak..kımset ney hangi ayda..söle de hazırlık edekkk...bide benım yukselenim neyy..(rumuz hazırlıksız)
dezyam bi kerrem benim adim BADRIYE deel BEDIRYEboroboro;156783 wrote:badriye deyza 2009 da kısmet bekliyy.diysiinn milli piyonga mu cıkacak..kımset ney hangi ayda..söle de hazırlık edekkk...bide benım yukselenim neyy..(rumuz hazırlıksız)
deyzan kurban saa hayran saa derdin baa gele deyzem
dimek hazirliksizsin,hazirlanma zaten deyzam,dur simdi bakayim burcuna....
...............biiigyy Allah yirag eyliye bu ne kele
abovvvv ,deyzam beyirler icin zor bir yil olcak.
ilk aylarda sevincek sonra üzülceksiniz
yerenlerinizle hos vakit gecirceksiniz
deyzaaa kurbannn saaa eyi bak heleee...ne gibi zorluklar bunlarrr badriye deyza...saaa 500 kaatt helalindenn...aha kimseye caktırma..hışş yastıgın altındaa..şu zorluklardan bahset hele bii...( rumuz bahtsızz)
boroboro;156791 wrote:deyzaaa kurbannn saaa eyi bak heleee...ne gibi zorluklar bunlarrr badriye deyza...saaa 500 kaatt helalindenn...aha kimseye caktırma..hışş yastıgın altındaa..şu zorluklardan bahset hele bii...( rumuz bahtsızz)
paran basini MIHINI yisin.sen beni ne belliyn eyle.
mamet ammine benzemem ben o koca MIRHIZ paracil nardibinin teki
ben usaklarima haram para yidiremem paran basini yimiye.
zorluklara gelince beygirlere yük tasitiylar
yokus cikiylar ,nallari nin altina lastik cakmamislar asfaltta ses ediy diye mahallelinin dövmeleri gibi
badrıye deyza kurban saaa.yanlış anglama..haram para deel kii..sen burçumuza bakinn..bizi aydirinn..masrafın oli cay kahva tüp gaz...bunlar havadan gelmii saaa..bu dedıgın dövme olayları tam olarak hangii ay gün satt olii badriye dayza
boroboro;156802 wrote:badrıye deyza kurban saaa.yanlış anglama..haram para deel kii..sen burçumuza bakinn..bizi aydirinn..masrafın oli cay kahva tüp gaz...bunlar havadan gelmii saaa..bu dedıgın dövme olayları tam olarak hangii ay gün satt olii badriye dayza
deyzasi hayren, dayak isleri bak su zaman,
tomuzlan zamaninda mismisler cicek verirken olcak
baaa badriye deel bedirye diiycen manyag kellesiz
baggg biberiye deyzaaa..egerki benim başıma bi iş gelırse senden bilirim bilesinn..zaman tarik verdigıne göre..bi bildigin vardırrr...benimm yükselenimmm ney biberiye deyza...sen heçç derdime derman olmin..mamet ammi daha iyi bili davrani...ayrıca senın onun hakkında söyledıklerını hepsınıı aaa burya yazdimm...rumuz ispiyoncu..
bedirye la bedirye.ne büberiyesi yok damatos diseydin olmuya olduboroboro;156811 wrote:baggg biberiye deyzaaa..egerki benim başıma bi iş gelırse senden bilirim bilesinn..zaman tarik verdigıne göre..bi bildigin vardırrr...benimm yükselenimmm ney biberiye deyza...sen heçç derdime derman olmin..mamet ammi daha iyi bili davrani...ayrıca senın onun hakkında söyledıklerını hepsınıı aaa burya yazdimm...rumuz ispiyoncu..
sana cevap vermiycem dogruyu yazana kadek
Bedirya deyza zamanın heyr ossunnn, nasısın eyimisin... beni mamet ammi yolladı esasında ben cücükcü hacce'ye getmem lazım lakin biliysin o rahmatlık oldu, mamet ammi didi belkim bedirye deyzan saa çara bulur...
benim a sol dizkapaam ha bre balhıy duruy bir meclememi olur yohsa başka birşeymi bilmim aha yanımda beş yımırta biraz tahta kırıı iki böyük kalipte zeyt yağlı sabun getirdim aha accıkta eski köynekten yırttığım paçut nası edeceksen et lakin bu dizim çok balhıy. Evvel Allah sae geldim, di
benim a sol dizkapaam ha bre balhıy duruy bir meclememi olur yohsa başka birşeymi bilmim aha yanımda beş yımırta biraz tahta kırıı iki böyük kalipte zeyt yağlı sabun getirdim aha accıkta eski köynekten yırttığım paçut nası edeceksen et lakin bu dizim çok balhıy. Evvel Allah sae geldim, di
badirye deyza astrolog tur ..çıkıçı deell..yanlış geldinn...yıldıznameye bakiy...ama 500 kaat verırsen saa işi baglarım yapar..benıı kırmaz badirye deyza...
astolog olsam bile deyzasi gurbana bakarim agriisina.Kasım Böler;156820 wrote:Bedirya deyza zamanın heyr ossunnn, nasısın eyimisin... beni mamet ammi yolladı esasında ben cücükcü hacce'ye getmem lazım lakin biliysin o rahmatlık oldu, mamet ammi didi belkim bedirye deyzan saa çara bulur...
deyzam iki kalip sabin getirmissin eyi etmissin.emme yimirtalar niecoluk?
get kaca kaca horuz alinin bakkal düvenine get ,bedirye deyzamin selami var ,ali ammi ,bedirye deyzam 2 köv YIMIRTASI istiy di.
ali ammin yogusa düvende arvadi FATTIM bacin vardir,bu didiklerimi ona söle.
hadi kac bakiym dizini agritmadan, deyzan gadani ala senin yavriiimmm
Allah seni törede Bedirya deyza... yımırta getirdim tama, hemde bizim ping den aldım yoh sen diysen ille köy yımırtası böyün yarın bizim evinönünden çerçi geçer kel ali dirik biz ona aha ondan bir satıl köy yımırtası alır saa yollarım...
Sen ondan kaygana yapicin ellam ossun ossun saa halal osun.
Bedirya deyza bu alatirikçi boro ya bir amanat bıraktım saa vereceni söyledi habarın ossun.
Bedirya deyza bu alatirikçi boro ya bir amanat bıraktım saa vereceni söyledi habarın ossun.
deyzan gurban saa.biggkkk deyzan haran bu ne kele ...senin pöcün cikik zaaar diz gapaan gaykilmis.Kasım Böler;156826 wrote:Allah seni törede Bedirya deyza... yımırta getirdim tama, hemde bizim ping den aldım yoh sen diysen ille köy yımırtası böyün yarın bizim evinönünden çerçi geçer kel ali dirik biz ona aha ondan bir satıl köy yımırtası alır saa yollarım...
alatirikci boroya benim tukturun yazdigi yireceteyi verde alaclarimi alsin o amanatinan
bedriya deyza eger aksam müsaitseniz sakallı mamed emmiye seni istemeye gelcez mamed emmiden iyisinimi bulcaksın hem çok ortak yönünüz var evde hiç sıkılmazsınız sen ona burcuyla ilgili yorumlar yaparsın oda sana akıl verir işinizi daha da büyütüp millete daha da hayırlı olursunuz kazanc kapınızda cogalır nasıl deyza iyi düsünmüsmüyüm heheheeeee
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.