Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Mustafa Yılmaz Adaylık’tan Çekildi mi ?

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Resim kaynağı

CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yılmaz adaylık başvurusu yapmayacağını söyledi. Milletvekilliğini bırakma kararıyla birlikte siyaseti de bırakma kararı aldığını belirten Yılmaz, yaptığı açıklamada Genel Merkez tarafından aday gösterilmesine rağmen ısınamadığını ve adaylık başvurusu yapmayı düşünmediğini söyledi.

Mustafa Yılmaz’ın haftalar önce CHP Genel Merkezi tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesine rağmen bitmeyen tartışmalar Yılmaz’ı kızdırdı. Yılmaz yaptığı açıklamada adaylık başvurusu yapmadığını ve yapmayı da düşünmediğini söyledi. Şehitkamil Eski Belediye Başkanı Ahmet Yılmaz’ın “Mustafa Yılmaz önseçimin ve aday olmak isteyenlerin önünü tıkadı” şeklindeki açıklamasını hatırlatan Yılmaz “Aslında bunlara kızdığımdan değil, artık başvuru yapmayı düşünmüyorum. Varsa aday çıksın” dedi. CHP Genel Merkezi tarafından adaylığının çok erken açıklandığını belirten Yılmaz şöyle konuştu; “Açıklamayın dememe rağmen açıkladılar. Ama olmuyor. Ben milletvekilliğini bırakırken siyaseti de bıraktım. Genel Merkez adaylığımı açıkladı ama kendimi zorluyorum fakat ısınamıyorum. Resmi adaylık başvurusu yapmayı düşünmüyorum. Resmen başvurmazsam da aday olmama imkan yok” Siyaseti bıraktığını belirten Yılmaz ısrarlar üzerine adaylığı kabul ettiğini vurguladı. Genel Merkez’e 15 Ocak’tan önce isminin açıklamasını istemediğini söylemesine rağmen açıklamanın yapıldığını ifade eden Yılmaz adaylık başvurusu için önünde birkaç gün olduğunu ancak başvuru yapmak istemediğini tekrarladı.

Devamı İçin Tıklayınız...
mehmet karakaş Üye
Gaziantep için şok etkisi yaptı bence.
müslüm akpek Üye
Sayın Mustafa Yılmazdan da bunu beklerdim şerefli ve haysiyetli insan, genel merkezden o kadar çok dedikodusu yapıldıki ben olsam aynısını yapardım, şimdi CHP bakalım kimi aday gösterecek, çok büyük oy kaybı olacak.
tytyhgtyhgh Üye
Bu AKP'nin ekmeğine yağ çaldı...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Yılmaz, ''Seçim çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum, sağlık sorunlarım var, bir gün evde yattım diye aday olmayacağım konusunda çıkarılan dedikodular gerçek dışıdır'' diye konuştu. Adaylık için hala resmen başvuru yapmadığını ifade eden Yılmaz, ''Başvuru yapmam için önümüzde daha uzun bir süre var. Bu süre dolmadan önce uygun bir zamanda başvurumu yapacağım'' dedi
olaymedyada böyle diyor
müslüm akpek Üye
Allah allahhhh ya biri öyle diyor öteki başka diyor, merkez Mustafa Yılmaz için dedikodu yapıyor gelde çık şu siyasetin içinden, iyiki bulaşmadım siyasete yoksa ya ben kafayı yerdim yada bu adamları düzeltirdim.
oktay.cankesen Üye
müslüm akpek;156037 wrote:Allah allahhhh ya biri öyle diyor öteki başka diyor, merkez Mustafa Yılmaz için dedikodu yapıyor gelde çık şu siyasetin içinden, iyiki bulaşmadım siyasete yoksa ya ben kafayı yerdim yada bu adamları düzeltirdim.

iyiki bulaşmadın abi bu siyasetin adam olacagı yok sende düzeltecegim derken çarkına uyar giderdin:D
müslüm akpek Üye
Oktay şaka bi yana ne kadar kirlendi siyasetimiz, adam bugün CHP li yani solcu bir bakıyorsun yarın AKPli yani sağcı.
mehmet karakaş Üye
müslüm akpek;156041 wrote:Oktay şaka bi yana ne kadar kirlendi siyasetimiz, adam bugün CHP li yani solcu bir bakıyorsun yarın AKPli yani sağcı.

Türkiyenin menfaatleri dogrultusunda hareket ediyorlar:)
müslüm akpek Üye
Eskiden işçi-memur proletarya oyunu sol partilere verirdi ama şimdi işçi kapitalist yada sağcı partiye oy veriyor, patron yani kapitalist sağ partiye oy veriyor, bunun açıklamasını ben hala bulamadım, her kes kendi sınıfının partisine oy verse bir çok şey düzene girecek, hatayı halk yapıyor siyasetçide ağzının suyu aka aka oy bekliyor, ellerinide ovuşturmayı ihmal etmiyor tabi.
Yılmaz Korkmaz Üye
Yani Müslüm abi bunun mantığı ne anşayamadım işçi-memur sol partiye oy verirdi öyle olsa sorun giderilecek demişsin ben sevmediğim benimsemediğim bir görüşü bir idolü nasıl destekleyebilirimki...Bunu bilgilenmek mayetinde sordum saadece...
benbaskan Üye
akşam kanal 5 haberlerinde dinledim herşey 1 şubat günü belli olacak diyordu... bunun yanında eğer bir aday varsa bende onu desteklerim ama aday çıkmazsa sağ kolumdan rahatsızım ama bu kolum kesilsede aday olurum diyordu. sn mustafa yılmaz... şunuda diyordu 1 haftaya kadar Anakara ya gideceğini hem sağlık durumunu netleştirip öyle adaylık başvurusunu yapacağınıda ekledi...
Mustafa Bilici Üye
müslüm akpek;156056 wrote:Eskiden işçi-memur proletarya oyunu sol partilere verirdi ama şimdi işçi kapitalist yada sağcı partiye oy veriyor, patron yani kapitalist sağ partiye oy veriyor, bunun açıklamasını ben hala bulamadım, her kes kendi sınıfının partisine oy verse bir çok şey düzene girecek, hatayı halk yapıyor siyasetçide ağzının suyu aka aka oy bekliyor, ellerinide ovuşturmayı ihmal etmiyor tabi.
Artık eskisi gibi sağı solu kalmadı bu işin herkes ekmeğinin peşine düşmüş...
müslüm akpek Üye
Mustafa herkesi ekmek peşine düşürdüler, bir kural vardır eğer bir ülkenin yönetim şeklini değiştirmek istersen önce halkı bir ekmeğe muhtaç edeceksin sonra ufak ufak vereceksin mesela kömür pirinç gibi halkın karnı azda olsa doyacak o zaman bu halk o yardımı yapanlara adeta tapar o ne isterse yapar sonrada rejimi kolayca değiştirirsin, bu kural her yerde geçerlidir, şu andada aynısı yapılıyor.
hayri murat bakırcı Üye
Abi haber yok ya snede biraz gniş ol her kes reyting peşinde bunların hakıdan ancak by cadde27 gelir:D:D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim