aa benim yıllardır kova olan burcum külek olmus :))))))) külek kova demekmi oluyo yani nese bedirye bacı yaz bizim kovanın burc yorumunu bakalım önümüzdeki günlerde neler bekliyo bizi
deyzasi hayran, külek burcu cok karmasik bir burc
ama burcun neptünden plutona girmis.
yükseleni balik görüniy.son gunlerde canini SIKAN bazi olaylar olmus.
ama gecer, deyzasi sen hec kafani yorma
gelcek gunlerde arkadaslarinizla eyi günler gecircek, sizin fikirlerinizi konusscak herkes.
bir icad pesindesiniz külekler acat cikarirmis zaten
yimek makinasi gibi bisey,yapmayi düsünüysin
o icadini tez cikarda, bende islim deyzeni bosuyum
baNA TEYZE DEEL deyza demen lazim ilkönce bunu bellemelisin.
deyzasi gurban icadin tutucak
cünkü arvadi bosamayi bekliyen o kadar herif varki
sirf yimegin hatirine katlaniylar arvadlarin dirdirina
bak ilk müsterin hazir benden sitfah edersin
islim deyzen görse keser beni
ayrica külek burcunu 2009 da güzel seyler bekliy.
belki kimbilir külekler bekar ise talehleri acilir yavrilarin
tamam deyza:))))))) demek benim icadım yüzünden bosanmlar çogalacakmı teyze aman deyza benim icatım kötü emellere alet olcak öyleyse yok ya üzülürüm bunun yanına ek bi icat daha yapar bosanma olayını düsürmek için onuda promosyon ürünü olarak veririm öyleyse hehe:) neyse ben simdi uyuyumn rüyamda bu yemek yapma makinası icadı üzerinde calısıyım biraz en iyisi:)))))))) iyigeceler deyza
bedriye deyza beni mamet ammi yolladı..benim eski burçum oglak idi..şimdi ne oldu bilmim kara kara düşinim..bu işin içinden çikamim..mamet ammi 500 kat paramı aldı ..derdime cara bulmadı saa yolladı..derdime çara bedriye deyza...( rumuz burçsuz)
İyiki doğum tarihim belli değilmiş, yoksa bende hangi burçtayım acaba benimkide değiştimi diye düşünüp duracaktım, rahmetli anam beni mişmişler olduğu zaman doğurmuş başkada birşey bilmiyoruz. Mişmiş burcu olmadığına göre.
müslüm akpek;156382 wrote:İyiki doğum tarihim belli değilmiş, yoksa bende hangi burçtayım acaba benimkide değiştimi diye düşünüp duracaktım, rahmetli anam beni mişmişler olduğu zaman doğurmuş başkada birşey bilmiyoruz. Mişmiş burcu olmadığına göre.